Mis nooit je favoriete Nederlandse tv-programma’s

Blijf altijd en overal op de hoogte van alle gebeurtenissen met het Acht Uur Journaal, Hart van Nederland en De Wereld Draait Door. En mis ook niet wat er zich in je oude buurt afspeelt met het laatste regionale nieuws. Daarna zak je onderuit met de oer-Hollandse gezelligheid van De Luizenmoeder, The Voice of Holland of Boer Zoekt Vrouw. En op zondag gewoon met het bord op schoot om zo de hele Nederlandse competitie te volgen. Dat is het beste van thuis in je andere huis.

En komt het live tv-kijken even niet uit? Sluit je interactieve HD-ontvanger aan op het internet en kijk wat vandaag op tv was gewoon tot 7 dagen terug. Bovendien biedt kijken via internet je andere interactieve diensten zoals pauzeren, Begin Gemist en geeft het toegang tot het on demand kijken van Films & Series.

Meisje Kijkt TV in zwembad iphone

Kijk waar en wanneer jij wilt

Op je apparaat naar keuze

Liever online Nederlandse tv kijken via je pc of laptop? Dat kan. Bij een tv-abonnement van Canal Digitaal krijg je gratis toegang tot livetv.canaldigitaal.nl. Kijk via internet live Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4 HD of kijk het NOS Sportjournaal op NOS tot 7 dagen terug.

Je kan ook waar en wanneer je wilt kijken via je telefoon of tablet. De gratis Canal Digitaal TV App biedt je live tv, maar ook het gemak van terugkijken en opnemen.

Meisje Kijkt TV in zwembad iphone

Meer TV over de landsgrenzen heen

Canal Digitaal is dé aanbieder van Nederlandse tv in het buitenland. Dankzij de satelliet trekken wij ons niets aan van landsgrenzen en dus kijk je in bijna heel Europa naar je favoriete Nederlandse programma’s. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je een grote schotel nodig. Standaard leveren wij bij onze set een schotel van 60 cm. Heb je een grotere nodig of twijfel je? Geen probleem! Bestel dan alleen een ontvanger of CI Module. Onze lokale dealers voorzien je van de juiste schotel en eventueel de tv-aansluiting.

Bekijk hiernaast de landsgrenzen op het kaartje: hoe donkerder groen, hoe beter het bereik. Kijk naar de cijfers voor een indicatie hoe groot je schotel moet zijn.

Vakantie Basis

Lees over onze tv-pakketten

Waar je ook woont in Europa, met deze tv-pakketten blijf je altijd op de hoogte van wat zich in Nederland afspeelt

Naar de tv-pakketten

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid, ook in het buitenland, zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je bijna in heel Europa meer tv en een bijzondere tv-ervaring.

Stap 1:

Kies voor een passend tv-pakket met de beste Nederlandse programma’s.

Stap 2:

Kies in welk land jij wilt kijken en krijg advies op maat over de apparatuur die je kan aanschaffen. Klik op de meest geschikte voordelige hardware.

What's next?

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen.

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Je Canal Digitaal televisiezenders

Blijf op de hoogte met deze televisiezenders

Heb je nog vragen?

  1. Kan ik ook in het buitenland tv-kijken met Canal Digitaal? Dat is zeker mogelijk. Satelliet televisie is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Voor een volledig overzicht van onze tv- en radiozenders in het buitenland klik hier
  2. Ik heb een huis in het buitenland kan ik hier Canal Digitaal bestellen? Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op buitenlands adres ontvangen. Wil je gebruikmaken van een monteur aan huis? Neem dan contact op met een van onze dealers in het buitenland
  3. Is het mogelijk de apparatuur te versturen naar een buitenlands adres?
  4. Welk abonnement is het meest geschikt voor tv in mijn vakantiehuis? Huur je een vakantiehuis of maak je alleen gedurende het vakantieseizoen (van 21 maart tot 21 september) gebruik van je eigen vakantiehuis? Dan raden we je onze abonnement Op Vakantie Basis aan. In deze periode ontvang je voor €15,95 p/mnd alle bekende Nederlandse radio- en tv-zenders (inclusief regionale zenders). Daarnaast ontvang je meer dan 170 vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders. In de periode tussen 21 september en 21 maart zijn alleen de vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders beschikbaar.

    Heb je een eigen vakantiehuis en ga je ook in de winter naar dit adres, dan raden wij je Op Vakantie Flex 3 of 6 aan, vanaf € 20 per maand. Hiermee kun je 3 of 6 maanden naar keuze via een laptop, smartphone, tablet of je tv gewoon blijven kijken naar Nederlandse zenders. In bijna heel Europa!
  5. Werkt interactieve tv van Canal Digitaal ook in het buitenland? Ja, onze interactieve diensten zoals Begin Gemist, TV Gemist en het kijken van Films & Series on demand, kan ik het buitenland via de Canal Digitaal TV App of via onze interactieve ontvangers (M7 MZ-101/MZ-102/MP-201). De gratis Smart TV App werkt alleen in Nederland.
  6. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal tv te kijken in het buitenland? Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een smartcard en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we naast een complete startersset (inclusief muurbeugel) ook een handige recreatieset aan, inclusief een driepoot voor naast je vakantieadres. Vertel me meer Onze apparatuur is gemakkelijk zelf te installeren. Kom je er zelf niet uit neem dan contact op met onze klantenservice of een van onze dealers in bij jou in de buurt (ook in het buitenland). Meer informatie over onze installatieservice klik hier. Meer informatie over onze dealers in het buitenland klik hier
  7. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088 – 003 85 55 of stel een vraag via de chat.