Deze maand op FilmBox
Terug naar de blog

Deze maand op FilmBox

31-8-2021

Als jouw Home of Good Movies zit FilmBox iedere maand weer boordevol films. Bekijk hier onze favorieten die in september worden uitgezonden.

Niemand in de stad

Speelfilmdebuut van regisseur Michiel van Erp naar het boek van Philip Huff waarin een plotselinge dood de vriendschap tussen drie Amsterdamse studenten op de proef stelt. Niemand in de stad is te zien op maandag 6 september om 20:30 uur.


Everybody Wants Some

Een groep honkbal spelende studenten probeert in de jaren tachtig om te leren gaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die gepaard gaat met het semi-volwassen leven. Everybody Wants Some is te zien op zaterdag 11 september om 20:30 uur.


Zero Dark Thirty

Oscarwinnende oorlogsthriller met Jessica Chastain als CIA-agent Maya die samen met een speciaal team jacht maakt op Osama Bin Laden en dankzij haar doorzettingsvermogen eindelijk schot in de zaak weet te brengen. Zero Dark Thirty is te zien op maandag 13 september om 20:30 uur.


Terminal

Margot Robbie en Simon Pegg in een sfeervolle misdaadthriller over twee huurmoordenaars met een lugubere missie, een serveerster met een bizar dubbelleven en een mysterieus, misdadig meesterbrein dat op bloedige, brutale wraak zint. Terminal is te zien op maandag 20 september om 20:30 uur.


Pride and Prejudice and Zombies

Vijf knappe zussen moeten in het Engeland van de 19e eeuw een man zien te strikken, terwijl ze zich ook nog eens opmaken voor de zombie-uitbraak die steeds verder om zich heen reikt. Pride and Prejudice and Zombies is te zien op vrijdag 24 september om 20:30 uur.


Un amour impossible

Romantisch Frans drama over een eenvoudige typiste die gedwongen wordt haar dochter alleen op te voeden omdat de intellectuele vader weigert om beneden zijn stand te trouwen. Un amour impossible is te zien op maandag 27 september om 20:30 uur.