Ziggo Sport Totaal

Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

Voor de spannendste auto- en motorsportraces zit je goed bij Ziggo Sport. Van MotoGP tot en met IndyCar en van NASCAR tot en met Formule E. Uiteraard blijf je na de races kijken naar het populaire Ziggo Sport Café en Formule 1-samenvattingen. Naast auto- en motorsport zijn er ook heel veel andere sporten te zien bij Ziggo Sport.

Ziggo sport select

Ziggo Sport Select

De echte must-see wedstrijden en toernooien zie je bij Ziggo Sport Select. Niet ‘zomaar’ wat sport kijken dus, maar genieten van de clashes tussen de grootste atleten van de wereld. Reken op veel voetbal en samenvattingen van de Formule 1, maar ook op de mooiste golf, tennis, rugby en atletiek wedstrijden. Een selectie voor fijnproevers!

Ziggo Sport Voetbal

Voetballiefhebbers genieten met Ziggo Sport Voetbal. Kijk 24/7 naar de beste live wedstrijden en hoogtepunten uit o.a. de UEFA Champions League, Primera Division, Ligue, 1, Serie A, EK- en WK-kwalificaties en nog veel meer. Geen wedstrijd gaat aan jou voorbij.

ziggo sport voetbal
SEO image attr here

Ziggo Sport Golf

Volg de prestaties van toppers als Dustin Johnson, Rory Mcllroy en natuurlijk onze eigen Joost Luiten altijd live op Ziggo Sport. Benieuwd wie gaat winnen op het World Golf Championship? Je ziet het allemaal op Ziggo Sport Golf; het toegewijde golfkanaal.

Heb je nog vragen?

  1. Kan ik Formule 1 kijken op Ziggo Sport? Bij Ziggo Sport kijk je naar samenvattingen, hoogtepunten en interviews. In het Ziggo Sport Race Café vind je de vertrouwde gezichten van o.a. Rob Kamphues en Robert Doornbos. Voor het premium zenderpakket Ziggo Sport Totaal betaal je bij ons slechts € 13,95 per maand. Wil je live kijken dan moet je een abonnement nemen op Viaplay. Zij hebben nu de live uitzendrechten. Viaplay is een streamingdienst.
  2. Biedt Canal Digitaal de zender Viaplay aan met live F1? Viaplay is een streamingdienst. Het is geen zender of kanaal. Dit betekent dat je er extra voor betaalt. Wij bieden geen Viaplay aan.