Urenlang kijkplezier met Canal+ Series

Met Canal+ Series heb je de beste Europese kwaliteitsseries altijd in huis én in je broekzak. We hebben parels van het hele Europese continent: van de BBC, het Franse Canal+, Poolse en Nederlandse series. Eindeloos kijkplezier! En dat bedoelen we vrij letterlijk, want bijna elke week komen er nieuwe titels en seizoenen bij.

Europese kwaliteitsseries

Bijna wekelijks nieuwe series en seizoenen beschikbaar

The Teach

Bloedstollend kijkcijferkanon

Spiral

Onvoorspelbare politiethriller

Overspel

Bedrieglijk goede dramaserie

The Five

Mysterieus misdaaddrama

Heer and Meester

Humor, actie en verleiding

Als De Dijken Breken

Dramaserie over een watersnoodramp

Bellicher

Een web van corruptie en bedrog

Tessa

Stoer, rebels en eigenwijs

The Mallorca Files

Zonovergoten detectiveserie

Voor elke mood een serie

Maak je op voor een onophoudelijke stroom aan emoties. Verbijstering tijdens een sneak peek in het corrupte Franse systeem, onhoudbare (maar verboden) verliefdheid en angst voor een nieuwe watersnoodramp. En buckle up voor de gruwelen van de meest lugubere moordzaken en een hartslag die door het dak gaat tijdens spannende achtervolgingen.

Fox Sports

Te zien op al je devices

De Canal+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

Canal+ Series via de TV App

Kijk via de Canal Digitaal TV App op je telefoon, tablet, laptop of smart-tv.

Canal+ Series via de satelliet

Met het Rijk- of Royaal-pakket kan je ook kijken via de schotel.

Heb je nog vragen?

  1. In welke pakketten zit Canal+ Series? Canal+ Series zit in het Bomvol-pakket, waar je via de TV App van kan genieten. Via de schotel kijken kan, met het Rijk- of Royaal-pakket, ook. Liever kijken via glasvezelinternet? Canal+ Series is via al deze pakketten te bekijken.
  2. Hoe kan ik Canal+ Series kijken? Via de TV App of je HD-ontvanger. Die laatste moet zijn aangesloten op het internet. Je kan de series op ieder device bekijken (tv, telefoon, laptop of tablet). Je kan vijf devices aan je account koppelen en op twee schermen tegelijk kijken.
  3. Wat kost Canal+ Series? Canal+ Series is bij de meeste pakketten inbegrepen en dus gratis. Heb je geen toegang? Pas je abonnement aan via Mijn Canal Digitaal.
  4. Wat is de relatie tussen Canal Digitaal en Canal+ Series? Canal Digitaal valt sinds 2019 (weer) onder tv-zender Canal+. Voor ons een mooie aanleiding om de beste Europese series aan te bieden!
  5. Wat voor series kan ik kijken? In het aanbod vind je de beste Europese producties: series van eigen bodem, van Canal+ en van andere partijen als de BBC. Elke week wordt het aanbod aangevuld met nieuwe series en seizoenen.
  6. Waarom zou ik Canal+ Series kijken? Omdat je naast het tv-aanbod urenlang de beste Europese series kan bingen, waar en wanneer jij dat wilt. En het kost niets extra! Een no-brainer, toch?
  7. Zijn alle series compleet beschikbaar? Wij proberen altijd hele seizoenen aan te bieden. BBC stelt van sommige series alleen de nieuwste seizoenen beschikbaar.
  8. Waar gaan de series over? Van komedie en drama tot politieke thrillers en detectives: Canal+ Series heeft voor ieder wat wils. Laat je meeslepen in machtsspelletjes, stomende affaires, corruptie, hilarische situaties en lugubere moordzaken.