Deze maand op FilmBox
Terug naar de blog

Deze maand op FilmBox

1-11-2023

FilmBox zit iedere maand weer boordevol films. Bekijk hier onze favorieten die in november worden uitgezonden. Als het goed is blijf je kijken!

Het schema voor november:

The Current War - maandag 4 november om 20:30 uur

United States vs Billie Holliday - maandag 13 november om 20:30 uur

Un Beau Matin - maandag 20 november om 20:30 uur

Remember - zaterdag 4 november om 20:30 uur

Burnt - zaterdag 25 november om 20:30 uur

The Wolf of Wall Street - maandag 27 november om 20:30 uur

The Current War

Benedict Cumberbatch en Michael Shannon schitteren als de beroemde uitvinders Thomas Edison en George Westinghouse die verwikkeld raken in een technologische wedloop om het distribueren van elektriciteit. The Current War is te zien op maandag 4 november om 20:30 uur.


United States vs Billie Holliday

Biopic van Lee Daniels (Precious, The Butler) met Andra Day in haar Oscargenomineerde rol van de legendarische zangeres Billie Holiday, die eindeloze strijd voerde met drugsverslaving, roem en een hartverscheurende liefde. United States vs Billie Holliday is te zien op maandag 13 november om 20:30 uur.


Un Beau Matin

Romantisch Frans drama met Léa Seydoux (France, Spectre) als een alleenstaande moeder die tijdens de zoektocht naar een verpleeghuis voor haar vader een oude vriend tegen het lijf loopt met wie ze een affaire begint. Un beau matin is te zien op maandag 20 november om 20:30 uur.


Remember

Geholpen door zeer specifieke reisinstructies gaat een bejaarde man met dementie op zoek naar degene die zeventig jaar eerder verantwoordelijk was voor de dood van zijn familie in Auschwitz. Remember is te zien op zaterdag 4 november om 20:30 uur.


Burnt

Bradley Cooper speelt een onorthodoxe chef-kok die zijn carrière in Parijs verpest door drank en drugs, waarna hij enkele jaren later opduikt in Londen om daar het beste restaurant ter wereld te openen. Burnt is te zien op zaterdag 25 november om 20:30 uur.


The Wolf of Wall Street

Gebaseerd op de autobiografie van Jordan Belfort. De film gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang, zijn levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol. The Wolf of Wall Street is te zien op maandag 27 november om 20:30 uur.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot