Schuif aan voor Beau

Het geruchtmakende actualiteitenprogramma Beau is niet meer weg te denken uit televisieland. De talkshow waar presentator Beau van Erven Dorens op geheel eigen wijze zijn gasten het vuur aan de schenen legt, is live te zien met de Canal Digitaal TV App. Heb je een aflevering van Beau gemist? Alle programma’s van 60+ tv-zenders zijn direct terug te kijken op al jouw devices. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar!

M-alle-apparaten-kijken’

Een aflevering van Beau gemist?

Wil je een aflevering van Beau terugkijken? Met de TV App is dat geen probleem en kan je tot 7 dagen terug het programma alsnog zien. Ideaal wanneer je op een later moment wilt kijken naar de meeslepende gesprekken van Beau. Was je net laat voor het begin van de aflevering? Met Begin Gemist start je direct de uitzending opnieuw op!

Spraakmakende gesprekken talkshow Beau

Beau kan na de afgelopen twee seizoenen met recht een succesvol programma genoemd worden. Met gemiddeld zo’n miljoen kijkers is Beau dagelijks een van de best bekeken talkshows op de late avond. En dat is niet heel vreemd. Presentator Beau van Erven Dorens houdt er namelijk een unieke stijl op na. Zo liet hij zich live in de uitzending vaccineren tegen Corona en dronk hij eerder al een paar slokken desinfectiemiddel aan tafel. Het is slechts een greep uit de vele geruchtmakende acties van de presentator.

Maar bovenal staat het programma Beau garant voor felle gesprekken over de actualiteiten en is Beau van Erven Dorens niet bang om zijn eigen mening naar voren te laten komen in een interview. Dat levert ontwapenende en soms emotionele momenten op. Vaste politiek verslaggever Jaïr Ferwerda zorgt dagelijks voor een humoristische en actuele kijk op politiek Den Haag.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Kijk Beau vanavond met de TV App

Alle afleveringen van Beau kijk je live met de TV App. Met de keuze uit 60+ tv-zenders, de mooiste sportcompetities met ESPN en de beste films & series on demand valt er genoeg te beleven. En helemaal mooi: de TV App is beschikbaar voor al je devices. Zo kijk je altijd en overal naar het programma dat jij wilt. En dat voor slechts € 14,95 per maand!

series-en-films-on-demand-kijken
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Beau, ervaren presentator en televisiemaker

De talkshow Beau is niet het eerste kunstje van presentator Beau van Erven Dorens. Sterker nog, De Haarlemmer is inmiddels een oude rot in het vak. In 1996 begon Beau als redacteur en presentator bij de radio en groeide uiteindelijk uit tot een van de bekendste tv-personalities van ons land. Met programma’s als RTL Boulevard, Deal or No Deal, Het Zesde Zintuig en Beau Five Days Inside heeft hij bewezen een veelzijdig televisiemaker te zijn. Nu maakt Van Erven Dorens zich op voor een derde seizoen van de talkshow Beau.

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Beau uitgezonden? Beau is te zien op RTL 4. Deze en nog 60+ andere tv-zenders zijn live te bekijken met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Wanneer is Beau te zien? Beau is elke doordeweekse dag te zien op RTL 4. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal TV App kijk je eenvoudig jouw favoriete show terug!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.