Een heel stevige basis

Het meest voordelige pakket en toch bomvol zenders, dat is Basis HD. Met 82 populaire zenders en maar liefst 52 zenders in HD! Kwalitatief genieten noemen we dat. En om niks te missen kijk je een programma gewoon terug of je neemt het op. Kortom: een stevige basis voor weinig geld.

tv-via-internet-zenderoverzicht

Zo breed is onze basis

Bij Canal Digitaal geniet je van heel veel zenders. Voor de sportfanaten hebben we FOX Sports 1, 2 en 3 én Eurosport 1 en 2.  Maar ook muziekliefhebbers, cultuursnuivers en news addicts komen aan hun trekken. En alle regionale kanalen en de belangrijkste buitenlandse kanalen zoals CNN, ARD en Canvas staan bij ons gewoon in de basis.

kijken-op-telefoon-laptop-tablet

En dit krijg je er ook bij

Met de gratis Canal Digitaal TV App kijk je waar en wanneer je wilt op wel 5 apparaten tegelijk. Toch iets gemist? Maak dan gebruik van onze interactieve diensten zoals Begin Gemist, TV Gemist (tot 7 dagen terug) en opnemen (tot wel 100 uur!) in de cloud. En alsof dat niet genoeg is, kan je de opnames op elk apparaat wanneer het jou uitkomt terugkijken. De opnames blijven een jaar bewaard.

Doe de postcodecheck

Hoe werkt het?

Vind in drie stappen jouw ideale combinatie van glasvezelinternet en tv van Canal Digitaal en geniet van het meest complete tv-aanbod

Stap 1:

Voer je postcode in via de postcodecheck en vind het aanbod in jouw regio.

Stap 2:

Gebruik de filter om aan te geven wat je belangrijk vindt (prijs, snelheid, internetprovider).

Stap 3

Kies het voordelige pakket dat bij jou wensen past en doorloop de stappen. Je wordt doorverwezen naar de pagina van onze partner.

Je Canal Digitaal televisiezenders

Deze kanalen zitten er in het Basis HD-pakket

Premiumzenders van Canal Digitaal

Film1

Film1

Vier kanalen met topfilms en -series

Fox Sports

Fox Sports

Kanaal 4, 5 en 6 met toegang tot: Bundesliga-voetbal, toptennis, MLB, NHL en NFL

Zigoo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal

Zes kanalen vol voetbal, golf en Formule 1

Heb je nog vragen?

  1. Wat heb ik nodig om tv via internet van Canal Digitaal te ontvangen? Met een stroomkabel sluit je het aan op het lichtnet. En met de UTP-kabel verbind je met het modem. De HD-ontvanger sluit je met een HDMI-kabel aan op je tv. De HD-ontvanger verbind je door middel van een meegeleverde UTP-kabel met je modem. Met een eveneens meegeleverde HDMI-kabel sluit je de ontvanger aan op je tv.
  2. Hoe kan ik interactief kijken op mijn verschillende apparaten? Sluit je HD-ontvanger met een internetkabel aan op je modem. Je vindt vervolgens alle opties op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Liever kijken op je telefoon? Ga naar de Google Play Store of iOS App Store, download de Canal Digitaal TV App en log in. De TV App krijg je gratis bij je abonnement of schaf de TV App los aan. Als je op je computer (of Mac) wilt kijken, hoef je geen app te installeren. Ga naar livetv.canaldigitaal.nl, log in en geniet van het beste van Nederlandse tv.
  3. Welke zenders zitten er in dit pakket? Bekijk hier het zenderaanbod.
  4. Wat krijg ik allemaal bij mijn abonnement? Je krijgt gratis toegang tot de Canal Digitaal TV App. Kijk hiermee op wel 5 devices tegelijk naar je favoriete programma's. Verder krijg je toegang tot onze interactieve diensten zoals TV Gemist (tot 7 dagen terug), Begin Gemist, opnemen tot 100 uur en onze video on demanddienst Films & Series.
  5. Kan ik in het buitenland interactief kijken? Ja, dat kan via de Android- en iOS-app en via livetv.canaldigitaal.nl. En hiermee kijk je in de hele EU.Je krijgt gratis toegang tot de Canal Digitaal TV App. Kijk hiermee op wel 5 devices tegelijk naar je favoriete programma's. Verder krijg je toegang tot onze interactieve diensten zoals TV Gemist (tot 7 dagen terug), Begin Gemist, opnemen tot 100 uur en onze video on demanddienst Films & Series.
  6. Kan ik op mijn adres tv via internet van Canal Digitaal ontvangen? Doe de postcodecheck en ontdek welk tv-abonnement bij jou leverbaar is.