Royaal kijken

Meer sport, meer entertainment, meer erotiek: het uitgebreide Royaal-pakket levert het allemaal. Ziggo Sport Select HD, Ziggo Sport Golf, FOX Sports 1, AutoMotorSport HD en Eurosport 2 laten de sportieve fijnproevers genieten van live hoogtepunten. Lekker ontspannen kan ook, met de extra entertainment- en erotiekkanalen. Iedereen schuift aan voor true-crime-series, sprankelende concerten en mooie docu’s. Zo vol kan een tv-pakket zijn.

TV kijken Entertainment pakket Canal Digitaal

En dit krijg je er extra bij

Even geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan op. Wij bewaren 100 uur aan programma’s gedurende 365 dagen voor je in de cloud. Of kijk met de TV App live of tot 7 dagen terug waar en wanneer je wilt op je telefoon, tablet of laptop! Ook de gratis zender van de maand is daarop te bekijken. Zo ontdek je steeds wat nieuws.

Meisje Kijkt TV in zwembad iphone

Beleef tv als nooit tevoren

Ontdek het grootste TV-aanbod bij Canal Digitaal

{{step}}/2

Waar wil je kijken?

Kies het land waar je gaat kijken

Nederland
België
Duitsland
Hongarije
Frankrijk
Italië
Oostenrijk
Portugal
Spanje
Land wijzigen

2/2

Kies de juiste apparatuur

Ben je al in het bezit van een nieuwe smartcard of decoder zonder abonnement? Zorg dat je het smartcardnummer bij de hand hebt.

Bestel zonder apparatuur
1 jarig abonnement
2 jarig abonnement
HD Startersset Canal Digitaal

Startersset

Met deze Startersset heb je alles in huis (inclusief 60 cm schotel) om van het tv-aanbod te genieten en kijk je in bijna heel Europa.

€ 199,00 eenmalig
€ {{ (abonnement === 1) ? '199' : '0' }},00 eenmalig
+
{{ packageName }}
€ {{ packagePrice }} per maand
CI module Canal Digitaal

CI module

Sluit je televisie met DVBS2-tuner (voor satellietontvangst) direct aan op de schotel. Zo kijk je zonder tussenkomst van een ontvanger.

€ 99,00 eenmalig
€ {{ (abonnement === 1) ? '99' : '0' }},00 eenmalig
+
{{ packageName }}
€ {{ packagePrice }} per maand
MZ-102 HD-ontvanger

HD-ontvanger

Heb je al een schotel of heb je een grotere nodig dan wij leveren? Bestel dan deze losse HD-ontvanger voor het beste beeld.

€ 139,00 eenmalig
€ {{ (abonnement === 1) ? '139' : '0' }},00 eenmalig
+
{{ packageName }}
€ {{ packagePrice }} per maand

Advies op maat

Canal Digitaal werkt samen met een groot aantal dealers die je kunnen helpen met het installeren van je schotel of advies kunnen geven over de apparatuur die aangeschaft dient te worden. Schakel, indien gewenst, een van onze dealers in voor een grotere schotel dan 60 cm.

Zoek een verkooppunt

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid, ook in het buitenland, zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je bijna in heel Europa meer tv en een bijzondere tv-ervaring.

Stap 1:

Kies voor een passend tv-pakket met de beste Nederlandse programma’s.

Stap 2:

Kies in welk land jij wilt kijken en krijg advies op maat over de apparatuur die je kan aanschaffen. Klik op de meest geschikte voordelige hardware.

What's next?

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen.

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Je Canal Digitaal televisiezenders

Deze kanalen zitten er in het Royaal-pakket

Heb je nog vragen?

 1. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal te kijken (in het buitenland)? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een HD-ontvanger met een smartcard en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we naast een complete startersset (inclusief muurbeugel) ook een handige recreatieset aan, inclusief een driepoot voor naast je vakantieadres. Vertel me meer

  Onze apparatuur is gemakkelijk zelf te installeren. Kom je er zelf niet uit neem dan contact op met onze klantenservice of een van onze partners in bij jou in de buurt (ook in het buitenland). Meer informatie over onze installatieservice klik hier. Meer informatie over onze dealers in het buitenland klik hier.
 2. Is het mogelijk de apparatuur te versturen naar een buitenlands adres?
 3. Heeft Canal Digitaal ook interactieve tv? Ja, dat is beschikbaar als je onze interactieve HD-ontvanger bestelt of gebruik maakt van de gratis TV App. Deze kun je aansluiten op internet. Om optimaal van onze diensten gebruik te maken moet je internetsnelheid minimaal 4 Mb/s zijn.

  Ook in het buitenland zijn onze interactieve diensten zoals Begin Gemist, TV Gemist en het kijken van Films & Series on demand beschikbaar via de Canal Digitaal TV App of via onze interactieve HD-ontvangers (M7 MZ-101/MZ-102/MP-201). De gratis Smart TV App werkt alleen in Nederland.
 4. Hoe installeer ik Canal Digitaal? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en onze instructievideo. Kom je er dan toch niet uit neem dan contact op met een van onze installateurs bij jou in de buurt via onze verkooppunten pagina of bestel via onze klantenservice een partner.
 5. Kan ik Canal Digitaal op meer televisies en apparaten ontvangen? Jazeker! Je kunt ook voor je tweede of derde televisie een abonnement afsluiten. De abonnementskosten hiervan zijn € 9,50 per extra aansluiting per maand. Per aan te sluiten tv-toestel heb je een ontvanger of CI+-module nodig. Je kunt ook onze Canal Digitaal (Smart) TV App installeren op jouw smartphone, smart-tv, tablet of laptop om met meer personen tegelijk te kijken.
 6. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet-tv is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op een buitenlands adres ontvangen. Vertel me meer
 7. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.
 8. Hoe kan ik kijken met de Smart TV App? Als klant van Canal Digitaal kun je de Smart TV App gratis gebruiken. Ben je nog geen klant en wil je kijken zonder een satellietontvanger te gebruiken? Bestel dan de CI-module en download de Smart TV App via de appstore van je tv. Met de Smart TV App kijk je via internet alleen of via internet én satelliet.