Op vakantie kijk je verder

Kijk sport en al het andere van Nederlandse tv live op vakantie. Dankzij een stabiel ontvangstsignaal heb je superieur beeld en geluid.

Kijk live naar sport, nieuws en meer

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk niets missen van je favoriete tv-programma’s. Ook blijf je graag op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt. Ga voorbereid op vakantie! Met Canal Digitaal kan je namelijk grenzeloos genieten van nieuws, entertainment, series, films en documentaires. Met ons uitgebreide aanbod is er altijd iets voor jou.

actualiteit-tv

Met Op Vakantie heb je toegang tot o.a. deze zenders

Hier vind je de complete zenderlijst

npo1
npo2
npo3
veronica-disney
rtl4
rtl5
sbs6
rtl7

Bestel nu en mis ook op vakantie niets

Kies het satelliet-tv-pakket dat past bij jouw vakantieplannen. Kijk op vakantie live naar al je favoriete programma’s en sportevenementen via de schotel.

Op Vakantie Basis

€ 16,95 per maand *)

Kijk de eerste maand GRATIS 🎁
Bestel nu

*) Per 1 april 2024 € 17,95 per maand.
Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Meest gekozen

Op Vakantie Flex 6

€ 21,50 per maand

Kijk de eerste maand GRATIS 🎁
Bestel nu

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Op Vakantie Flex 3

€ 26,50 per maand

Kijk de eerste maand GRATIS 🎁
Bestel nu

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Wil je het hele jaar door tv-kijken op je vakantieadres? Klik dan hier voor onze langlopende abonnementen

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je geen gedoe met wankele wifi en kijk je live het beste van sport én nieuws tijdens je vakantie.

Stap 1:

Kies het voordelige tv-pakket dat bij jouw vakantieplannen past.

Stap 2:

Kies je apparatuur en bestel. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie.

Stap 3:

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen.

Heb je nog vragen?

 1. Wat is Canal Digitaal Op Vakantie? Met Canal Digitaal Op Vakantie tv-pakket kijk je het beste van Nederlandse televisie gewoon live op vakantie. Nieuws, entertainment, series, films, documentaires: je neemt het allemaal mee. Dankzij satelliet heb je in bijna heel Europa een superieur beeld- en geluidssignaal. Zo ben je niet afhankelijk van andermans wankele wifi, haperende streams of vertraagd geluid en hoef je niet bang te zijn voor een hoge telefoonrekening.
 2. Hoe plan ik mijn flex-tegoed in? Plan je kijktegoed-maanden in in Mijn Canal Digitaal.
  1 Log in en ga bovenin naar het tabblad Abonnement.
  2 Selecteer het Smartcardnummer waar je Op Vakantie Flex-pakket aan gekoppeld is.
  3 Klik op PLAN JE FLEX en vervolgens op PLAN.
  4 Plan de gewenste maanden in in de agenda. Klik op de eerste dag waarop je tv wilt kijken. Het systeem vult automatisch de daarop volgende 30 dagen in.
  5 Klik op KIES en bevestig met de groene knop BEVESTIG.

  Als het inplannen goed is gegaan, verschijnt de tekst: 'Je vakantieperiodes zijn opgeslagen'.

  Hou er rekening mee dat de verwerking van je kijktegoed minimaal een dag duurt. Plan je kijkmaand(en) daarom minimaal 24 uur voordat je tv wilt gaan kijken in. Wil je alvast ook de volgende vakantiemaand inplannen? Selecteer dan ook daarvoor weer de juiste datum. Je kunt de begindatum van een vakantiemaand nog aanpassen tot de dag vóórdat de vakantiemaand begint.

  Meer informatie.
 3. Wat heb ik nodig om te kijken? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Om dit te ontvangen heb je een tv-pakket nodig, schotelantenne en een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module. We bieden een complete, alles-in-één-vakantieset aan.
 4. Wat kost het? Op Vakantie Basis tv-pakket, waarbij je van 21 maart tot en met 21 september kunt kijken, kost per 1 april 2024 € 17,95 per maand.
  Op Vakantie Flex 3, met 3 maanden kijktegoed die je zelf in kunt plannen, kost € 26,50 per maand en je zit niet vast aan een abonnement.
  Op Vakantie Flex 6, met 6 maanden kijktegoed die je zelf in kunt plannen, kost € 21,50 per maand en je zit niet vast aan een abonnement.
 5. Hoe werkt het bestellen? Kies het tv-pakket. Daarna kies je jouw apparatuur (we bieden een complete, alles-in-één-vakantieset) en kun je bestellen. Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie. Ben je niet tevreden? We bieden je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
 6. Hoe installeer ik het? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en Instructievideo.
 7. Ik heb nog meer vragen Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief).