VAKANTIEGANGERS LOPEN HET ORANJEGEVOEL MASSAAL MIS

Hilversum, 28 maart 2018 – Vakantie betekent voor veel mensen even weg zijn van alle dagelijkse beslommeringen. Maar uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van Canal Digitaal blijkt dat vakantiegangers het Oranjegevoel missen. Dit omdat ze niet live de sportwedstrijden kunnen volgen en daardoor de strijd om de podiumplaatsen missen. Met de introductie van Canal Digitaal Op Vakantie hoeft de vakantieganger niets meer te missen van de sportzomer.

Canal Digitaal Op Vakantie bestaat uit drie televisieabonnementen speciaal voor op vakantie en biedt alle vakantiegangers (ook die in het buitenland!) de zekerheid om gemakkelijk, in de hoogste kwaliteit, live tv te kijken. Zelfs in “the middle of nowhere”.

“Op vakantie willen we ontspannen en toch niets missen. Een van onze grootste ergernissen is dan ook ‘gedoe’ als het gaat om het ontvangen van een goed werkend tv-signaal”, aldus Brigitte Verweij, Head of Marketing Communications bij Canal Digitaal, die vakantie-ergernissen onderzocht. “Niemand wil gehannes met wankele wifi tijdens een belangrijke wedstrijd. Met Canal Digitaal Op Vakantie maakt het niet uit waar je caravan of camper staat, want dankzij de satelliet ontvang je overal in Europa live televisie. Je hoeft dus niet naar herhalingen te kijken of genoegen te nemen met wankele wifi.”

Met Canal Digitaal op Vakantie speelt Canal Digitaal in op de wens van consumenten om waar en wanneer zij maar willen live televisie te kunnen kijken. Gemak en flexibiliteit zijn daarbij sleutelwoorden. Met Op Vakantie Basis kijken klanten zes maanden non-stop Canal Digitaal, van 21 maart tot 21 september. Met Op Vakantie Flex 3 of Flex 6 kiezen klanten zelf welke 3 of 6 vakantiemaanden ze live televisie willen kijken. In bijna heel Europa zijn dat 56 tv-zenders, waarvan 24 in HD, inclusief FOX Sports Eredivisie 1 bij de Flex-abonnementen, in een superieure beeld- en geluidskwaliteit. Via de gratis Canal Digitaal TV App kan er ook op meerdere apparaten gekeken worden. Met deze nieuwe Op Vakantie-pakketten is Canal Digitaal de enige grote aanbieder die kortlopende en flexibele tv-abonnementen aanbiedt die ook in het buitenland gebruikt kunnen worden. Zo wordt tv-kijken op vakantie voor iedereen mogelijk en hoeft niemand meer een seconde van het Oranjegevoel te missen.


Bekijk dit persbericht in PDF

Pers

Voor persvragen over Canal Digitaal kunt u terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over Canal Digitaal. U kunt contact opnemen met:


M7 Group SA
Namens Canal Digitaal
press@m7group.eu
Tel: +352 260 961 00