• Recreatie Basis  

  Op vakantie beleef je alles intenser. Het gevoel van bedauwd gras onder je voeten? Het geluid van lachende kinderen? De geur van een smeulende barbecue? 
  Toch zijn er misschien ook dingen die je mist, zoals je favoriete tv-programma’s. Met het Recreatiepakket van CanalDigitaal voorkom je die tv-heimwee. Daarmee zie je namelijk alle zenders van thuis. In dezelfde kwaliteit, dus in HD. Ontdek het nu met een superkorting!

  Tussen 21 maart en 21 september ontvang je alle zenders uit het Recreatiepakket in haarscherpe HD-kwaliteit.
  Op avontuur met de boot, camper of caravan? Ontspannen in je vakantiewoning? Je kijkt in (bijna) heel Europa naar het beste wat tv te bieden heeft.
   
  Ook buiten het ‘vakantieseizoen’ valt er met het Recreatiepakket genoeg te ontdekken. Meer dan 170 vrij te ontvangen zenders om precies te zijn, inclusief een groeiend aantal HD-kanalen. Ideaal als je er in de herfst of winter nog even lekker tussenuit wilt.                

 • Televisiezenders:

  Filteren:
 • Gratis abonnement. Voordelige apparatuur.

   
 • Complete schotelset: Recreatieset
  Complete schotelset: Recreatieset  

  Satelliet-tv in je camper of op de camping?
  De Recreatieset van CanalDigitaal is een complete satellietset met schotel, ontvangstkop, satellietontvanger (M7 MZ-101) en een statief (driepoot). Het is een mobiele set, eenvoudig te installeren en te gebruiken in Nederland en in het buitenland. De ontvanger kun je zowel aansluiten op het satellietsignaal als op internet. Via internet krijg je in Nederland toegang tot extra zenders en video-on-demand-diensten.

  Beschikbaar voor

  € 199  *

  Bestel met abonnement  
 • Heb je nog vragen?

 • * Van 21 maart t/m 21 september i.c.m. een 1-jarig Recreatie-abonnement. Exclusief eenmalige hardwarekosten vanaf € 99,- en de registratiekosten van € 49,95.
  Raadpleeg deze website voor meer informatie en alternatieve hardware mogelijkheden.

 • Volg ons op
  FacebookTwitterYouTube  
  Telefoon: 088-0038555 (lokaal tarief)
  Inschrijven voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal
  Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal.