Deze maand op FilmBox
Terug naar de blog

Deze maand op FilmBox

1-6-2023

FilmBox zit iedere maand weer boordevol films. Bekijk hier onze favorieten die in mei worden uitgezonden. Als het goed is blijf je kijken!

Het schema voor juni:

  • Mrs. Lowry and Son - maandag 5 juni om 20:30 uur
  • My Spy - zaterdag 10 juni om 20:30 uur
  • Der Fall Collini - maandag 12 juni om 20:30 uur
  • Greta - maandag 19 juni om 20:30 uur
  • The King’s Speech - zaterdag 24 juni om 20:30 uur
  • Wander - maandag 26 juni om 20:30 uur

Mrs. Lowry and Son

Vanessa Redgrave en Timothy Spall in een biografisch drama over kunstenaar L.S. Lowry en diens getroubleerde relatie met zijn aan bed gekluisterde, dominante moeder die enkel kritiek kan uiten op Lowry's aristieke ambities. Mrs. Lowry and Son is te zien op maandag 5 juni om 20:30 uur.


Der Fall Collini

Duitse misdaadthriller naar de internationale bestseller van Ferdinand Schirach waarin een jonge advocaat de zeventigjarige Fabrizio Collini moet verdedigen die een vooraanstaande industrieel heeft vermoord. Der Fall Collini is te zien op maandag 12 juni om 20:30 uur.


Greta

Chloë Grace Moretz en Isabelle Huppert schitteren in deze sfeervolle en bloedstollende thriller van Oscarwinnaar Neil Jordan (The Crying Game) over de ongewone vriendschap tussen een jonge vrouw en een weduwe met een sinister geheim. Greta is te zien op maandag 19 juni om 20:30 uur.


My Spy

Dave Bautista ('Guardians of the Galaxy') in een komische actiefilm over een CIA-agent die tijdens een undercoveroperatie wordt ontmaskerd door een negenjarig meisje dat in ruil voor haar zwijgen wil leren hoe je een spion wordt. My Spy is te zien op zaterdag 10 juni om 20:30 uur.


The King’s Speech

Colin Firth en Geoffrey Rush in een met vier Oscars bekroond drama over de stotterende koning George VI die een onorthodoxe spraaktherapeut inhuurt om te leren hoe hij op overtuigende wijze een speech kan geven. The King’s Speech is te zien op zaterdag 24 juni om 20:30 uur.


Wander

Aaron Eckhart en Tommy Lee Jones in een thriller over een privédetective die in het stadje Wander op een groot complot stuit wanneer hij een moord onderzoekt die door de autoriteiten in de doofpot is gestopt. Wander is te zien op maandag 26 juni om 20:30 uur.