Als je al een smartcard met een abonnement hebt kun je een extra smartcard registreren. Zo kun je op de slaapkamer of in je tuinhuisje een extra tv aansluiten. Je kunt op één hoofdabonnement vanaf Rijk maximaal 2 extra kaarten (of ontvangers met geïntegreerde smartcard) registreren.

Extra smartcard registreren in Mijn Canal Digitaal

Als je de extra smartcard/ontvanger via onze webshop of via een dealer of installateur in bezit gekregen hebt kun je de registratie beginnen. Log in op Mijn Canal Digitaal met je gebruikersnaam en wachtwoord en klik bovenaan op het kopje "Extra smartcard registreren".

    1. Vul het smartcardnummer in. Bij de ontvanger met geïntegreerde smartcard vind je het nummer op de sticker van de verpakking.
    2. Klik op "Valideren", bij een geldig smartcardnummer verschijnt onderaan het veld de knop "Ga verder".
    3. Klik op "Ga verder om door te gaan met de registratie".

Opmerking:

“Kies je voor een optiepakket op een extra smartcard, dan zal je de zenders van dit pakket ook alléén op de extra kaart ontvangen”.

Dit is alleen wel niet specifiek voor extra kaarten. Optiepakket zal sowieso alleen beschikbaar zijn op de kaart waar je het optiepakket op activeert, dit geld dus niet alleen voor wanneer je het pakket op een extra kaart zet.

Activeer je het optiepakket op de hoofdkaart, dan zijn de zenders ook beschikbaar in onze app. Activeer je het optiepakket echter op een extra kaart, dan niet.

Wat vind je van deze pagina?

Bedankt voor je feedback.

Goed! 😃
Kan beter 😐

Heb je nog vragen? Bekijk dan een van onze andere veelgestelde vragen, of neem contact op met de klantenservice.