Op vakantie kijk je verder

Kijk sport en al het andere van Nederlandse tv live op vakantie. Dankzij een stabiel ontvangstsignaal heb je superieur beeld en geluid.

Kijk live naar sport, nieuws en meer

Als sportfan wil je niet van je campingburen horen dat Ajax de koploper is in de Eredivisie. Je wilt niet op Facebook lezen hoe Tom knalt tijdens de Tour de France of via via horen hoe Team NL het doet op de Olympische Spelen 2020. Ga voorbereid op vakantie en mis niets van deze sportzomer. Of van jouw andere favoriete Nederlandse programma’s. Nieuws, entertainment, series, films, documentaires: het is er allemaal voor jou.

Wielrennen op tv kijken

Live sport ervaar je op de volgende zenders

Kies het satelliet-tv-pakket passend bij jouw vakantieplannen

Kijk sport en al het andere van Nederlandse tv via de schotel live op vakantie.

Op Vakantie Basis

€ 15,95 per maand

Kijk eerste maand GRATIS 🎁
 • Van 21 maart t/m 21 september kijken
 • Laagste prijs
Over vakantie basis

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Meest gekozen

Op Vakantie Flex 6

€ 20,00 per maand

Kijk eerste maand GRATIS 🎁
 • 6 maanden kijktegoed, plan zelf in
 • Prepaid, dus geen abonnement
 • Met gratis FOX Sports 1
Over vakantie flex 6

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Kies Op Vakantie Flex 3

€ 25,00 per maand

Kijk eerste maand GRATIS 🎁
 • 3 maanden kijktegoed, plan zelf in
 • Prepaid, dus geen abonnement
 • Met gratis FOX Sports 1
Over vakantie flex 3

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie

Exclusief eventuele apparatuur | Bekijk de actievoorwaarden

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je geen gedoe met wankele wifi en kijk je live het beste van sport én nieuws tijdens je vakantie.

Stap 1:

Kies het voordelige tv-pakket dat bij jouw vakantieplannen past.

Stap 2:

Kies je apparatuur en bestel. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie.

Stap 3:

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen.

Heb je nog vragen?

 1. Wat is Canal Digitaal Op Vakantie? Met Canal Digitaal Op Vakantie tv-pakket kijk je het beste van Nederlandse televisie gewoon live op vakantie. Nieuws, entertainment, series, films, documentaires: je neemt het allemaal mee. Dankzij satelliet heb je in bijna heel Europa een superieur beeld- en geluidssignaal. Zo ben je niet afhankelijk van andermans wankele wifi, haperende streams of vertraagd geluid en hoef je niet bang te zijn voor een hoge telefoonrekening.
 2. Wat heb ik nodig om te kijken? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Om dit te ontvangen heb je een tv-pakket nodig, schotelantenne en een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module. We bieden een complete, alles-in-één-vakantieset aan.
 3. Wat kost het? Op Vakantie Basis tv-pakket, waarbij je van maart tot september kijkt, kost € 15,95 per maand. Op Vakantie Flex 3, met 3 maanden kijktegoed die je zelf in kunt plannen, kost € 25 per maand en je zit niet vast aan een abonnement. Op Vakantie Flex 6, met 6 maanden kijktegoed die je zelf in kunt plannen, kost € 20 per maand en je zit niet vast aan een abonnement.
 4. Hoe werkt het bestellen? Kies het tv-pakket. Daarna kies je jouw apparatuur (we bieden een complete, alles-in-één-vakantieset) en kun je bestellen. Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie. Ben je niet tevreden? We bieden je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
 5. Hoe installeer ik het? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en Instructievideo.
 6. Ik heb nog meer vragen Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief).