•  
 • Recreatie Basis  

  Op vakantie kijk je verder

  Op avontuur met de boot, camper of caravan? Ontspannen in je vakantiewoning? Met het Recreatiepakket van Canal Digitaal kijk je in (bijna) heel Europa naar het beste wat tv te bieden heeft. Hiermee zie je namelijk alle zenders van thuis. In dezelfde kwaliteit, dus in HD. Ontdek het nu met een superkorting!

  Van 21 maart t/m 21 september 2018 ontvang je alle zenders uit het Recreatiepakket in haarscherpe HD-kwaliteit*.

  Ook tussen 21 september en 21 maart valt er met het Recreatiepakket genoeg te ontdekken. Dan heb je namelijk nog steeds toegang tot de meer dan 170 vrij te ontvangen zenders, inclusief een groeiend aantal HD-kanalen. Ideaal als je er in de herfst of winter nog even lekker tussenuit wilt.

  • Recreatie Basis HD is hét pakket om de hele zomer van je favoriete Nederlandse tv-programma’s in HD te genieten!
  • Met Recreatie Basis HD kijk je van 21 maart t/m 21 september 2018 naar alle zenders zoals hieronder vermeld, waaronder alle grote commerciële zenders
  • In dit pakket ontvang je ook na 21 september altijd nog meer dan 170 vrij te ontvangen zenders
  • Het abonnement duurt een jaar, maar je betaalt altijd alleen voor de zes maanden waarin het volledige aanbod aan zenders wordt gegeven
  • Het enige wat je betaalt zijn de eenmalige opstartkosten: een ontvanger vanaf € 99,- en registratiekosten van € 49,95.

  ACTIE: Sluit je dit abonnement af voor 27 maart 2018 af, dan heb je ook nog in 2018 zes maanden lang een gratis abonnement! We rekenen dan niet de kosten van € 15,95 per maand (voor zes maanden). Dat is een besparing van € 95,70.

 • Live tv-kijken waar en wanneer je wilt

  Met Live TV moet je keihard je best doen om een tv-programma te missen. Je kijkt namelijk altijd en overal naar het beste van wat tv te bieden heeft. Thuis. En onderweg. Bovendien kunnen huisgenoten allemaal tegelijk naar wat anders kijken. Geen zin in Studio Sport? Pak je tablet en geniet in bed van een verslavende serie. Niemand houdt je tegen

  Meer over de Canal Digitaal TV App  
  TV overal  
 • Televisiezenders

  Filteren:
 • Gratis abonnement.
  Voordelige apparatuur.

   
 • Complete recreatieset
  Complete Schotelset Recreatieset  

  Complete recreatieset

  Makkelijk tv-kijken op de camping? Het kan met de Canal Digitaal Recreatieset! De Recreatieset is een ‘alles-in-één’ set waarmee je perfect tv kunt kijken in bijna heel Europa. Heb je al een schotel en televisie op de camping? Als onze CI+-module met jouw tv overweg kan, is dat een supergoedkoop alternatief.  

  1. Alles-in-éénpakket
  2. Eenvoudige installatie
  3. Werkt in bijna heel Europa

  Beschikbaar voor € 199

  Bestellen  
  HD-ontvangers
  ontvangers  

  HD-ontvangers

  Bij Canal Digitaal kies je uit twee HD-ontvangers. De interactieve MZ-101 combineert superieure beeldkwaliteit met interactieve opties. Voor interactieve tv moet je wel een internetverbinding op de camping hebben. Met de MP-201 profiteer je van dezelfde hoge (HD-)beeldkwaliteit en interactieve features. Maar met deze ontvanger kun je bovendien opnemen. Handig als je net onderweg bent wanneer je favoriete programma wordt uitgezonden.

  1. HDtv bijna overal in Europa
  2. Interactieve tv mogelijk binnen Nederland
  3. Programma's opnemen met de M7 MP-201

  Beschikbaar vanaf €139

  Bestellen  
  HD-ontvangers
  CI module  

  CI+-module

  De CI+-module M7 CAM-701 gebruik je in je tv-toestel of satellietontvanger met CI-ingang. Zo ben je verzekerd van honderden tv- en radiozenders via de satelliet. Je tv-toestel dient wel geschikt te zijn voor CI+ en moet beschikken over een DVBS2-tuner voor satellietontvangst. Onze CI+-module heeft een geïntegreerde Canal Digitaal-smartcard.

  1. Goedkoopste oplossing
  2. Geen extra installatie
  3. Geschikt voor (veel) tv's en satellietontvangers

  Beschikbaar voor € 99

  Bestellen  
   
 • Heb je nog vragen?

 • *Recreatie Basis HD-actie: Nieuwe klanten betalen zes maanden lang géén abonnementskosten (t.w.v. € 15,95 per maand)
  bij aanschaf van een digitale ontvanger van Canal Digitaal (vanaf € 99) i.c.m. een Recreatie Basis HD-abonnement.
  Je betaalt wel éénmalig registratievergoeding van € 49,95.
  Deze actie loopt tot en met 27 maart 2018.
  Lees hier de actievoorwaarden.