Urenlang kijkplezier met CANAL+ Series

Met CANAL+ Series heb je de kwaliteitsseries en iconische films in huis én in je broekzak. Van komische kostuumdrama’s tot keiharde, onversneden en onbeschaamde actieseries. Eindeloos kijkplezier! En dat bedoelen we letterlijk, want het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwe titels en seizoenen.

Altijd een goede serie

Een selectie van onze toptitels

Voor elke mood een serie

Maak je op voor een onophoudelijke stroom aan emoties. Verbijstering tijdens een sneak peek in corrupte systemen, onhoudbare (maar verboden) verliefdheid en angst voor ontslag van je o zo belangrijke baan. En buckle up voor de gruwelen van de meest lugubere moordzaken en een hartslag die door het dak gaat tijdens spannende achtervolgingen.

CANAL+ Series

Te zien op al je devices

De CANAL+ Series kan je op al je devices bekijken. Kijk op je telefoon, laptop, tablet of gewoon op de tv.

smart-tv

Smart-tv

Kijk zonder kabels en kastjes via de TV App op je smart-tv.

telefoon-tablet-serie-kijken

Telefoon of tablet

Neem je favo series mee en kijk onderweg.

laptop-serie-kijken

Laptop

Kruip in bed en kijk die spannende aflevering.

CANAL+ Series via de TV App

Kijk via de Canal Digitaal TV App op je telefoon, tablet, laptop of smart-tv.

Bestel en kijk direct

CANAL+ Series via de satelliet

Heb je een met internet verbonden MZ-101/102 of MP-201? Dan kijk je met het Rijk- of Royaal-pakket met je schotelabonnement.

Bestel en kijk direct

Heb je nog vragen?

  1. In welke pakketten zit CANAL+ Series? CANAL+ Series zit in het Bomvol-pakket, waar je via de TV App van kan genieten. Via de schotel kijken kan, met het Rijk- of Royaal-pakket, ook. Liever kijken via glasvezelinternet? CANAL+ Series is via al deze pakketten te bekijken.
  2. Hoe kan ik CANAL+ Series kijken? Via de TV App of je HD-ontvanger. Die laatste moet zijn aangesloten op het internet. Je kan de series op ieder device bekijken (tv, telefoon, laptop of tablet). Je kan vijf devices aan je account koppelen en op twee schermen tegelijk kijken.
  3. Wat kost CANAL+ Series? CANAL+ Series is bij de meeste pakketten inbegrepen en dus gratis. Heb je geen toegang? Pas je abonnement aan via Mijn Canal Digitaal.
  4. Wat is de relatie tussen Canal Digitaal en CANAL+ Series? Canal Digitaal valt sinds 2019 (weer) onder CANAL+. Voor ons een mooie aanleiding om kwaliteitsseries en films aan te bieden!
  5. Wat voor series kan ik kijken? In het aanbod vind je kwaliteitsseries van CANAL+ en van andere partijen als de BBC en Lionsgate+. Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuwe series en seizoenen.
  6. Waarom zou ik CANAL+ Series kijken? Omdat je naast het tv-aanbod urenlang de beste series kan bingen, waar en wanneer jij dat wilt. En het kost niets extra! Een no-brainer, toch?
  7. Zijn alle series compleet beschikbaar? Wij proberen altijd hele seizoenen aan te bieden. BBC stelt van sommige series alleen de nieuwste seizoenen beschikbaar.
  8. Waar gaan de series over? Van komedie en drama tot politieke thrillers en detectives: CANAL+ Series heeft voor ieder wat wils. Laat je meeslepen in machtsspelletjes, stomende affaires, corruptie, hilarische situaties en lugubere moordzaken.