Film1

ALL INCLUSIVE BIOSCOOPTICKET VOOR MAAR €13,95 PER MAAND

Niemand houdt van zoeken. Met Film 1 kijk je naar een zeer breed aanbod van films. Kijk naar premières, de nieuwste films én klassiekers. Allemaal in zeer goede beeld- en geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen van reclames.

  • Kijk je de nieuwste films als eerste
  • Stream je eenvoudig op elk device
  • Kijk je on demand waar en wanneer jij wilt
  • Heb je voor een vast bedrag onbeperkt toegang tot alle films

Geniet elke maand van een Film1 MegaWeekend met altijd de beste premières

SEO image attr here

Film1 Premiere HD

Dé film-hits. Net uit de bioscoop. Nu op al jouw schermen. Dat is wat Film1 Premiere te bieden heeft. Een aanrader zijn de ‘Mega Weekends’, waarin je de beste blockbusters en familiefilms uit de enorme Film1 catalogus ziet. Popcorn, glaasje prik? Genieten!

SEO image attr here
SEO image attr here

Film1 Action

Bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, onderhuidse horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction: Film1 Action laat je bloed sneller stromen. Het perfecte recept voor mensen die een shotje adrenaline niet afslaan.

Film1 Family

Entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Non-stop, maar slim geprogrammeerd. Pas na 20:30 uur komen er films langs die minder geschikt zijn voor de allerjongste kijkers. Ook fijn: overdag nagesynchroniseerd, ’s avonds ondertiteld.

SEO image attr here
SEO image attr here

Film1 Drama

Op Film1 Drama worden 's werelds beste verhalen verteld. Van fijne feelgoodfilms en aangrijpende arthousehits tot de nieuwste series, kortom een breed aanbod dat alle emoties zal prikkelen.

Film1 APP

Volgens sommige mensen ervaar je films het meest intensief op het grote scherm. Volgens ons valt er ook op tablet, laptop en telefoon volop van te genieten. Film1 laat de keuze aan jou, want je ziet wat je wilt zien, op al je devices. Inclusief video on demand.

SEO image attr here