•  
 • Ziggo Sport

  Ziggo Sport Totaal
  Omdat topsport een topbelevenis moet zijn!

  De geniale inhaalacties van Max Verstappen halen DWDD en het nieuws. Maar het is natuurlijk veel spannender om ze live te zien. Redt Max het of is het circuit nét te glad? Wat voor Formule 1 geldt, geldt eigenlijk voor alle sportwedstrijden: live is topsport pas echt een topbelevenis. Plaatsje reserveren op de Ziggo Sport Viptribune?

   

  Ziggo-Select  

  Ziggo Sport Select

  De echte must-see wedstrijden en toernooien. Dat is wat Ziggo Select je voorschotelt. Niet ‘zomaar’ wat sport kijken dus, maar genieten van de clashes tussen de Messi’s en Ronaldo’s van deze wereld. Reken op veel voetbal en Formule 1, maar ook op de mooiste golf, tennis, rugby, NBA en atletiek prestaties. Een selectie voor fijnproevers!

   

  Ziggo Sport Voetbal

  Voetbal is een verslaving. Maar wel een hele fijne. Met Ziggo Sport Voetbal kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week aan die verslaving toegeven. Met live wedstrijden en highlights uit o.a. de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Premier League, Primera División en (heel veel) meer. De bal rolt altijd. En jij bent er altijd bij.

  Ziggo-Voetbal
  Ziggo-Golf

  Ziggo Sport Golf

  Voor welke major toernooien wordt Joost Luiten in 2018 nog meer uitgenodigd? Kan Tiger Woods zijn gehavende rug voldoende rechten om in de wereldtop terug te keren? En wie verrast alle toppers op het World Golf Championship? Je ziet het allemaal op Ziggo Sport Golf, hét dedicated golfkanaal met 24 uur per dag, 7 dagen in de week internationaal topgolf.

   
 •