Nieuw Seizoen van de Avondshow

In januari 2023 gaat het nieuwe seizoen van De Avondshow van start! Kijk het succesvolle programma van de VPRO elke maandag t/m donderdag (met soms zelfs een vrijdagavond Avondshow) met de Canal Digitaal TV App op al je devices. Een aflevering gemist? Terugkijken van bijna alle 60+ tv-zenders is ook erg eenvoudig. Nu voor slechts € 14,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

Heel-holland-bakt-apparaten

De Avondshow gemist?

Met Canal Digitaal hoef je niet een gevatte opmerking van Arjen Lubach te missen. Je kan afleveringen tot 7 dagen terugkijken. Gewoon, waar en wanneer jij dat wil! Heb je de catchy introtune gemist? Niet getreurd, met één druk op de knop begin je de uitzending opnieuw met Begin Gemist.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Neem de dag door met Arjen Lubach

In de avondshow neem je elke maandag t/m donderdag de dag door met Arjen Lubach. In de avondshow worden serieuze thema’s besproken met een goede dosis humor. Zonder het onderwerp af te zwakken. Naast items als Tot op de bodem, Sportstudio, Dossierkennis en Nou is het afgelopen, neemt Arjen Lubach ook de tijd om elke dag een bijzondere gast uit te nodigen. Zo zijn bijvoorbeeld Tim Hofman, Eefje de Visser, Twan Huys en André van Duin te gast geweest.

M-alle-apparaten-kijken’

Multi talent Arjen Lubach

Presentator van de Avondshow, Arjen Lubach, is een waar multi talent. Naast presentator is hij ook komiek, theatermaker, schrijver en natuurlijk muzikant. Wist je dat Arjen zelf de introtune van De Avondshow heeft gemaakt?

Voordat hij begon aan De Avondshow, presenteerde hij jarenlang het megasuccesvolle Zondag Met Lubach. Dit actualiteitenprogramma heeft veel weg van De Avondshow en heeft is liefst 13 seizoenen te zien geweest. In 2017 won Zondag met Lubach de Gouden Televissierring.

Kijk De Avondshow met de TV App

Blijf op de hoogte van grote gebeurtenissen met een lach op je gezicht. Met de TV App van Canal Digitaal kijk je De Avondshow waar en wanneer jij dat wilt. Maar je krijgt meer! Zo kijk je met de TV App ook naar 60+ tv-zenders, de belangrijkste sportwedstrijden op ESPN en de beste films & series. De TV App is nu beschikbaar voor slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

eredivisie-tv-kijken
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Alles op een rijtje

 1. Op welke zender wordt De Avondshow uitgezonden? De Avondshow wordt uitgezonden op NPO1. Deze en 77 andere zenders zijn altijd en overal te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Kan ik de afleveringen van De Avondshow ook opnemen? Zeker, ook De Avondshow kan je met de TV App van Canal Digitaal eenvoudig opnemen. Deze show en andere shows zijn tot wel 100 uur opnemen om ze maximaal 365 dagen te bewaren!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay. Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt. 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.