Alle Eredivisie-wedstrijden live bij ESPN

Alle Eredivisie-wedstrijden live kijken? Dat doe je via ESPN. Geniet wekelijks van de beste voetbalwedstrijden van jouw favoriete Nederlandse club. Of je nu thuis vanaf de bank of onderweg via de Canal Digitaal TV App kijkt: met ESPN mis jij gegarandeerd nooit iets van de Eredivisie. Je kijkt live naar alle speelronden en uitgebreide voor- en nabeschouwingen.

espn-compleet-tv

ESPN VANAF ONS RIJK-PAKKET

Bestel je bij Canal Digitaal een Rijk-pakket of een Royaal-pakket voor tv via de schotel, dan ontvang je standaard ESPN. Via deze zender kijk je live naar een selectie speelwedstrijden van de Eredivisie en volg je het TOTO KNVB Bekertoernooi en de UEFA Europa League van begin tot eind. Je bent constant op de hoogte van sport door dagelijkse uitzendingen van ESPN Vandaag, Club TV en Voetbalpraat. Of duik dieper in de wereld van voetbal met verschillende speciale documentaires over alle clubs en hun helden. Bij ESPN is er voor elke voetbalfanaat wat wils.

Bestel ESPN compleet
Eredivisie-tv-kijken

Ons ESPN-pakket

Wil je naast al het mooie van ESPN ook al het andere kunnen zien op ESPN2 én 3? Of toptennistoernooien kijken als de ATP World Tour? Bij Canal Digitaal kijk jij op de meest optimale manier naar sport met ESPN Compleet. Heb je een tv-abonnement via de schotel, dan bestel je dit pakket gemakkelijk in je persoonlijke Mijn Canal Digitaal-omgeving, na het ontvangen van je apparatuur. Je vindt in dit pakket:

  • Toegang tot drie ESPN-zenders: ESPN , ESPN2 en 4
  • Gratis toegang tot ESPN 3, 5 en 6 in de ESPN App
  • Live topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en TOTO KNVB Beker
  • Internationale krakers uit de Bundesliga, Europa League en bekercompetities
  • Toptennis uit de ATP World Tour, maar ook MLB, NFL, NHL en meer!
Bestel ESPN Compleet
sport-verschillende-apparaten

Overal in Europa Eredivisie kijken

Ook ESPN Compleet in het buitenland kijken? Geen probleem! Met een tv-abonnement via de schotel kijk je in bijna heel Europa naar alle sportwedstrijden. Ideaal als je bijvoorbeeld een tweede huis in Frankrijk hebt. Of kijk overal onderweg via het Bomvol-pakket bij een TV App-abonnement. Ook in het buitenland juich jij gewoon live mee voor alle Nederlandse topsporters.

Eredivisie-smart-tv

ESPN COMPLEET KIJKEN VIA DE SATELLIET

Heb je het ESPN Compleet-pakket? Dan kan je in bijna heel Europa alle sportwedstrijden op tv volgen. Installeer je schotel op je locatie en ontvang alle Eredivisie-zenders die bij jouw pakket horen. Heel handig als je bijvoorbeeld een tijdje in het buitenland woont of een tweede huis in een ander land hebt.

Bestel ESPN Compleet
satelliet-schotel-epsn-kijken

ESPN volgen via de Canal Digitaal TV App

Is je favoriete wedstrijd op tv, maar ben je niet thuis? En wil jij niets missen? Bij Canal Digitaal kan je via de Canal Digitaal TV App ook gewoon ESPN kijken. Kijk al je favoriete sport altijd en overal onderweg via je telefoon, tablet of laptop in heel de EU. Geen stress dat je een duel mist, want je bent continu op de hoogte van de laatste eindstanden. Waar je ook bent. Kies je voor het Bomvol-pakket, dan kijk je de eerste maand gratis naar ESPN, ESPN 2 en 3.

Bestel ESPN Compleet
eredivisie-op-telefoon-kijken

Eredivisie-wedstrijd terugkijken? Dat kan met TV Gemist!

Ook als je een keer niet kan kijken, blijf je bij Canal Digitaal op de hoogte van sport. Heb je ESPN in je abonnement, dan kijk je alle Eredivisie-wedstrijden gemakkelijk terug via TV Gemist. Selecteer alle wedstrijden tot 7 dagen terug en bepaal zelf wanneer je kijkt.

eredivisie-terugkijken