Wat krijg ik bij een Op Vakantie Flex 6-pakket?

Op Vakantie Flex 6 is voor jou de goede keuze als je zelf jouw kijkperiode wilt bepalen en nergens aan vast wilt zitten. Het pakket is het hele jaar geldig en je kiest zelf de 6 vakantiemaanden die je wilt kijken. Waar je camper of caravan ook staat, zo mis je niets van jouw favoriete Nederlandse programma’s. Nieuws, entertainment, series, films, documentaires: het is er allemaal voor jou. Inclusief ESPN. Dankzij de satelliet ontvang je bijna overal in Europa live Nederlandse televisie.

Wielrennen op tv kijken
 • 6 maanden kijktegoed, plan zelf in (12 maanden geldig)
 • Het beste van Nederlandse tv: sport, nieuws en meer
 • Schotel-ontvangst wat minder? Kijk via de app
 • Meer dan 65 tv-zenders
 • In bijna heel Europa te ontvangen
 • Superieur beeld en geluid

Je hebt de volgende apparatuur nodig

Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Hiermee ontvang je superieur beeld en geluid en ben je niet afhankelijk van andermans wankele wifi. Kies hieronder jouw apparatuur.

Alles-in-één-vakantieset

Alles-in-één-vakantieset

Met deze alles-in-één-vakantieset heb je alles in huis om op vakantie te gaan en kijk je in bijna heel Europa.

 • Makkelijk mee te nemen
 • Eenvoudige installatie
€ 199,00 eenmalig
+
Vakantie Flex 6

 
 
  € 21,50 per maand
Eerste maand gratis
CI-module

CI-module

Sluit je televisie met DVBS2-tuner (voor satellietontvangst) direct aan op de schotel. Zo kijk je zonder tussenkomst van een ontvanger.

 • Goedkoopste oplossing
 • Eenvoudige installatie
€ 99,00 eenmalig
+
Vakantie Flex 6

 
 
 € 21,50 per maand
Eerste maand gratis
mz101

HD-ontvanger

Heb je al een schotel, bestel dan deze losse HD-ontvanger voor het beste beeld op vakantie.

 • Gegarandeerde ondersteuning
 • Geschikt voor vrijwel alle tv's
€ 139,00 eenmalig
+
Vakantie Flex 6

 
 
 € 21,50 per maand
Eerste maand gratis

Heb je al een Canal Digitaal smartcard?

Ben je al in het bezit van een nieuwe smartcard of decoder zonder abonnement? Zorg dat je het smartcardnummer bij de hand hebt.

Bestel zonder apparatuur

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid, ook in het buitenland, zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je bijna in heel Europa meer tv en een bijzondere tv-ervaring.

Stap 1:

Kies je apparatuur en bestel. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie.

Stap 2:

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen. Veel kijkplezier!

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Inclusief meer dan 65 zenders

Heb je nog vragen?

 1. Wat is Op Vakantie Flex 6? Op Vakantie Flex 6 is het tv-pakket waarbij je zelf bepaalt wanneer je kijkt en wanneer je niet vast wilt zitten aan een abonnement. Het pakket is het hele jaar geldig en je kiest zelf de 6 vakantiemaanden waarin je wilt kijken. Nieuws, entertainment, series, films, documentaires: je kijkt het allemaal op vakantie. Inclusief FOX Sports 1! Dankzij de satelliet heb je in bijna heel Europa een superieur beeld- en geluidssignaal. Zo ben je niet afhankelijk van andermans wankele wifi, haperende streams of vertraagd geluid en hoef je niet bang te zijn voor een hoge telefoonrekening.
 2. Wat heb ik nodig om te kijken? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Om dit te ontvangen heb je een tv-pakket nodig, schotelantenne en een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. We bieden een complete, alles-in-één-vakantieset aan.
 3. Wat kost het? Op Vakantie Basis tv-pakket, waarbij je van 21 maart tot en met 21 september kunt kijken, kost € 17,95 per maand.
  Op Vakantie Flex 3, met 3 kijkmaanden die je zelf in kunt plannen, kost € 26,50 per maand en je zit niet vast aan een abonnement.
  Op Vakantie Flex 6, met 6 kijkmaanden die je zelf in kunt plannen, kost € 21,50 per maand en je zit niet vast aan een abonnement.
 4. Hoe werkt het bestellen? Kies het tv-pakket. Daarna kies je jouw apparatuur (we bieden een complete, alles-in-één-vakantieset) en kun je bestellen. Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie. Ben je niet tevreden? We bieden je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
 5. Hoe installeer ik het? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en Instructievideo.
 6. Ik heb nog meer vragen Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief).