Goedkoop tv streamen met de Canal Digitaal TV App
Terug naar de blog

Goedkoop tv kijken en series streamen met de CANAL+ app

2-1-2024 Op de hoogte

Overal goedkoop tv kijken, dat kan met de CANAL+ app in de hele EU. Van voetbal kijken in de trein tot de Tour de France volgen op vakantie. Met een aanbod van 59 zenders is het NL Ziet, NPO Start, Kijk en RTL XL in één. En dan heb je ook nog eens heel veel buitenlandse zenders. Ontdek nu alles over tv streamen via de CANAL+ app.

Goedkoop tv-kijken zonder abonnement met extra zenders

Met tv-kijken via de CANAL+ app zit je nergens aan vast. Het abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar. Je ontvangt alle grote Nederlandse zenders en kunt lekker veel buitenlandse zenders kijken. Voor 14,95 euro per maand heb je toegang to 75+ zenders, ESPN 1-4 en heel veel geweldige films en series om te streamen. 

Tv streamen met de CANAL+ app: hoe werkt dat?

Makkelijk en snel overal tv-kijken en heel veel films en series streamen. In het kort is dat de beste omschrijving van de CANAL+ app. Sluit je abonnement af op canalplus.nl, download de app en log in.

Download hier de app

Ben je al klant bij Canal Digitaal? Log dan in met je Canal Digitaal account in de CANAL+ app.

Voordelen van tv streamen met de CANAL+ app

De CANAL+ app heeft meer te bieden dan alleen het grootste zenderaanbod en de laagste prijs. Wat kun je nog meer met deze app?

Programma Gemist

Is de tv thuis bezet? Geen probleem, want op de CANAL+ app kun je live tv streamen én gemiste uitzendingen terugkijken. Handig als je jouw favoriete serie hebt gemist of als je die interessante documentaire van gisteravond wilt terugkijken. Zo ben je baas over je eigen tv-avond.

Overal tv-kijken

Met de CANAL+ app kun je in de hele Europese Unie tv streamen. Is het al laat, maar wil je graag de film af kijken? Dat kan gewoon in bed, want met de CANAL+ app kun je waar je maar wilt tv-kijken. Zit je in de trein naar huis en speelt je favoriete club een wedstrijd? Dan pak je de app erbij en kun je kijken, want je hebt standaard toegang to alle zenders van ESPN in de CANAL+ app.

Op maximaal 5 apparaten te gebruiken

Een ander voordeel van de CANAL+ app is dat je hem op maximaal vijf apparaten kunt gebruiken, en op twee tegelijk kan kijken. Waaronder op je tv via de Chromecast en via onze smart tv-app, die voor veel smart tv’s beschikbaar is. In de app-winkel van je smart tv kun je kijken of de CANAL+ app voor jouw televisie beschikbaar is. Handig als je partner iets anders wilt kijken dan jij. De één kijkt dan via de CANAL+ app op de televisie een serie, de ander kijkt op zijn telefoon of tablet een geweldige film of series. Zo hebben jullie allebei een heerlijke tv-avond thuis op de bank.

Meer informatie? Ga naar canalplus.nl