Massa Is Kassa

Hatseflats! Massa Is Kassa keert in 2023 terug voor het negende op de Nederlandse televisie. De populaire realityserie kijk je met de Canal Digitaal TV App op al je devices. Ook een aflevering van Massa Is Kassa terugkijken is geen enkel probleem. Voor slechts € 14,95 per maand mis jij dus geen seconde van het vermakelijke programma op SBS6. En de TV App is gewoon maandelijks opzegbaar.

inzet-massa-is-kassa

Massa Is Kassa gemist?

Een aflevering met de avonturen van de familie Gillis gemist? Geen zorgen. Met de TV App kan je de serie tot 7 dagen terugkijken. Of neem Massa Is Kassa gewoon op. Zo kan je tot 365 dagen je gemiste aflevering bekijken. Was je de borrelhapjes aan het pakken en daardoor net te laat voor het begin van de aflevering? Met Begin Gemist start je Massa Is Kassa heel simpel weer opnieuw.

Een nieuw seizoen met de familie Gillis.

De familie Gillis verovert Nederland in sneltreinvaart. In de realityshow Massa Is Kassa wordt de familie op de voet gevolgd in hun dagelijkse beslommeringen. Die bestaan vooral uit de werkzaamheden rond het bedrijf van Peter Gillis. Hij is eigenaar van een lucratieve, maar drukke business.

Het achtste seizoen van Massa Is Kassa belooft dan ook weer even chaotisch te worden als de voorgaande seizoenen. Verwacht dus weer een gehaaste Peter die de ene ‘Hatseflats’ na de andere eruit gooit. In de laatste aflevering van vorig seizoen was te zien hoe hij vanuit een helikopter zocht naar een nieuwe plek voor een vakantiepark. De verwachting is dat deze locatie in de nieuwe afleveringen onthuld zal worden.

Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

De familie Gillis: een bont gezelschap

De hoofdrolspelers uit Massa Is Kassa zijn de leden van de familie Gillis. Vader Peter is overduidelijk het hoofd van het gezin en heeft zijn bekendheid te danken aan de vakantieparken die hij in zijn bezit heeft. En niet zonder succes, want de altijd drukke Peter is inmiddels miljonair. De rest van het gezin wordt gevormd door vriendin Nicol, de zonen Mark en Ruud en dochter Inge, allemaal werkzaam binnen het bedrijf van Peter.

De populariteit van de familie Gillis neemt al een flinke tijd grote vormen aan. Met name de uitspraken van Peter (‘Hatseflats’ en ‘Daar word ik foxwild van’) blijken een regelrechte hit met inmiddels een eigen kledinglijn als bewijs. Meekijken waar Peter in het nieuwe seizoen ‘foxwild’ van wordt? Massa Is Kassa volg je waar en wanneer jij dat wilt met de Canal Digitaal TV App.

Mis niet meer met de TV App

Alle afleveringen van Massa Is Kassa kijk je live met de TV App van Canal Digitaal. Maar je krijgt meer! Zo kijk je met de TV App ook naar 78 tv-zenders, de belangrijkste sportwedstrijden op ESPN en de beste films & series. De TV App is nu beschikbaar voor slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

series-en-films-on-demand-kijken
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Massa Is Kassa uitgezonden? De afleveringen van Massa Is Kassa 2021 zijn vanaf 31 augustus te zien op SBS6. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Op welke dagen is Massa Is Kassa te zien? Massa Is Kassa kijk je vanaf 31 augustus elke dinsdagavondavond om 20:30 uur op SBS6 met Canal Digitaal. Een aflevering gemist? De avonturen van de familie Gillis kijk je eenvoudig terug met de TV App.
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live of tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.