Nieuwe on demand-series deze maand

Dr Death

Te zien vanaf 12 september

Seizoen 1 | Afleveringen: 8

Genre: TrueCrime

IMDB: 7,7

Dr. Death vertelt het waargebeurde verhaal van Dr. Duntsch. Een arts die zijn patiënten expres blijvend verwondde of vermoordde. Mensen gingen het ziekenhuis in met een hernia en kwamen naar buiten in een rolstoel.

Black Mafia Family

Te zien vanaf 26 september

Seizoen 1 | Afleveringen: 8

Genre: Misdaad

De serie vertelt het waargebeurde verhaal van twee broers die in de jaren ’80  in één van de slechtste wijken van Detroit leven. Beginnend als kleine drugsdealers werken de beide broers zich op in de georganiseerde misdaad. Vanaf 2000 behoren ze zelfs tot  één van de meest invloedrijke maffiafamilies van Amerika, genaamd de Black Mafia Family.

The Lost Room

Te zien vanaf 1 september

Seizoen 1 | Afleveringen: 6

Genre: Mystery

IMDB: 8,2

Een detective, Joe Miller, onderzoekt een mysterieuze motelkamer, die fungeert als een portaal naar een alternatief universum. Joe heeft een extra reden om deze kamer te onderzoeken, want zijn dochter is ooit daaruit verdwenen.

The Five

Te zien vanaf 6 september

Seizoen 1 | Afleveringen: 10

Genre: Misdaad, SFI

IMDB: 7,2

Er vindt een moord plaats in Westbridge. Wanneer het DNA op het plaats delict matcht met een 20 jaar eerdere verdwijningszaak van een kind is het hele dorp in rep en roer. Leeft Jesse nog of is er sprake van een duister complot?

Onlangs toegevoegd

Dit zijn de laatste aanwinsten

On demand-films

Kijk vanaf 1 september onze nieuwste films wanneer het jou uitkomt.

FilmBox

Op zender FilmBox (kanaal 14) kijk je 24/7 naar films. Bovendien is er elke maandag om 20.30 uur een première van een iconische film.

Fox Sports
Niemand in de stad 6 september | 20.30 uur
Everybody wants some 11 september| 20.30 uur
Zero Dark Thirty 20 september | 20.30 uur
Terminal 20 september | 20.30 uur
Pride and Prejudice and Zombies 24 september| 20.30 uur
Un Amour Impossible 27 september| 20.30 uur

Heb je nog vragen?

 1. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk je favoriete series, live tv of kijk gemiste programma’s tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op 2 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 2. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 3. Wat kan ik kijken met het on demand aanbod? In ons aanbod vind je de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. En je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod regelmatig aan.
 4. Waar gaan de series over? Van komedie en drama tot politieke thrillers en detectives: ons on demand aanbod heeft voor ieder wat wils. Laat je meeslepen in machtsspelletjes, stomende affaires, corruptie, hilarische situaties en lugubere moordzaken.
 5. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.

  1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.

  2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt

  3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.

  4. Open de app als de installatie voltooid is.
 6. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 7. Zijn alle series compleet beschikbaar? Wij proberen altijd hele seizoenen aan te bieden. BBC stelt van sommige series alleen de nieuwste seizoenen beschikbaar.