Deze maand op FilmBox
Terug naar de blog

Deze maand op FilmBox

9-6-2021

Als ‘jouw Home of Good Movies’ zit de zender FilmBox iedere maand weer boordevol films. Bekijk hier onze favorieten die in juni worden uitgezonden. Ook FilmBox ontvangen? Abonneer je dan op een van onze satellietabonnementen.

The Big Short

Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. The Big Short is te zien op zaterdag 5 juni om 20:30 uur.


A Kid Like Jake

Drama met Claire Danes en Jim Parsons als een echtpaar dat in de zoektocht naar een geschikte school voor de vierjarige Jake worstelt met het feit dat hun zoontje transgender is. A Kid Like Jake is te zien op maandag 7 juni om 20:30 uur.


Birdman

Birdman vertelt het verhaal van acteur Riggan Thomson. Ooit wereldberoemd door zijn rol als een iconische superheld, nu worstelt hij met een toneelstuk op Broadway. Birdman is te zien op zaterdag 12 juni om 20:30 uur.


Fight Club

De eerste regel van Fight Club is dat je niet praat over Fight Club. De tweede regel van Fight Club is dat je niet praat over Fight Club. De derde regel van Fight Club is vechten met z’n tweeën. De vierde regel is één gevecht tegelijk. Fight Club is te zien op zaterdag 12 juni om 22:25 uur.


Daniel Isn't Real

Angstaanjagende thriller met Patrick Schwarzenegger waarin student Luke door zijn denkbeeldige vriend Daniel wordt meegesleept in een buitensporig leven van seks, drank, drugs en geweld. Daniel Isn't Real is te zien op maandag 14 juni om 20:30 uur en op vrijdag 18 juni om 22:20 uur.


Once Upon a Time in Mexico

Antonio Banderas keert terug als huurling El Mariachi die in opdracht van de corrupte CIA-agent Sands (Johnny Depp) moet voorkomen dat een drugsbaas Barillo de macht overneemt in Mexico. Once Upon a Time in Mexico is te zien op zaterdag 19 juni om 20:30 uur.


Unsane

Thriller van Steven Soderbergh waarin Claire Foy tegen haar zin wordt opgesloten in een psychiatrische kliniek waar ze met haar grootste angst wordt geconfronteerd. Zitten alle vreselijke ervaringen echt alleen maar in haar hoofd? Unsane is te zien op maandag 21 juni om 20:30 uur.


Philadelphia

Een Oscarwinnende Tom Hanks schittert naast Denzel Washington als een advocaat die zijn voormalige werkgever aanklaagt omdat hij zou zijn ontslagen vanwege zijn homoseksualiteit en het feit dat hij aids heeft. Philadelphia is te zien op zaterdag 26 juni om 20:30 uur.