De nieuwste tv-ervaring van Canal Digitaal

Zonder kabels of kastjes iets bijzonders ontdekken.

tv-Canal+-Series

Met de Canal Digitaal Smart TV App kijk je direct naar je favoriete series en programma’s, zonder kabels en kastjes. Geen gedoe met installaties en verschillende pakketjes. Je kan de Canal Digitaal Smart TV App downloaden in de appstore van je smart-tv. Bekijk hier of jouw tv geschikt is. Staat je tv er niet tussen? Je kunt ook naar je tv streamen met Google Chromecast, Apple Airplay of Amazon Fire TV.

Volg die spannende wedstrijd met vrienden, of kijk die spannende serie met een zak chips op de bank. De Smart TV App is geschikt voor alle tv-liefhebbers.

Zo kijk je de eerste week gratis

Stap 1:

Ga naar appstore van je smart-tv en zoek op ‘Canal Digitaal’.

Stap 2:

Download de gratis app, start deze op en log in als bestaande klant of voer je telefoonnummer in.

Stap 3:

Als je een telefoonnummer hebt ingevoerd: klik op de link in de sms, kies een abonnement en vul je gegevens in. Nu log je in met je e-mailadres en het door jou gekozen wachtwoord. Je kijkt de eerste week gratis!

Inclusief meer dan 60 tv-zenders Inclusief meer dan 60 tv-zenders

{{ subtitle }}

FAQs

 1. Wat is de Canal Digitaal Smart TV App? Met de Canal Digitaal Smart TV App kijk je op je smart-tv direct naar je favoriete tv-programma’s, zonder kabels of kastjes. Je kan de Canal Digitaal Smart TV App downloaden in de appstore van je smart-tv.
 2. Hoe kan ik 7 dagen gratis kijken met de Smart TV App? Stap 1: Ga naar appstore van je smart-tv en zoek op ‘Canal Digitaal’.
  Stap 2: Download de app, start deze op en voer je telefoonnummer in.
  Stap 3: Klik op de link in de sms die je krijgt en kies een abonnement. Nadat je hebt besteld ontvang je een e-mail waarin wordt gevraagd een wachtwoord in te stellen. Je logt in op de  Smart TV App met je e-mailadres en dit wachtwoord. Je kijkt de eerste maand gratis.
   Klik hier voor een overzicht van tv-merken en –modellen waar je de Smart TV App op kunt gebruiken
 3. Welke smart-tv’s zijn geschikt voor de Smart TV App? Bekijk hier een overzicht van tv-merken en –modellen waar je de Smart TV App op kunt gebruiken.
 4. Ik ben al klant van Canal Digitaal, wat nu? Dan heb je al toegang tot de gratis Canal Digitaal Smart TV App!

  Stap 1. Ga naar de appstore van je smart-tv en zoek op ‘Canal Digitaal’.
  Stap 2. Download de app en start deze op.
  Stap 3. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Canal Digitaal of scan de QR-code op je tv-scherm met de mobiele Canal Digitaal TV App (ga naar ‘Meer’ > ‘Tv koppelen met QR-code’).
 5. Welke zenders kan ik kijken met de Smart TV App? Klik hier welke zenders je kunt kijken
 6. Ik kan de Smart TV App niet vinden in de store van mijn smart-tv. Wat kan ik doen? Controleer de regio-instelling van je tv. Zet deze op ‘Nederland’ indien mogelijk. Indien je nu in de appstore van je tv geen resultaat krijgt op de zoekterm ‘Canal Digitaal’, dan is de Smart TV App op jouw tv helaas (nog) niet beschikbaar. Maar niet getreurd: houd de website van Canal Digitaal in de gaten want we blijven continu nieuwe tv-merken en -modellen voorzien van onze app.
  Om extra zenders te ontvangen via de Smart TV App is het belangrijk dat de hybridemodus wordt ingeschakeld. Dit moet je zelf doen via het instellingenmenu van je smart-tv:
  - Druk op de afstandsbediening op de ‘extra’-knop of de knop die dezelfde functie vervult.
  - Ga naar ‘Instellingen’.
  - Druk op ‘Installatie’ en kies ‘Satellietinstellingen’.
  - Druk op ‘Satelliet inschakelen’.
  - De Smart TV App kan nu niet alleen internetzenders vinden, maar ook zenders die alleen via de satelliet zijn te ontvangen.
 7. Hoe kan ik in de Smart TV App gebruikmaken van de satelliettuner van de tv? Om (ook) alle satellietzenders te kunnen ontvangen (inclusief vrij-te-ontvangen zenders) is het belangrijk dat de hybridemodus wordt ingeschakeld. Dit moet je zelf doen via het instellingenmenu van de Smart TV App:
  - Ga naar ‘Instellingen’ in het menu.
  - Druk op ‘Installatie’ en kies ‘Satellietinstellingen’.
  - Druk op ‘Satelliet inschakelen’.
  - De Smart TV App vindt nu niet alleen internetzenders, maar ook zenders die alleen via de satelliet zijn te ontvangen.
 8. Wat zijn CANAL+ Series? In ons aanbod vind je de beste series en films van bijvoorbeeld CANAL+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.
Meer antwoorden op vragen over de Canal Digitaal TV App

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot