Alles over gemiste programma’s terugkijken

Gemiste uitzendingen kijk je makkelijk terug met TV Gemist. Ben je iets te laat ingeschakeld? Met Begin Gemist start je een begonnen programma opnieuw. Dit werkt allebei via internet en kan met de Canal Digitaal (Smart) TV App, Live TV op web en/of de interactieve functies van je tv-ontvanger. Zo bepaal je zelf de inhoud van je tv-gids voor vanavond. Welke functies op welke zenders beschikbaar zijn vind je in onze zenderoverzichten.

tv-gemist

Uitzending gemist? Kijk het terug

Je kunt de meeste televisieprogramma’s gratis tot zeven dagen na uitzending terugkijken. Zo heb je alle tijd om de gemiste uitzending van je favoriete tv-programma tóch te zien.

begin-gemist

Begin gemist? Begin overnieuw!

Schakel je later in op het programma dat je wil kijken? Met Begin Gemist start je de uitzending opnieuw. Dit kan zolang het programma nog aan de gang is.

tv-ap-kijken

Overal online gemiste programma’s terugkijken

Programma gemist? Via de TV App en Live TV Web kun je op je smartphone, tablet en laptop met TV Gemist in de hele EU programma’s terugkijken.

TV Gemist is beschikbaar voor de meeste zenders. Welke functies op welke zenders beschikbaar zijn vind je in onze zenderoverzichten.