Welke extra tv-pakket kies jij?

Wij bieden vier verschillende soorten tv-pakketten die jouw kijkbelevenis compleet maken. Ben je dol op films? Of ben je een echte sportfanaat? Dan vind je bij Canal Digitaal Film1, ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal. We hebben ook een speciaal televisiepakket met gay erotiek.

Film 1

Het extra tv-pakket Film 1 biedt de absolute must-sees voor filmliefhebbers. Hier ontdek je de nieuwe releases, maar ook kun je de mooiste klassiekers nog eens terugzien. Er zijn films voor alle leeftijden, dus het hele gezin kan meegenieten van Film 1. In totaal krijg je met dit extra tv-pakket vier filmkanalen.

Lees meer

Ziggo Sport Totaal

Met dit extra tv-pakket zit je op de voorste rij bij de grootste sportevenementen van de wereld. Of je nu op de bank voor de televisie zit of in de tuin met je tablet: Ziggo Sport is beschikbaar voor al je schermen. Kijk naar de samenvattingen van de Formule 1, Eredivisie, Rugby, Tennis en meer op 3 Ziggo Sport-kanalen.

Lees meer

ESPN Compleet

Vanuit je huiskamer live aanwezig zijn bij belangrijke sporttoernooien kan met de 4 sportzenders uit het ESPN Compleet-pakket. Kijk onder andere live-uitzendingen van de Eredivisie, de KNVB Beker en de Bundesliga.

Lees meer

Man-X

Een van de extra tv-pakketten van Canal Digitaal is voor liefhebbers van gay erotiek. Bij Man-X vind je de beste hardcorefilms. Wil je ook een kijkje achter de schermen nemen? Via dit tv-pakket maak je ook kennis met de sterren uit de adult gay erotiek.

Lees meer