Goedkoop tv streamen met de Canal Digitaal TV App
Terug naar de blog

Goedkoop tv streamen met de Canal Digitaal TV App

17-1-2020 Op de hoogte

Overal goedkoop tv kijken, dat kan met de TV App van Canal Digitaal in de hele EU. Van voetbal kijken in de trein tot de Tour de France volgen op vakantie. Met een aanbod van 59 zenders is het NL Ziet, NPO Start, Kijk en RTL XL in één. En dan heb je ook nog eens heel veel buitenlandse zenders. Ontdek nu alles over tv streamen via de Canal Digitaal TV App.

Goedkoop tv-kijken zonder abonnement met extra zenders

Met tv-kijken via de Canal Digitaal TV App zit je nergens aan vast. Het abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar. Je ontvangt alle grote Nederlandse zenders en kunt lekker veel buitenlandse zenders kijken. Voor slechts 14,95 euro heb je het Bomvol-pakket. Dan heb je maar liefst maar 73 zenders. Inclusief FOX Sports 1 om live voetbal te streamen. Bekijk hier het TV App aanbod.

Tv streamen met de TV App: hoe werkt dat?

Makkelijk en snel overal tv-kijken. In het kort is dat de beste omschrijving van de Canal Digitaal TV App. Want in drie stappen kun je al tv streamen via de app: 1. Download de TV App in de Google Play Store of Apple App Store 2. Open de app en vul je gegevens in 3. Je kunt nu tv-kijken!

Voordelen van tv streamen met de TV App

De TV App heeft meer te bieden dan alleen het grootste zenderaanbod en de laagste prijs. Wat kun je nog meer met deze app?

Programma Gemist

Is de tv thuis bezet? Geen probleem, want op de TV App kun je live tv streamen én gemiste uitzendingen terugkijken. Handig als je jouw favoriete serie hebt gemist of als je die interessante documentaire van gisteravond wilt terugkijken. Zo ben je baas over je eigen tv-avond.

Overal tv-kijken

Met de Canal Digitaal TV App kun je in de hele Europese Unie tv streamen. Is het al laat, maar wil je graag de film af kijken? Dat kan gewoon in bed, want met de TV App kun je waar je maar wilt tv-kijken. Zit je in de trein naar huis en speelt je favoriete club een wedstrijd? Dan pak je de app erbij en kun je kijken, want met het Bomvol-pakket heb je standaard FOX Sports 1 in de TV App.

Op maximaal 5 apparaten te gebruiken

Een ander voordeel van de TV App is dat je hem op maximaal vijf apparaten kunt gebruiken, en op twee tegelijk kan kijken. Waaronder op je tv via de Chromecast en via onze smart tv-app, die voor veel smart tv’s beschikbaar is. In de app-winkel van je smart tv kun je kijken of de TV App voor jouw televisie beschikbaar is. Handig als je partner iets anders wilt kijken dan jij. De één kijkt dan via de TV App op de televisie een serie, de ander kijkt op zijn telefoon of tablet een serie uit de gratis online videotheek van Canal+ Series. Zo hebben jullie allebei een heerlijke tv-avond thuis op de bank.

Tv streamen via de TV App: 1e week gratis!

Wil je tv streamen en genieten van extra veel zenders? Ga dan voor de TV App van Canal Digitaal, want zo kun je goedkoop tv-kijken zonder abonnement. De eerste week is gratis. Daarna kost tv-kijken slechts 14,95 euro per maand. Hiervoor heb je meer dan 70 zenders en kijk je gratis on-demand series via Canal+ Series. Extra goed nieuws: je abonnement op de TV App is maandelijks opzegbaar. Zo zit je voor een scherpe prijs nergens aan vast en heb je de beste zenders in huis. Want de TV App van Canal Digitaal, dat is NPO Start, Kijk, NL Ziet en RTL XL in één! Bestel nu de TV App!