Deze maand op FilmBox
Terug naar de blog

Deze maand op FilmBox

1-1-2022

Als jouw Home of Good Movies zit FilmBox iedere maand weer boordevol films. Bekijk hier onze favorieten die in januari worden uitgezonden.

JFK

Kevin Costner in een provocerend en bekroond meesterwerk van Oliver Stone over het uitvoerige onderzoek van openbaar aanklager Jim Garrison en zijn team naar de moord op president John F. Kennedy. JFK is te zien op maandag 3 januari om 20:30 uur.


Come to Daddy

Elijah Wood in een opvallende mix tussen inktzwarte komedie en psychologische horror waarin een dertiger met emotionele problemen de band met zijn vader probeert te herstellen in diens afgelegen woning aan het water. Come to Daddy is te zien op vrijdag 7 januari om 20:30 uur.


Bacurau

Een bijzondere mix van futuristische western, horror en lowbudget-sciencefiction over de vreemde gebeurtenissen in een afgelegen Braziliaans dorp dat plotseling van alle navigatiesystemen is verdwijnt. Bacurau is te zien op maandag 10 januari om 20:30 uur.


The Bachelors

Komisch drama met J.K. Simmons en Julie Delpy over een weduwnaar die met zijn zeventienjarige zoon naar de grote stad trekt om hun ontwortelde leven weer op de rails te krijgen. The Bachelors is te zien op maandag 17 januari om 20:30 uur.


Lying and Stealing

Kunstrover Ivan is van plan om te infiltreren en te stelen van de grootste verzamelaars uit Los Angeles. Wanneer Ivan een ambitieuze actrice ontmoet, voelt hij zich al snel aangetrokken tot haar. De twee werken vervolgens samen. Lying and Stealing is te zien op maandag 24 januari om 20:30 uur.


The Last Right

Geestige en hartverwarmende roadmovie met Michiel Huisman, waarin twee eigengereide broers nader tot elkaar komen tijdens een autorit dwars door Ierland, met een ecologische verantwoorde kartonnen lijkkist met bloemetjesmotief op het dak. The Last Right is te zien op maandag 31 januari om 20:30 uur.