• Over ons

 • Over CanalDigitaal

  CanalDigitaal biedt al meer dan 15 jaar het grootste en meest diverse aanbod aan radio- en tv-zenders van Nederland aan via de satelliet. Honderdduizenden Nederlanders genieten dagelijks van meer dan 170 radiozenders en 300 digitale tv-zenders via CanalDigitaal. Daarmee is CanalDigitaal de derde aanbieder van televisie in Nederland.

  Bij CanalDigitaal zijn we gek op televisie! Dat komt mooi uit, want vandaag de dag leven we in een gouden tijdperk wat televisie betreft. Nooit eerder zijn er zoveel televisieshows van zo’n hoge kwaliteit geproduceerd. De vraag is natuurlijk hoe je nu in dat grote aanbod juist dát programma kan vinden dat bij jou past. Waar kan je dát programma vinden dat je laat lachen, huilen, nadenken of dat je verwondert, afhankelijk van wat je op dat moment wilt?

  Wij bij CanalDigitaal willen mensen helpen om die televisieprogramma’s te ontdekken die hen ontroeren. Door bijvoorbeeld persoonlijke aanbevelingen, door een tip van de dag of door conversaties te ondersteunen tussen de klant en andere mensen met dezelfde interesse in en passie voor televisie. 

  Wij geloven dat we hiermee de positie van CanalDigitaal bij haar klanten en in de markt versterken!

   

 • Volg ons op
  FacebookTwitterYouTube  
  Telefoon: 0880038555 (lokaal tarief)
  Inschrijven voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal
  Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal.