•  
 • Interactieve HD-ontvanger MZ-101
  Interactieve HD Ontvanger MZ-101  

  Het beste van twee werelden
  Naast de honderden tv- en radiozenders die je bekijkt en beluistert via de satelliet krijg je met de M7 MZ-101 de mogelijkheid om extra zenders via internet te bekijken. Via internet krijg je ook toegang tot een groot aanbod aan films en series en onze Erotheek. De M7 MZ-101 biedt de mogelijkheid om live-tv te pauzeren. Voorzien van geïntegreerde smartcard van Canal Digitaal.

  Beschikbaar voor € 139

  Bestel losse apparatuurBestel met abonnement  
 • Interactieve HD Recorder MP-201

  Opnemen op harde schijf
  De M7 MP-201 is voorzien van een geïntegreerde smartcard van Canal Digitaal en een harde schijf met een capaciteit van 500 GB waarmee je tot 190 uur kunt opnemen. Naast de honderden tv- en radiozenders die je bekijkt en beluistert via de satelliet krijg je met de M7 MP-201 de mogelijkheid om extra zenders via internet te bekijken. Via internet krijg je ook toegang tot een groot aanbod aan films en series en onze Erotheek.

  Beschikbaar voor € 299

  Bestel losse apparatuurBestel met abonnement  
  Interactieve HD Recorder MP-201  
 • CI+-module M7 CAM-701
  CI+Module  

  CI+-module M7 CAM-701

  Te gebruiken in tv- of satellietontvanger
  De CI+-module M7 CAM-701 gebruik je in je tv-toestel of satellietontvanger met CI-ingang. Zo ben je verzekerd van de ontvangst van honderden tv- en radiozenders via de satelliet. Je tv-toestel dient geschikt te zijn voor CI+ en moet beschikken over een DVBS2-tuner voor satellietontvangst. Deze CI+-module beschikt over een geïntegreerde smartcard van Canal Digitaal.

  Beschikbaar voor  € 99

  Bestel losse apparatuurBestel met abonnement  
 • Complete schotelset: Startersset

  Complete schotelset: Startersset

  Satelliet-tv in je tweede huis of vakantiewoning?
  De Startersset van Canal Digitaal is een complete satellietset met schotel, ontvangstkop, satellietontvanger (M7 MZ-101) inclusief geïntegreerde Canal Digitaal smartcard en bevestigingsmateriaal om de set op te hangen. Te gebruiken in Nederland en het buitenland. De ontvanger kun je zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet. Via internet krijg je in Nederland toegang tot extra zenders en video on demand-diensten.

  Beschikbaar voor  € 199

  Bestel met abonnement  
  Complete schotelset: startersset  
 • Complete schotelset: Recreatieset
  Complete schotelset: Recreatieset  

  Complete schotelset: Recreatieset

  Satelliet-tv in je camper of op de camping?
  De Recreatieset van Canal Digitaal is een complete satellietset met schotel, ontvangstkop, satellietontvanger (M7 MZ-101) inclusief geïntegreerde Canal Digitaal smartcard en een statief (driepoot). Het is een mobiele set, eenvoudig te installeren en te gebruiken in Nederland en in het buitenland. De ontvanger kun je zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet. Via internet krijg je in Nederland toegang tot extra zenders en video-on-demand-diensten.

  Beschikbaar voor € 199

  Bestel met abonnement  
 • CanalDigitaal installeren

  Canal Digitaal installeren

  Bij onze Recreatie- en Startersset vind je een handleiding waarmee je de set eenvoudig installeert. Met het bijgeleverde kompas bepaal je waar je de satellieten van Canal Digitaal aan de hemel vindt. Het uitrichten van de schotelantenne is daarna kinderspel. Wil je een set van Canal Digitaal laten installeren? Ga naar een van onze verkooppunten en vraag naar de mogelijkheden om apparatuur te laten installeren of neem contact op met onze klantenservice via 088-0038555 (lokaal tarief).

  CanalDigitaal installeren  
 •