In 3 stappen tv kijken via je smartphone en tablet
Terug naar de blog

Maak in 3 stappen van al je schermen een tv met CANAL+

8-1-2024 Op de hoogte

Met de CANAL+ app kijk je tv op je smart-tv, smartphone, tablet of laptop. Lees hier hoe je stap voor stap de app downloadt voor jouw apparaat, hoe je inlogt en daarna een programma uitkiest dat je wilt kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Je kan ook naar je televisie streamen door middel van Google Chromecast, Apple TV of Amazon Fire TV. Met deze apparaten stream je eenvoudig naar je televisie.

Wat is de CANAL+ app?

Met de CANAL+ app kan je altijd en overal tv streamen via je smart-tv, smartphone, tablet of laptop. Superhandig, want je kan nu ook televisiekijken als je onderweg of op vakantie bent. De app is beschikbaar voor de meeste smart-tv’s. Daarnaast is de app geschikt voor alle Android- en iOS-devices. En uiteraard kan je ook kijken op je laptop via de browser. Om in te loggen in de CANAL+ app gebruik je gewoon je gegevens van Canal Digitaal.

Kijk in 3 stappen tv via de CANAL+ app op je smartphone of tablet

Gebruik je de app nog niet, maar wil je wel graag tv-kijken op je smartphone of tablet? Voer onderstaande stappen uit op je mobiel of tablet.

Stap 1: Download de CANAL+ app op je smartphone of tablet.

Je kan de app gratis downloaden als je een smartphone of tablet hebt met een Android- of iOS-besturingssysteem.

Download hier de app

Stap 2: Inloggen

Log nu in met de gegevens van je Mijn Canal Digitaal-account. Dit hoef je maar één keer te doen. Daarna ben je automatisch ingelogd als je de app opstart. Heb je nog geen Mijn Canal Digitaal-account? Maak er dan een aan.

Stap 3: Een programma uitzoeken om te kijken.

Heb je de app gedownload en ben je in de app ingelogd met je Mijn Canal Digitaal-account? Dan kan je nu tv-kijken. Selecteer het programma dat jij wilt zien. De app is door meerdere personen te gebruiken (koppelen aan 5 apparaten, max. 2 tegelijk gebruiken).

Download en koppel de app op je Smart TV

Naast de CANAL+ app voor je smartphone en tablet is er ook een Smart TV App. Met de Smart TV App kijk je zonder kabels en kastjes direct op je televisie naar je favoriete tv-programma’s. Geen gedoe met verschillende installaties en pakketten, makkelijk geregeld.

Installeer de Smart TV App

  1. Zorg dat je Smart tv verbonden is met internet.
  2. Installeer de CANAL+ app op je smart-tv via je appstore of de Google Play Store.
  3. Kies "Inloggen" en vervolgens "QR-code scannen".
  4. Volg de stappen op het scherm.