In 3 stappen tv kijken via je smartphone en tablet
Terug naar de blog

Maak van al je schermen een tv met CANAL+

8-1-2024 Op de hoogte

Met de CANAL+ app kijk je tv, films en series op je smart-tv, smartphone, tablet of laptop. Lees hier hoe je stap voor stap de app downloadt voor jouw apparaat, hoe je inlogt en daarna een programma uitkiest dat je wilt kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Je kan ook naar je televisie streamen door middel van Google Chromecast, Apple TV of Amazon Fire TV. Met deze apparaten stream je eenvoudig naar je televisie.

CANAL+ = tv, films en series

Met de CANAL+ app kan je altijd en overal tv streamen via je smartphone, tablet, laptop of smart-tv. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Superhandig, want je kunt ook televisiekijken als je onderweg of op vakantie bent. In de app vind je natuurlijk ook alles van de CANAL+ streamingsdienst: met awardwinning films en de mooiste Europese series! 

De app is geschikt voor alle Android- en iOS-apparaten. Kijken op je laptop doe je via deze link in je browser. Om in te loggen in de CANAL+ app gebruik je je Canal Digitaal inloggegevens. Wachtwoord vergeten? Nog geen Mijn Canal Digitaal account? Maak nu een account aan

Kijk in 3 stappen via de CANAL+ app op je smartphone of tablet

Gebruik je de app nog niet, maar wil je wel graag tv-kijken op je smartphone of tablet? Volg onderstaande stappen.

Stap 1: Download de CANAL+ app op je smartphone of tablet.

Je kan de app gratis downloaden als je een smartphone of tablet hebt met een Android- of iOS-besturingssysteem.

Download CANAL+

Stap 2: Inloggen

Log nu in met de gegevens van je Mijn Canal Digitaal account. Dit hoef je maar één keer te doen. Daarna ben je automatisch ingelogd als je de app opstart. Heb je nog geen Mijn Canal Digitaal-account? Maak er dan een aan.

Stap 3: Start met kijken

Heb je de app gedownload en ben je in de app ingelogd met je Mijn Canal Digitaal-account? Selecteer het programma, de film of serie die jij wilt zien. De app is door meerdere personen te gebruiken (koppelen aan 5 apparaten, max. 2 tegelijk gebruiken). Teveel apparaten gekoppeld? Je krijgt automatisch een melding. Verwijderen van een apparaat is simpel. 

CANAL+ op je smart-tv

Met de app kijk je ook zonder kabels en kastjes direct op je smart-tv. 

Installeer CANAL+ op je smart-tv

  1. Zorg dat je smart-tv verbonden is met internet.
  2. Installeer de CANAL+ app via de appstore op je smart-tv. Lijst geschikte smart-tv's.
  3. Kies "Inloggen" en vervolgens "QR-code scannen".
  4. Volg de stappen op het scherm.