Urenlang kijkplezier met CANAL+

Met CANAL+ heb je de iconische films en de beste Europese series in huis én in je broekzak. Van komische kostuumdrama’s tot keiharde, onversneden en onbeschaamde actieseries. Eindeloos kijkplezier! En dat bedoelen we letterlijk, want het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwe titels en seizoenen.

Altijd iets te kijken

Een selectie van onze toptitels

Caught
The Swarm
Wreck
Exterior Night
The Elon Musk Show
The Unbearable weight of Massive Talent
The Desperate Hour
Superposition
Platform 7

Voor elke mood

Maak je op voor een onophoudelijke stroom aan emoties. Verbijstering tijdens een sneak peek in corrupte systemen, onhoudbare (maar verboden) verliefdheid en angst voor ontslag van je o zo belangrijke baan. En buckle up voor de gruwelen van de meest lugubere moordzaken en een hartslag die door het dak gaat tijdens spannende achtervolgingen.

CANAL+ Series

Te zien op al je devices

CANAL+ kun je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de CANAL+ app op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

CANAL+ via de tv app

Kijk via de tv app op je telefoon, tablet, laptop of smart-tv.

Bestel en kijk direct

CANAL+ via satelliet

Heb je een met internet verbonden MZ-101/102 of MP-201? Dan kijk je met het Riant, Rijk- of Royaal-pakket met je schotelabonnement.

Bestel en kijk direct

Heb je nog vragen?

  1. In welke pakketten zit CANAL+? CANAL+ zit in het Riant, Rijk- of Royaal-pakket. Wil je liever kijken via glasvezelinternet? Dat kan! CANAL+ zit standaard in de Internet + tv pakketten. Wil je geen gedoen met kabels en kastjes. Kijk live tv, films, series en ESPN Compleet via CANAL+. Uiteraard zit hier ook het volledige aanbod films en series van CANAL+ in.
  2. Hoe kan ik CANAL+ kijken? Via de CANAL+ app of je HD-ontvanger. Die laatste moet zijn aangesloten op het internet. Je kunt de films en series op ieder device bekijken (tv, telefoon, laptop of tablet). Je kan vijf devices aan je account koppelen en op twee schermen tegelijk kijken.
  3. Wat kost CANAL+? CANAL+ is bij de meeste pakketten inbegrepen en dus gratis. Heb je geen toegang? Pas je abonnement aan via Mijn Canal Digitaal.
  4. Wat is de relatie tussen Canal Digitaal en CANAL+? Canal Digitaal valt sinds 2019 (weer) onder CANAL+. Voor ons een mooie aanleiding om kwaliteitsseries en films aan te bieden!
  5. Wat voor films en series kan ik kijken? In het aanbod vind je kwaliteitsfilms en -series van CANAL+ en van andere partijen als Viaplay, Dutch CORE en Lumière. Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwe films en series. Daarnaast kijk je naar de nieuwe zender, CANAL+ Action, die 24 uur wordt geprogrammeerd.
  6. Waarom zou ik CANAL+ kijken? Omdat je naast het tv-aanbod urenlang de beste series kan bingen, waar en wanneer jij dat wilt. En het kost niets extra! Een no-brainer, toch?
  7. Zijn alle series compleet beschikbaar? We proberen altijd zo compleet mogelijke seizoenen aan te bieden. Daarin zijn wij wel afhankelijk van de beschikbaarheid en de onderhandelingen met de producenten.
  8. Wat voor soort aanbod biedt CANAL+? Je krijgt toegang tot award-winnende films en meeslepende series. CANAL+ biedt een grote verscheidenheid uit alle genres met één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus. Laat je meeslepen in machtsspelletjes, stomende affaires, corruptie, hilarische situaties en lugubere moordzaken.