Live Eredivisie: kijk alle wedstrijden live met ESPN Compleet

ESPN Compleet, meer dan 75 tv-zenders en awardwinnende films & series in één app

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Eredivisie
Eredivisie
Stream de Eredivisie live

Ben jij een echte voetbalfan en wil je niets missen van de Eredivisie? Bij CANAL+ kun je de Eredivisie live streamen. Of je nu thuis bent, onderweg of bij vrienden, je hoeft geen moment te missen. Onze app biedt de mogelijkheid om de wedstrijden overal te bekijken. Bovendien stream je de eerste week helemaal gratis. Onze app is te gebruiken op al je devices. Je hoeft dus niet meer voor de tv te zitten om de Eredivisie te volgen. Stream de Eredivisie live met CANAL+ en geniet van alle spannende wedstrijden!

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Kijk de Eredivisie terug

Heb je een Eredivisie wedstrijd gemist en wil je deze graag terugkijken? Bij CANAL+ kun je tot 7 dagen na de uitzending de wedstrijd nog terugkijken. Zo hoef je geen moment te missen. Bovendien kun je ook vanaf het begin kijken als je het begin hebt gemist. Handig toch? Zo kun je altijd de wedstrijden bekijken op jouw eigen tempo. Of je nu een doelpunt, een penalty of een rode kaart wilt terugzien, alles is mogelijk bij CANAL+. Kijk de Eredivisie wedstrijden terug bij CANAL+ en blijf altijd op de hoogte van alle actie.

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Eredivisie
Eredivisie
Kijk goedkoop Eredivisie live bij CANAL+

Ook dit seizoen wil je geen seconde missen van de Eredivisie. Met een razend spannende titelstrijd, een boeiend gevecht om Europees voetbal en een genadeloze degradatiestrijd heeft de Eredivisie weer bijzonder veel topduels in huis

Je kijkt alle beslissende momenten live bij CANAL+ voor een vast laag bedrag. Zo betaal je voor een compleet tv-pakket inclusief ESPN Compleet slechts €14,95 per maand en krijg je de eerste week gratis! Dat betekent goedkoop topvoetbal kijken en profiteren van vele extra’s. Zo stream je de beste films en series wanneer je wil en krijg je toegang tot meer dan 75 tv-zenders op al je schermen!

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Voordelen van de CANAL+ App naast live Eredivisie

Om geen enkele wedstrijd van de Eredivisie te missen gebruik je natuurlijk de CANAL+ app. Met deze app kan je overal binnen Europa kijken naar alles wat te maken heeft met de Eredivisie.

Kijk overal binnen de EU en krijg toegang tot alle kanalen van ESPN. Naast ontzettend veel sport, kijk je met de TV app naar meer dan 75 tv-zenders en stream je de beste series en films wanneer jij dat wil. Bovendien is de app beschikbaar op al je devices!

Nu 7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Eredivisie
Eredivisie
Maandelijks opzegbaar
CANAL+
  14,95 / maand
Abonneer nu
  • check

    Meer dan 75 tv-zenders incl. ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4

  • check

    Kijk live of tot 7 dagen terug

  • check

    Sport incl. alles van de Eredivisie

  • check

    CANAL+: Urenlang kijkplezier met de beste films & series on demand

  • check

    Nu de eerste 7 dagen gratis

Meer dan 75 tv-zenders

Krijg toegang tot de programma’s van o.a. deze zenders.

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
ESPN
NPO1
NPO2
NPO3
RTL4
RTL5
SBS6
RTL7
RTL8
VRT1
National Geographic
Paramount
FilmBox
FightBox
Star Channel
MTV 80s

Stream nu geweldige Europese films en series

Een selectie van onze toptitels.

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Devices
1 APP VOOR AL JE DEVICES

De app is beschikaar voor IOS, Android, de meeste smart-tv’s en webbrowsers. Streamen kan op 2 devices tegelijk.

CANAL+ App Store CANAL+ App Store
Eredivisie

Volg live de titelstrijd in de Eredivisie

Mis geen seconde en kijk alle duels van de Nederlandse Eredivisie live met ESPN bij Canal Digitaal. Beschikbaar op al je devices!

Champions League

Ook de Champions League kijk je altijd en overal

De beste clubs, de duurste spelers, de meest prestigieuze beker. Ook de Champions League kijk je live met Canal Digitaal.

Eredivisie

Nederlands succes in de Europa League?

Volg de verrichtingen van de Nederlandse clubs in de Europa League op de voet met ESPN bij Canal Digitaal. Live wedstrijden en uitgebreide analyses. Waar en wanneer jij dat wilt!

Heb je nog vragen?