Over Canal Digitaal

Canal Digitaal biedt al meer dan 15 jaar het grootste en meest diverse aanbod aan radio- en tv-zenders van Nederland aan via de satelliet. Honderdduizenden Nederlanders genieten dagelijks van meer dan 170 radiozenders en 300 digitale tv-zenders via Canal Digitaal. Daarmee is Canal Digitaal de derde aanbieder van televisie in Nederland.

Bij Canal Digitaal zijn we gek op televisie! Dat komt mooi uit, want vandaag de dag leven we in een gouden tijdperk wat televisie betreft. Nooit eerder zijn er zoveel televisieshows van zo’n hoge kwaliteit geproduceerd. De vraag is natuurlijk hoe je nu in dat grote aanbod juist dát programma kan vinden dat bij jou past. Waar kan je dát programma vinden dat je laat lachen, huilen, nadenken of dat je verwondert, afhankelijk van wat je op dat moment wilt?

Wij bij Canal Digitaal willen mensen helpen om die televisieprogramma’s te ontdekken die hen ontroeren. Door bijvoorbeeld persoonlijke aanbevelingen, door een tip van de dag of door conversaties te ondersteunen tussen de klant en andere mensen met dezelfde interesse in en passie voor televisie.

Wij geloven dat we hiermee de positie van Canal Digitaal bij haar klanten en in de markt versterken!

M7 Group S.A.

Group M7 is gevestigd in Luxemburg en binnen Europa een van de snelst groeiende aanbieders van satelliet- en IP-diensten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. M7 voert in Nederland de merken Canal Digitaal en Online.nl, TV VLAANDEREN in Vlaanderen en Télésat voor het Franssprekende deel van België, AustriaSat/HD Austria in Oostenrijk, Skylink in Tsjechië en Slowakije en M7 Deutschland voor Duitsland. M7 bedient ruim 3 miljoen kijkers met honderden tv- en radiozenders via satelliet en internet in digitale- en HD-kwaliteit. M7 Platform Services biedt omroepbedrijven end-to-end satellietdistributie-oplossingen voor Direct-To-Home, kabel en IPTV-ontvangst.