Logo

Pak je voordeel

Bij deze voordelige aanbieding krijg je alle apparatuur die je nodig hebt om tv te kijken in een keer thuis geleverd. Een rijk aanbod aan programma’s, films en series komt beschikbaar met een druk op de knop. Even geen tijd om klaar te zitten voor je favoriete serie? Download de gratis Canal Digitaal TV App. Je kijkt hiermee tot 7 dagen terug, start je favoriete programma opnieuw en kijk waar en wanneer je wilt.

 verschillende-apparaten-tv-kijken
Gratis schotelset

Rijk

€ 26,95p/m€ 14,95per maand
Eerste 6 maanden 🎁
 • 83 zenders inclusief ESPN
 • Meer dan 170 extra tv-zenders (41 in HD)
 • Overal tv-kijken met onze gratis TV App
 • Kijk tot 7 dagen terug
 • Neem aan 100 uur op en kijk tot 365* dagen terug
 • Canal+ Series: urenlang kijkplezier met de beste series en films on demand
Over Rijk
* Met uitzondering van de zender FOX. Deze opnames zijn 180 dagen te bewaren.

Krijg toegang tot een andere wereld

Het Rijk-pakket biedt je honderden programma’s en films. Inzage in werelden die je nog niet kende. Ontdek samen met vrienden, familie of je partner wat Canal Digitaal allemaal voor je in petto heeft. De wereld ligt aan je voeten.

De Canal Digitaal ontvanger kan je op het internet aansluiten. En dat heeft veel voordelen! Kijk je favoriete programma’s tot 7 dagen terug met TV Gemist, start een programma opnieuw met Begin Gemist of neem op en kijk op jouw moment. Of zak lekker weg bij een van de honderden films of series die je on demand kijkt.

De zendtijd van je favoriete programma’s sluit niet altijd aan op jouw eigen planning. Dat maakt tegenwoordig niets meer uit! Met de gratis Canal Digitaal TV App kan je kijken waar en wanneer je wilt. Kijk in de bus, op reis of thuis op de bank op je mobiel, tablet of laptop. Wel zo handig.

Inclusief meer dan 75 tv-zenders Inclusief meer dan 75 tv-zenders

{{ subtitle }}

Beoordelingen van klanten

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Heb je nog vragen?

 1. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal te kijken? Canal Digitaal biedt televisie aan via de satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan.. Vertel me meer
 2. Heeft Canal Digitaal ook interactieve tv? Ja, dat is beschikbaar als je onze interactieve HD-ontvanger of HD-recorder bestelt. Deze kun je aansluiten op internet. Om optimaal van onze diensten gebruik te maken moet je internetsnelheid minimaal 4 Mb/s zijn.
 3. Hoe installeer ik Canal Digitaal? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en onze instructievideo. Kom je er dan toch niet uit neem dan contact op met een van onze installateurs bij jou in de buurt via Verkooppuntenof bestel via onze klantenservice een monteur.
 4. Kan ik Canal Digitaal op meer televisies en apparaten ontvangen? Jazeker! Je kunt ook voor je tweede of derde televisie een abonnement afsluiten. De abonnementskosten hiervan zijn € 9,50 per extra aansluiting per maand. Per aan te sluiten tv-toestel heb je een ontvanger of CI+-module nodig. Je kunt ook onze Canal Digitaal TV App installeren op jouw smartphone, tablet of laptop om met meer personen tegelijk te kijken.
 5. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet-tv is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op een buitenlands adres ontvangen. Vertel me meer
 6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.
Logo Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. Canal Digitaal is een merk gebruikt door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905