Film1

Niemand houdt van zoeken. Met Film1 kijk je naar een heel breed aanbod films. Een geweldige samenstelling van premières, nieuwe films en klassiekers. In perfecte beeld- en geluidskwaliteit en zonder reclame-onderbrekingen.

  • Voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot alle films
  • 4 live zenders met films in alle genres
  • Kijk honderden films on demand waar en wanneer jij wilt
  • Iedere maand nieuwe titels
  • Stream eenvoudig op elk device
Voeg Film1 toe aan je Riant, Rijk of Royaal satelliet-abonnement.
Bestel nu
inzet-film1

Nu te zien

Film1 Zenders

Film 1 Premiere

Dé film-hits. Dat is wat Film1 Premiere te bieden heeft. De beste blockbusters en familiefilms uit de enorme Film1 catalogus zijn op Film1 Premiere te zien. Popcorn, glaasje prik? Genieten!

Film 1 Action

Bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, onderhuidse horror, spannende mysteries en duizelingwekkende science fiction: Film1 Action laat je bloed sneller stromen. Het perfecte recept voor mensen die een shotje adrenaline niet afslaan.

Film 1 Family

Entertainment, animatie, comedy en feelgoodfilms voor het hele gezin.

Film 1 Drama

Op Film1 Drama worden 's werelds beste verhalen verteld. Van fijne feelgoodfilms tot aangrijpende arthousehits. Kortom een breed aanbod dat alle emoties zal prikkelen.

Volgens sommige mensen ervaar je films het meest intensief op het grote scherm. Volgens ons valt er ook op tablet, laptop en telefoon volop van te genieten. Film1 laat de keuze aan jou, want je ziet wat je wilt zien, op al je devices. Inclusief video on demand.

Film1