Vier sportzenders boordevol actie

Met ESPN Compleet bij Canal Digitaal krijg je de beschikking over maar liefst vier zenders gevuld met de beste sportwedstrijden. ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4 brengen je 24 uur per dag en 7 dagen in de week de momenten waar iedereen over praat. Het beslissende doelpunt in de laatste minuut, het langverwachte matchpoint en die onvergetelijke touchdown. Vier kanalen met een selectie van de beste programma’s zoals ESPN Vandaag, Club TV en live wedstrijden.

 • Elke speelronde met alle wedstrijden van de Eredivisie
 • Live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie
 • Spannende duels in het TOTO KNVB Bekertoernooi
 • De mooiste wedstrijden uit internationale topcompetities
 • De belangrijkste WTA-tennistoernooien
 • Alle grootste Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, MLB, NHL en NFL
 • Overal toegang tot ESPN met de ESPN Watch app

Een sportjaar om nooit te vergeten

Het seizoen 2021-22 staat bol van de mooiste sportevenementen. Wat denk je van de aftrap in de Eredivisie? Lukt het Ajax om opnieuw landskampioen te worden en wie degradeert er naar de Keuken Kampioen Divisie? Maar ook de Europa League gaat van start met een ijzersterk deelnemersveld dat garant staat voor zenuwslopende confrontaties. En nieuw dit seizoen met ESPN Compleet bij Canal Digitaal: de Conference League met Feyenoord als eerste Nederlandse deelnemer.

Maar ook naast voetbal valt er dit seizoen genoeg te beleven. Zoals de start van het nieuwe honkbalseizoen in de Amerikaanse MLB, spektakel met NHL-ijshockey en een nieuwe titanenstrijd in het American Football van de NFL. Dit en meer zie je live met ESPN Compleet bij Canal Digitaal.

Eredivisie

13-8

Keuken Kampioen Divisie

6-8

TOTO KNVB Bekertoernooi

26-10

Pure Energie Eredivisie Vrouwen

27-8

Europa League

5-8

Conference League

8-7

Major League Soccer

3-4 (2021)

Copa Libertadores

23-2 (2021)

WTA Tennis

6-1 (2021)

MLB - honkbal

1-4 (2021)

NHL - ijshockey

12-10

NFL - American football

9-9

NBA

19-10

Vier sportzenders boordevol actie

Met ESPN Compleet bij Canal Digitaal krijg je de beschikking over maar liefst vier zenders gevuld met de beste sportwedstrijden. ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4 brengen je 24 uur per dag en 7 dagen in de week de momenten waar iedereen over praat. Het beslissende doelpunt in de laatste minuut, het langverwachte matchpoint en die onvergetelijke touchdown. Vier kanalen met een selectie van de beste programma’s zoals ESPN Vandaag, Club TV en live wedstrijden. Kijk met ESPN Compleet naar:

Kijk naar sport en meer met de Canal Digitaal TV App

Met de Canal Digitaal TV App kijk je alle wedstrijden van jouw favoriete competitie waar en wanneer jij dat wilt. Alle ESPN-zenders (ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4) zijn altijd beschikbaar op jouw smart-tv, smartphone of tablet en zitten standaard in je tv-pakket. En dat voor slechts € 14,95 per maand.

Met de Canal Digitaal TV App krijg je meer dan alleen sport van ESPN Compleet:

 • Kijk live naar alle 60+ tv-zenders uit jouw pakket
 • Krijg toegang tot de beste films en series
 • Profiteer van handige interactieve functies zoals het 7 dagen terugkijken van programma’s
 • Zonder kastjes of kabels, gewoon rechtstreeks op al je devices!
 • Maandelijks opzegbaar

Mis niks met ESPN Watch

Met ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Zo kijk je alle zender van ESPN op je TV, pc, laptop, tablet én smartphone! Alle duels en programma’s van ESPN zijn binnen de Europese Unie beschikbaar met ESPN Watch!

ESPN Watch via de ESPN-app is geschikt voor Airplay en Chromecast zodat je altijd en overal je favoriete sportwedstrijd kunt streamen naar een ander device. Handig wanneer je een keer onderweg bent, maar de wedstrijd van je favoriete club toch wilt volgen.

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik met een schotelabonnement ook naar de ESPN-zenders kijken via de Canal Digitaal TV App? Met het Rijk of Royaal-pakket van Canal Digitaal heb je altijd toegang tot het hoofdkanaal van ESPN. Wil je liever alle zenders van ESPN bekijken met ESPN Compleet? Dan betaal je slechts €14,95 per maand extra voor alle live wedstrijden en programma’s.
 2. Kan ik alle Eredivisiewedstrijden kijken met een ESPN-Compleet abonnement? Ja, met ESPN Compleet kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 3. Hoeveel kost ESPN Compleet als ik alleen via de TV App wil kijken? Deze zenders van ESPN zitten standaard in je abonnement van de TV App. Naast alle live duels en programma’s van ESPN heb je toegang tot 78 tv-zenders, films & series en interactieve functies. Allemaal voor slechts €14,95 per maand.
 4. Welke sporten kan ik volgen met ESPN bij Canal Digitaal? Naast de Eredivisie kijk je ook naar de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker, Europees voetbal, internationaal voetbal, de mooiste tennistoernooien en verschillende Amerikaanse topcompetities zoals de NFL, NHL, NBA en MLB.
 5. Hoe kan ik live sport kijken met ESPN Watch? ESPN Watch is beschikbaar in de ESPN app voor iOS en Android, maar ook via de website van ESPN. Zo kijk je alle zender van ESPN op je TV, pc, laptop, tablet én smartphone!