Jouw ideale satelliet-tv abonnement.

Waar wil je tv kijken? Thuis, op vakantie op in je tweede huis in het buitenland? Waar je ook bent: met een satelliet tv-abonnement van Canal Digitaal kijk je overal tv via een schotel die verbinding maakt met een satelliet in de ruimte.

gezin-kijkt-tv-thuis

Satelliet-tv op vakantie

Met Canal Digitaal Op Vakantie maakt het niet uit waar je camper of caravan staat. Elke sportfan kijkt de wedstrijden het liefst live. Je wilt niet hoeven raden wie er in de gele trui rijdt of hoeveel doelpunten NL gescoord heeft. Je wilt het live zien, ook als je op vakantie bent. Dankzij de satelliet ontvang je bijna overal in Europa live Nederlandse televisie.

Bekijk pakketten
ouderen-buiten-nederland

Satelliet-tv binnen Nederland

Met ons Riant, Rijk of Royaal satelliet-tv abonnement kijk je heel veel zenders. Samen met de kinderen op de bank, alleen ondergedompeld in een film of ’s avonds laat nog een serie kijken op je tablet in bed? Wat je tv-voorkeuren ook zijn: bij Canal Digitaal zie je het allemaal op tv en op al je apparaten via onze app.

Bekijk pakketten
camper-in-de-nacht

Satelliet-tv buiten Nederland

Ben je in je vakantiehuis of woon je in het buitenland? Het volgen van je favoriete Nederlandse tv-progamma kan gewoon doorgaan. TV van Canal Digitaal kent (bijna) geen grenzen. Waar je ook bent in Europa, al jouw favoriete tv-programma's gaan met je mee. Voor service of installatie kun je bij een van onze Europese partners terecht.

Bekijk pakketten

Overal kijken via de satelliet

Je kunt satelliet-tv nemen voor thuis, omdat je bijvoorbeeld extra zenders wilt ontvangen. Maar ook buiten de Nederlandse grens komt tv-kijken via de satelliet van pas. Heb je een vakantiehuisje of caravan in Nederland of het buitenland? De schotelset installeer je eenvoudig op welke plek je maar wilt. Met satelliet-tv ontvang je zelfs in the middle of nowhere het meest scherpe beeld en kijk je je Nederlandse programma’s gewoon live mee. Zo hoef je niets te missen van jouw favoriete zenders.

schotel-lnb-apparatuur

Haarscherp beeld via de satelliet

Met tv via de satelliet ontvang je via een schotel bij jouw huis of caravan het tv-signaal van ten minste twee satellieten in de ruimte. Doordat je via de satelliet rechtstreeks het signaal ontvangt, is de beeldkwaliteit hoog en ontvang je veel (extra) zenders.
Met een op het internet aangesloten tv-ontvanger ontvang je bovendien extra zenders en krijg je toegang tot de interactieve diensten zoals TV Gemist en Begin Gemist.

tv-hd-satelliet

Heb je nog vragen?

 1. Hoe kan ik interactief kijken op mijn verschillende apparaten? Sluit je HD-ontvanger met een internetkabel aan op je modem. Je vindt vervolgens alle opties op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Liever kijken op je mobiele apparaat? Ga naar de Google Play Store of iOS App Store, download de CANAL+ app en log in. De app zit standaard in je abonnement of schaf de app los aan.
  Als je op je computer wil kijken, hoef je geen app te installeren. Ga naar play.canalplus.nl en log in.
 2. Kan ik op mijn adres tv via internet ontvangen? Doe de postcodecheck en ontdek welk tv-abonnement bij jou leverbaar is.
 3. Welke zenders biedt Canal Digitaal? Bekijk hier het zenderaanbod van onze verschillende abonnementen..
 4. Kan ik de app downloaden op mijn apparaat? We bieden de app voor je mobiele apparaten en je smart-tv. Wat je nodig hebt: een abonnement van Canal Digitaal, een apparaat dat voldoet aan de systeemvereisten, een internetverbinding met een minimale snelheid van 4 Mbit/s en inloggegevens.Offline kijken kan ook: download je favoriete films en series in de app via internet en kijk ze later zonder internetverbinding offline.
  De CANAL+ app is in alle EU-landen te gebruiken. In het buitenland kun je geen gebruik maken van tv via internet of de app op je smart-tv.
 5. Kan ik in het buitenland tv-kijken via Canal Digitaal? Ja, kijken via de satelliet kan in bijna heel Europa. De CANAL+ app is in alle EU-landen te gebruiken. In het buitenland kun je geen gebruik maken van tv via internet of de app op je smart-tv.
 6. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal via de schotel te ontvangen? Canal Digitaal biedt televisie aan via de satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan. Vertel me meer.
 7. Wat is CANAL+? CANAL+ is dé streamingdienst voor het onbeperkt streamen van duizenden awardwinning films en Europese series. Van CANAL+ Originals tot bijzondere exclusieve titels met een Europese focus. In de app heb je ook 24/7 toegang tot de zender CANAL+ Action.