Nieuwe on demand-series deze maand

Blindspotting

Te zien vanaf 14 juni

Season 1 | Afleveringen: 8

Genre: Komedie, drama

De partner van Ashley en vader van hun zoon Miles belandt plotseling in de gevangenis. Ashley trekt noodgedwongen in bij Miles’ moeder en halfzus. Wat volgt is een humoristische existentiële crisis.

Pure

Te zien vanaf 8 juni

Season 1 | Afleveringen: 6

Genre: Komedie

De gedachten van de 24-jarige Marnie worden beheerst door seks. Ze heeft geen idee wat ze hier mee aan moet. Dus besluit ze naar Londen te vertrekken, om een nieuwe leven te beginnen en erachter te komen wat er mis is met haar.

Interns (Hippocrate)

Te zien vanaf 14 juni

Season 1 | Afleveringen: 8

Genre: Ziekenhuisserie

De serie speelt zich af in een ziekenhuis dat plotseling 48 uur in quarantaine moet. Vier medisch studenten, die elkaar niet kennen, moeten hun afdeling zelfstandig draaiende houden. Niet wetende dat deze tijdelijke quarantaine langer gaat duren dan verwacht...

La Porta Rossa

Te zien vanaf 14 juni

Seizoen 1 | Afleveringen 12

Genre: Thriller, Sci-Fi

Leonardo Cagliostro, een politieagent, sterft maar besluit op aarde te blijven om meer te weten te komen over de omstandigheden van zijn dood. Ook probeert hij zijn vrouw Anna, die in groot gevaar is, te redden.

Onlangs toegevoegd

Dit zijn de laatste aanwinsten

On demand-films

Kijk vanaf 1 juni onze nieuwste films wanneer het jou uitkomt.

FilmBox

Op zender FilmBox (kanaal 14)* kijk je 24/7 naar films. Bovendien is er elke maandag om 20.30 uur een première van een iconische film.

Fox Sports

* Deze zender is alleen beschikbaar voor satellietabonnementen.

The Big Short 5 juni | 20.30 uur
A kid like Jake 7 juni | 20.30 uur
Birdman 12 juni | 20.30 uur
Fight Club 12 juni | 22.25 uur
Daniel isn’t real 14 juni | 20.30 uur
Once Upon a Time in Mexico 19 juni | 20.30 uur
Unsane 21 juni | 20.30 uur
Philadelphia 26 juni | 20.30 uur
Heavy trip 28 juni | 20.30 uur

Heb je nog vragen?

 1. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk je favoriete series, live tv of kijk gemiste programma’s tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op 2 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 2. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 3. Wat kan ik kijken met het on demand aanbod? In ons aanbod vind je de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. En je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod regelmatig aan.
 4. Waar gaan de series over? Van komedie en drama tot politieke thrillers en detectives: ons on demand aanbod heeft voor ieder wat wils. Laat je meeslepen in machtsspelletjes, stomende affaires, corruptie, hilarische situaties en lugubere moordzaken.
 5. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.

  1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.

  2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt

  3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.

  4. Open de app als de installatie voltooid is.
 6. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 7. Zijn alle series compleet beschikbaar? Wij proberen altijd hele seizoenen aan te bieden. BBC stelt van sommige series alleen de nieuwste seizoenen beschikbaar.