abonnement-uitbreden

Je abonnement uitbreiden

Bij Canal Digitaal ontvang je in alle abonnementen de meeste populaire zenders. Wil je nóg meer zenders, neem dan een van onze extra tv-pakketten. Breidt je abonnement gemakkelijk uit in Mijn Canal Digitaal.

Abonnement uitbreiden

Je abonnement verlagen of opzeggen

Wil je je abonnement beëindigen of verlagen? Dat vinden we ontzettend jammer. Met onze Android-, iOS-, smart-tv app van CANAL+ en een van onze satelliet-abonnementen kijk je overal het beste van Nederlandse en buitenlandse televisie. Daarnaast blijven we hard werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Wil je toch opzeggen? Dan regelen we dat natuurlijk voor je.

Abonnement verlagen of opzeggen

verlagen-of-opzeggen
tv-op-vakantie

TV op Vakantie

Met het TV op Vakantie Flex abonnement bepaal je zelf in welke maanden je abonnement actief is. Heb je een pakket besteld en geregistreerd, dan kun je je vakantiemaanden inplannen via Mijn Canal Digitaal.

Vakantiemaanden inplannen

1. Log in op Mijn Canal Digitaal
  2. Klik op het tabblad "Abonnement".
  3. Selecteer de smartcard waar je het TV op Vakantie Flex abonnement hebt.
  4. Klik op "Plan je Flex".
  5. Selecteer de datum waarop je je abonnement wilt laten ingaan en klik "Bevestigen".
  6. Klik nogmaals op bevestigen om de maanden in te plannen.