Nieuwe streaming series deze maand

Carlos

Vanaf 24-09-2023

Seizoen 1 | Afleveringen: 3

Genre: Misdaad

"Carlos" volgt het leven van Ilich Ramírez Sánchez, van zijn idealistische begin als revolutionair tot zijn opkomst als beruchte terrorist en uiteindelijke transformatie tot internationale misdadiger en spion.

The Split

Nu te zien

Seizoen 3 | Afleveringen: 6

Genre: Drama

De complexe persoonlijke en professionele strijd van de familie Defoe wordt voortgezet, terwijl ze worstelen met uitdagende familierechtszaken. Nieuwe intriges en onverwachte wendingen testen hun loyaliteit en brengen diepgaande veranderingen in hun juridische praktijk en relaties, met hartverscheurende en hoopvolle momenten. Met Barry Atsma.

Guilt

Nu te zien

Seizoen 2 | Afleveringen: 4

Genre: Misdaad

De spanningen nemen toe wanneer de broers Max en Jake zich in nog gevaarlijkere situaties begeven. Na de moord op een invloedrijke figuur ontrafelen schokkende onthullingen hun familiegeschiedenis. Terwijl schuld en geheimen toenemen, moeten ze vechten om hun vrijheid en reputatie te behouden.

Onlangs toegevoegd

Dit zijn de laatste aanwinsten

FilmBox

Op zender FilmBox (kanaal 14) kijk je 24/7 naar films. Bovendien is er elke maandag om 20.30 uur een première van een iconische film.

Filmbox Collage
Serie: Las Vegas Iedere werkdag vanaf 04-09-2023 | 19:45 uur
The Perfect Patient 04-09-2023 | 20.30 uur
The Nest 11-09-2023 | 20.30 uur
American Traitor 18-09-2023 | 20.30 uur
The Innocents 25-09-2023 | 20.30 uur

Heb je nog vragen?

 1. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten. Kijk je favoriete series, live tv of kijk gemiste programma’s tot 7 dagen terug. In alle EU-landen en op 2 apparaten tegelijkertijd. Daarnaast kan je genieten van een groot aanbod aan films on demand.
 2. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn.
 3. Wat kan ik kijken met het on demand aanbod? In ons aanbod vind je de beste series en films van onder andere Canal+ en BBC. En je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod regelmatig aan.
 4. Waar gaan de series over? Van komedie en drama tot politieke thrillers en detectives: ons on demand aanbod heeft voor ieder wat wils. Laat je meeslepen in machtsspelletjes, stomende affaires, corruptie, hilarische situaties en lugubere moordzaken.
 5. Hoe neem ik de Smart TV-App in gebruik? Indien jouw smart tv geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. Heb je geen geschikte smart tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.

  1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.

  2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de TV die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt

  3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.

  4. Open de app als de installatie voltooid is.
 6. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 7. Zijn alle series compleet beschikbaar? Wij proberen altijd hele seizoenen aan te bieden. BBC stelt van sommige series alleen de nieuwste seizoenen beschikbaar.