Vier sportzenders met sport uit binnen- en buitenland

Met ESPN Compleet krijg je toegang tot alle vier de zenders van ESPN. Daarmee kijk je de mooiste sportevenementen uit binnen-en buitenland:

 • Alle wedstrijden van de Eredivisie live
 • Live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie
 • De mooiste duels in het TOTO KNVB Bekertoernooi
 • Spannende wedstrijden uit internationale topcompetities
 • De grootste Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, MLB, NHL en NFL
 • Met met ESPN Watch heb je overal toegang tot ESPN
 • ESPN Vandaag en Club TV voor het laatste sportnieuws en actuele opinie in Voetbalpraat
 • Live voetbal uit de Europa League en Conference League

Voor maar € 14,95 per maand sluit je een extra ESPN Compleet abonnement af bij je Rijk, Riant of Royaal pakket een extra abonnement op het ESPN Compleet-pakket af.

Dit kijk je allemaal op ESPN

In het sportseizoen 2023-24 zijn er weer een heleboel mooie sportevenementen. Je kijkt vanaf augustus elke wedstrijd live van de Eredivisie. Wie wordt de landskampioen en wie degradeert er naar de Keuken Kampioen Divisie? Of support de Vrouwen Eredivisie vanaf september. Maar in de Europa League staat ook een ijzersterk deelnemersveld dat garant staat voor de spannendste confrontaties. En ook de Conference League zie je dit jaar op ESPN.

Ben je meer liefhebber van andere sportwedstrijden? Dan valt er dit seizoen ook genoeg te beleven. Wat dacht je van je van honkbal in de Amerikaanse MLB die start in april? Of kijk vanaf september naar de nieuwe titanenstrijd in het American Football van de NFL of vanaf oktober naar NHL-ijshockey of. Dit zie je allemaal met ESPN Compleet bij Canal Digitaal.

Vier sportzenders boordevol actie

Voor € 14,95 per maand heb je bij je Riant, Rijk of Royaal pakket een extra abonnement op het ESPN Compleet-pakket afsluiten. Hiermee krijg je naast de zender ESPN ook toegang tot ESPN2, ESPN3* en ESPN4.

Mis niks met ESPN Watch

Met ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Zo kijk je alle zenders van ESPN op je TV, pc, laptop, tablet én smartphone! Alle duels en programma’s van ESPN zijn binnen de Europese Unie beschikbaar met ESPN Watch!

ESPN Watch via de ESPN-app is geschikt voor Airplay en Chromecast zodat je altijd en overal je favoriete sportwedstrijd kunt streamen naar een ander device. Handig wanneer je een keer onderweg bent, maar de wedstrijd van je favoriete club toch wilt volgen. Download de ESPN Watch app, maak een account aan en volg alle in-en outs van zo beetje al jouw favoriete sporten.

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik met een schotelabonnement ook naar de ESPN-zenders kijken via de tv app? Met het Rijk of Royaal-pakket van Canal Digitaal heb je altijd toegang tot het hoofdkanaal van ESPN. Wil je liever alle zenders van ESPN bekijken met ESPN Compleet? Dan betaal je slechts €14,95 per maand extra voor alle live wedstrijden en programma’s.
 2. Kan ik alle Eredivisiewedstrijden kijken met een ESPN-Compleet abonnement? Ja, met ESPN Compleet kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Met ESPN Compleet kijk je de zenders ESPN, ESPN2 en ESPN4 via de schotel.
  LET OP ESPN3 is niet via de schotel beschikbaar, maar wel via onze tv app op je mobiele apparaat en smart-tv en ESPN Watch.
 3. Hoeveel kost ESPN Compleet als ik alleen via de tv app wil kijken? Alle zenders van ESPN zitten standaard in CANAL+ tv-abonnement. Behalve alle live duels en programma’s van ESPN krijg je meer dan 75 tv-zenders, CANAL+ films & series en interactieve functies. Allemaal voor slechts € 14,95 per maand.
 4. Welke sporten kan ik volgen met ESPN bij Canal Digitaal? Naast de Eredivisie kijk je ook naar de Keuken Kampioen Divisie, de KNVB Beker, Europees voetbal, internationaal voetbal, de mooiste tennistoernooien en verschillende Amerikaanse topcompetities zoals de NFL, NHL, NBA en MLB.
 5. Hoe kan ik live sport kijken met ESPN Watch? ESPN Watch is beschikbaar in de ESPN app voor iOS en Android, maar ook via de website van ESPN. Zo kijk je alle zenders van ESPN op je TV, pc, laptop, tablet én smartphone!