Over Canal Digitaal

Canal Digitaal biedt al meer dan 25 jaar het grootste en meest diverse aanbod aan radio- en tv-zenders van Nederland aan via de satelliet. Honderdduizenden Nederlanders genieten dagelijks van meer dan 400 tv-zenders 170 radiozenders via de satelliet Canal Digitaal. Hiermee is Canal Digitaal de derde aanbieder van televisie in Nederland.

Bij Canal Digitaal zijn we gek op televisie én films en series! Met de introductie van de streamingdienst CANAL+ in Nederland kunnen ook Canal Digitaal abonnees gebruik maken van de app. CANAL+ is dé plek voor de echte streaming liefhebber, met pareltjes om je helemaal in te verliezen. Van Oscarwinnende films tot Europese series die je niet loslaten.

Wij geloven dat we hiermee de positie van Canal Digitaal bij haar klanten en in de markt versterken!

M7 Group S.A.

Group M7 is gevestigd in Luxemburg en binnen Europa een van de snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-diensten. Voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. M7 voert in Nederland de merken CANAL+, Canal Digitaal en Online.nl, TV VLAANDEREN in Vlaanderen en Télésat voor het Franssprekende deel van België, AustriaSat/HD Austria in Oostenrijk, Skylink in Tsjechië en Slowakije en M7 Deutschland voor Duitsland. M7 bedient ruim 3 miljoen kijkers met honderden tv- en radiozenders via satelliet en internet in digitale- en HD-kwaliteit. M7 Platform Services biedt omroepbedrijven end-to-end satellietdistributie-oplossingen voor Direct-To-Home, kabel en IPTV-ontvangst.