Op vakantie? Plan je Op Vakantie Flex-kijktegoed!
Terug naar de blog

Op vakantie? Plan je Op Vakantie Flex-kijktegoed!

24-4-2023 Durf te vragen

Ben jij de trotse bezitter van ons Op Vakantie Flex-pakket? Dan sta je vast al in de startblokken om er weer een mooi vakantieseizoen van te maken. En bij genieten van je vakantie hoort natuurlijk ook televisie kijken zoals je gewend bent. Plan je alvast je kijktegoed in? Dan weet je zeker dat je op vakantie kunt genieten van je favoriete programma’s.

Hoe werkt Op Vakantie Flex?

Op Vakantie Flex is een televisie abonnement dat je flexibel kunt inzetten. Je kiest een abonnement van 3 of van 6 maanden. Het abonnement betaal je vooraf. Vervolgens plan je zelf in welke maanden van het jaar je gebruik wilt maken van het abonnement. Vertoef je bijvoorbeeld het hele zomerseizoen in je huis aan de Costa del Sol? Dan plan je in die zes maanden je kijktegoed in. Ga jij verspreid over het jaar af en toe een maand weg? Dan plan je precies die maanden in als kijkperiode.

Plan je Op Vakantie Flex-kijktegoed

Heb je kijktegoed aangeschaft? Dan kun je dit zelf gemakkelijk inplannen. Neem de volgende stappen:

Log in met je nieuwe gegevens op je persoonlijke Mijn Canal Digitaal-omgeving.

Nog geen account? Maak deze aan met je klant- of smartcardnummer.

Ga naar het tabblad abonnement.

Selecteer daar het smartcardnummer waar je Op Vakantie Flex-pakket aan gekoppeld is. 

Scroll naar beneden en klik op de groene ‘Plan je Flex’ knop en vervolgens op 'Plan'.

• Plan de gewenste maanden in in de agenda: Klik op de eerste dag waarop je tv wilt kijken. Het systeem vult automatisch de daaropvolgende 30 dagen in. Klik op KIES en daarna op de groene knop BEVESTIG.

Als het plannen goed is gegaan, verschijnt de tekst “Je vakantieperiodes zijn opgeslagen.”

Is je kijktegoed op? Dan kun je altijd nieuw tegoed aanschaffen via de productpagina.

Kijkperiodes inplannen | Geldigheid tegoed

De kijkperiodes hoeven elkaar niet op te volgen. Zolang de maanden maar binnen een tijdsbestek van twaalf maanden worden ingezet. Je kijktegoed is 12 maanden na aankoop geldig.
Je hoeft niet al je maanden direct in te plannen. Als je nog niet zeker weet wanneer je op vakantie gaat, kun je ervoor kiezen deze later in te plannen. Houd wel rekening met één dag tussen het plannen en het kijken.
Heb je een verkeerde maand ingepland? Dan kun je je kijkperiode nog tot één dag voordat die maand ingaat wijzigen. Dat is pas flexibel!

Kijk ook thuis met onze gratis CANAL+ app!

Wist je dat je je kijktegoed ook kunt gebruiken om thuis tv te kijken? Je hoeft dus niet op vakantie te zijn om gebruik te maken van je kijkmaanden. Download nu de CANAL+ op je mobieltje of kijk via je smart tv. Zo kijk je waar en wanneer je maar wilt! Inloggen doe je met je Canal Digitaal inloggegevens.

Download de app in de app Store
Dowlaod de app in de Play Store