HD ontvanger

 •  HD ontvanger

  Interactieve HD-ontvanger

  Een digitale ontvanger, staat ook wel bekend als decoder en is noodzakelijk om het signaal van de satelliet door te geven aan je tv. Dit signaal wordt dan omgezet in beeld en geluid zodat je tv kan kijken. Op dit moment bestaan er nog 2 typen ontvangers, te weten SD-ontvangers en HD-ontvangers. HD-ontvangers beschikken over de meest recente technieken en een 'ouderwetse' SD-ontvanger wordt dan ook steeds minder verkocht. Sterker nog: met een SD-ontvanger is het niet meer mogelijk om alle zenders te ontvangen. Dit komt doordat steeds meer televisiezenders overgaan op een meer geavanceerde uitzendtechniek (HD of MPEG4). Hierdoor wordt het aantal zenders dat je met een SD-ontvanger kunt ontvangen steeds kleiner. Daarom adviseert CanalDigitaal alle kijkers van satelliet-tv gebruik te maken van een HD-satellietontvanger.

  CanalDigitaal levert de interactieve HD-ontvanger M7 MZ-101 die zowel op het satellietsignaal als op internet aan te sluiten is. Beschikt over een functie om live-tv te pauzeren. Als het apparaat op internet wordt aangesloten zijn de nodige interactieve diensten beschikbaar (bijvoorbeeld Films & Series die je kunt huren om te bekijken). De M7 MZ-101 heeft een geïntegreerde smartcard, die niet te verwijderen is en alleen werkt in combinatie met het apparaat dat je aanschaft.

  HD-ontvanger of -recorder?

  HD-ontvangers zijn er in vele soorten en maten. Over het algemeen gaat het om kleine 'kastjes' ter grootte van een DVD-speler of kleiner. Grofweg zijn digitale HD-ontvangers in twee soorten in te delen, namelijk mét de mogelijkheid voor opnemen of zónder. Bij een HD-recorder zit een harde schijf ingebouwd, waardoor het mogelijk wordt om programma's op te nemen, te pauzeren en terug te spoelen. De M7 MP-201 is de HD-recorder van CanalDigitaal.

  HD-ontvangers in bruikleen

  Nieuwe klanten krijgen standaard een HD-ontvanger meegeleverd bij hun abonnement. Via Pakket op Maat kun je zelf bij ieder pakket de ontvanger selecteren die het beste bij jouw kijkgedrag en wensen past. Een overzicht met de CanalDigitaal HD-ontvangers vind je hier.

  HD-ontvanger kopen

  Ben je al klant bij CanalDigitaal of wil je gewoon een HD-ontvanger kopen? Kijk dan bij onze webshop. Let er bij de aanschaf van een HD-ontvanger wel altijd op dat deze is gecertificeerd door CanalDigitaal. Alle HD-ontvangers die zijn gecertificeerd door CanalDigitaal zijn uitgebreid getest en geschikt bevonden voor gebruik met de CanalDigitaal smartcards en ontvangst via de satelliet. De HD-ontvangers die je koopt via onze webshop of in bruikleen krijgt bij onze abonnementen zijn natuurlijk door ons gecertificeerd en geschikt voor de meest actuele uitzendtechnieken.

  Alleen deze ontvangers worden door onze klantenservice ondersteund bij problemen. Ontvangers die niet door CanalDigitaal zijn gecertificeerd kunnen problemen opleveren bij het doorgeven van het satellietsignaal.

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons