ESPN zonder tv-abonnement

Wil je genieten van ESPN zonder je vast te leggen aan een langlopend tv-abonnement? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Met onze TV App kijk je voor €14,95 per maand naar 4 kanalen van ESPN, meer dan 75 tv-zenders en de beste films en series van CANAL+. De TV App is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast!

Waarom ESPN zonder tv-abonnement?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun kijkervaring aan te passen aan hun behoeften. Traditionele tv-abonnementen zijn vaak duur en vereisen langdurige contracten, maar dat is niet langer de enige optie. Als sportliefhebber wil je misschien toegang tot ESPN, maar je wilt niet vastzitten aan een langlopend contract. Met de TV App kijk je naar alle kanalen van ESPN, zonder de last van een tv-abonnement.

Waarom ESPN zonder tv-abonnement?

Meer dan alleen ESPN

Met de TV App krijg je niet alleen toegang tot ESPN, maar ook tot meer dan 75 zenders en geweldige films en series van CANAL+. Dit betekent dat je niet beperkt bent tot alleen sport. Als je naast sport ook van ander entertainment houdt, Biedt de Tv App eindeloos veel vermaak.

Maandelijks opzegbaar

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor ESPN zonder tv-abonnement bij Canal Digitaal is dat je niet vastzit aan langlopende contracten. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete content zonder je zorgen te maken over verplichtingen op de lange termijn. Als je ooit besluit dat je ietsanders wilt proberen, kun je eenvoudig en zonder gedoe maandelijks opzeggen.

Maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen TV App

 1. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk het live of kijk tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op maar liefst 2 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 2. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je smartphone, tablet, je laptop en pc of via Google Chromecast, Apple Airplay en Amazon Fire TV. Als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv. De mobiele app download je gratis via de Play Store of de App Store. Of kijk via je browser. Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang tot de Canal Digitaal TV App. Dus je ziet al alles. Klik hier om in te loggen
 3. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 4. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 5. Kan ik alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN is onderdeel van je 3in1 TV App abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 6. Waarom zit de zender ESPN 3 niet in de TV App? In onze TV App kijk je ESPN Compleet met zender ESPN, ESPN 2 en ESPN 4. Dit komt door contractuele afspraken tussen Canal Digitaal en ESPN. ESPN 3 kijk je via de ESPN Watch app. Download de app in de Play Store of in de App Store.
 7. Hoeveel kost ESPN-Compleet extra als ik via de TV App wil kijken? Deze zenders van ESPN zitten standaard in je abonnement van de TV App. Naast alle live duels en programma’s van ESPN heb je toegang tot 78 tv-zenders, films & series en interactieve functies. Allemaal voor slechts €14,95 per maand.
 8. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet bij Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles! Log in
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
 11. Hoe betaal ik? Je betaalt via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 12. Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten? Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 05 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 13. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 14. Heb ik 14 dagen herroepingsrecht? Als je je account activeert, vervalt het herroepingsrecht. Je kunt namelijk vanaf dat moment gelijk tv-kijken.
 15. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
  • 4. Open de app als de installatie voltooid is.
 16. Kan ik opnemen met de Canal Digitaal TV App? Met uitzondering van onze Recreatie-abonnementen kan iedere Canal Digitaal-klant met de mobiele of de smart-tv app programma’s van een selecte groep zenders opnemen. Opnames worden bewaard ‘in the cloud’.
 17. Wat zijn CANAL+ Series? In ons aanbod vind je de beste series en films van bijvoorbeeld CANAL+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.