Ziggo sport totaal

Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

De spannendste auto- en motorsportraces zie je ook in 2022 op Ziggo Sport, de sportzender van Nederland. Van MotoGP tot en met IndyCar en van NASCAR tot en met Formule E. En uiteraard blijf je kijken naar het populaire Ziggo Sport Café en Formule 1-samenvattingen.

SEO image attr here

Ziggo sport select

De echte must-see wedstrijden en toernooien. Dat is wat Ziggo Select je voorschotelt. Niet ‘zomaar’ wat sport kijken dus, maar genieten van de clashes tussen de Messi’s en Ronaldo’s van deze wereld. Reken op veel voetbal en samenvattingen van de Formule 1, maar ook op de mooiste golf, tennis, rugby, NBA en atletiek prestaties. Een selectie voor fijnproevers!

Ziggo sport voetbal

Voetbal is een verslaving. Maar wel een hele fijne! En met Ziggo Sport Voetbal kun je die verslaving blijven voeden, want je kijkt 24/7 naar de beste live wedstrijden en highlights uit o.a. de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Premier League, Primera Division en nog veel meer. Geen wedstrijd gaat aan jou voorbij.

SEO image attr here
SEO image attr here

Ziggo sport golf

Volg de prestaties van toppers als Dustin Johnson, Rory Mcllroy en natuurlijk onze eigen Joost Luiten altijd live op Ziggo Sport. Benieuwd wie gaat winnen op het World Golf Championship? Je ziet het allemaal op Ziggo Sport Golf; het dedicated golfkanaal.

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik Formule 1 kijken op Ziggo Sport? Bij Ziggo Sport kijk je naar samenvattingen, hoogtepunten en interviews. In het Ziggo Sport Race Café vind je de vertrouwde gezichten van o.a. Rob Kamphues en Robert Doornbos. Voor het premium zenderpakket Ziggo Sport Totaal betaal je bij slechts € 13,95 per maand. Wil je live kijken dan moet je een abonnement nemen op Viaplay. Zij hebben nu de live uitzendrechten. Viaplay is een streamingdienst. Net als Netflix. Lees meer over alle F1 kijkopties.
 2. Biedt Canal Digitaal de zender Viaplay aan met live F1? Viaplay is een streamingdienst. Net als Netflix. Het is geen zender of kanaal. Dit betekent dat er voor betaald moet worden. Bij Online.nl kijk je tv van Canal Digitaal. Canal Digitaal is in gesprek met Viaplay. Op dit moment kunnen we nog geen Viaplay-abonnement aanbieden. Check hier alle F1 kijkopties.
 3. Op welke zender of kanaal kijk ik live Formule 1? Formule 1 is niet live te zien op een zender (kanaal). Wil je live kijken dan moet je een abonnement nemen op Viaplay. Viaplay is geen tv-kanaal of zender. Het is een streamingdienst. Net als bijv. Disney+ of Videoland. Check hier alle F1 kijkopties.
 4. Is de race in Zandvoort weer gratis te zien bij Canal Digitaal? In seizoen 2022 staan er maar liefst 6 races gepland die je gratis kunt zien op een zender in je TV basispakket. De Grand Prix van Zandvoort in het weekend van 4 september kijk je in ieder geval gratis live bij de NOS. Later dit jaar horen we welke andere 5 races live en gratis te zien zijn via NOS of een andere zender.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot