Interactieve HD-ontvanger M7 MZ-102

Het beste van twee werelden

Naast de honderden tv- en radiozenders die je bekijkt en beluistert via de satelliet krijg je met de M7 MZ-102 de mogelijkheid om extra zenders via internet te bekijken. Via internet krijg je ook toegang tot een groot aanbod aan films en series en onze Erotheek. Met de M7 MZ-102 kun je programma’s terugkijken (TV Gemist) of een programma opnieuw starten (Begin Gemist). Voorzien van geïntegreerde smartcard van Canal Digitaal. Sluit een externe harde schijf aan (niet bijgeleverd) om programma’s op te nemen en om live-tv te pauzeren.

Beschikbaar voor € 139

MZ 102
CI-module

CI+-module M7 CAM803

Te gebruiken in tv- of satellietontvanger

De CI+-module M7 CAM803 gebruik je in je tv-toestel of satellietontvanger met CI+-ingang. Zo ben je verzekerd van de ontvangst van honderden tv- en radiozenders via de satelliet. Je tv-toestel dient geschikt te zijn voor CI+ en moet beschikken over een DVBS2-tuner voor satellietontvangst. Deze CI+-module beschikt over een geïntegreerde smartcard van Canal Digitaal.

Beschikbaar voor € 99

Complete schotelset: Startersset

Satelliet-tv in je tweede huis of vakantiewoning?

De Startersset van Canal Digitaal is een complete satellietset met schotel, ontvangstkop, satellietontvanger (M7 MZ-102) inclusief geïntegreerde Canal Digitaal smartcard en bevestigingsmateriaal om de set op te hangen. Te gebruiken in Nederland en het buitenland. De ontvanger kun je zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet. Via internet krijg je in Nederland toegang tot extra zenders en video on demand-diensten.

Beschikbaar voor € 199

Schotelset startersset
Schotelset recreatieset

Complete schotelset: Recreatieset

Satelliet-tv in je camper of op de camping?

De Recreatieset van Canal Digitaal is een complete satellietset met schotel, ontvangstkop, satellietontvanger (M7 MZ-102) inclusief geïntegreerde Canal Digitaal smartcard en een statief (driepoot). Het is een mobiele set, eenvoudig te installeren en te gebruiken in Nederland en in het buitenland. De ontvanger kun je zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet. Via internet krijg je in Nederland toegang tot extra zenders en video-on-demand-diensten.

Beschikbaar voor € 199

Canal Digitaal installeren

Bij onze Recreatie- en Startersset vind je een handleiding waarmee je de set eenvoudig installeert. Met het bijgeleverde kompas bepaal je waar je de satellieten van Canal Digitaal aan de hemel vindt. Het uitrichten van de schotelantenne is daarna kinderspel. Wil je een set van Canal Digitaal laten installeren? Ga naar een van onze verkooppunten en vraag naar de mogelijkheden om apparatuur te laten installeren of neem contact op met onze klantenservice via 088-0038555 (lokaal tarief).

Apparatuur installeren