Emigreer mee met Ik Vertrek

Bij Ik Vertrek volg je Nederlanders die hun geluk zoeken in het buitenland. Kijk mee hoe mensen op emotionele wijze afscheid nemen van familie, vrienden en eigen land. Ze laten alles achter om een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen in het buitenland. Of dit nu een chambre d'hote op het Franse platteland is of een pannenkoekenrestaurant in Gambia. Alles komt voorbij in dit klassieke programma van de AVROTROS.

Heel-holland-bakt-apparaten

Ik Vertrek gemist?

Met Canal Digitaal hoef je niet een verkeerde verbouwbeslissing of ongemakkelijke interactie met de lokale burgermeester te missen. Je kan afleveringen tot 7 dagen terugkijken. Waar en wanneer jou dat uitkomt! Heb je de introductie van de deelnemers gemist? Maakt niets uit, je begint de uitzending eenvoudig opnieuw met Begin Gemist.

Start je 1e week gratis

Ik vertrek: een begrip in televisieland

Het succesvolle emigratieprogramma Ik Vertrek is al sinds 2005 een groot succes. Het is dan ook niet meer weg te denken van de Nederlandse tv. Met maar liefst 26(!) seizoenen kent het programma ook 2 spin-offs. Ik Vertrek: Even Weg en Ik Vertrek XL. In Ik Vertrek: Even Weg zien we hoe oud-deelnemers van de serie bij elkaar langsgaan om te beoordelen hoe de ander hun accommodatie voor elkaar heeft. In Ik Vertrek XL volgen we niet elke aflevering een nieuw gezin, maar volgen we dezelfde mensen voor langere tijd.

M-alle-apparaten-kijken’

Ik Vertrek als springplank

Naast 3 versies van het hitprogramma is er ook een aantal oud-deelnemers dat groot succes te danken heeft aan het programma. Zo is de familie Meiland bekend geworden door hun deelname in 2007. Ook ken je misschien nog wel de Scheetjes. Een koppel dat Nederland verruilde voor Bonaire om daar een adventure golfbaan te beginnen. De laatste deelnemer die haar eigen televisieprogramma kreeg is Emmy. De vrouw die in haar eentje een gigantisch Frans kasteel kocht, kreeg op Omroep Max haar eigen show ‘Kasteelvrouwe Emmy’.

Kijk Ik Vertrek met de TV App

Geniet van buitenlandse avonturen. Met de TV App van Canal Digitaal kijk je Ik Vertrek waar en wanneer jij dat wilt. Maar je krijgt meer! Zo kijk je met de TV App ook naar 60+ tv-zenders, de belangrijkste sportwedstrijden op ESPN en de beste films & series. De TV App is nu beschikbaar voor slechts € 14,95 per maand en is maandelijks opzegbaar!

eredivisie-tv-kijken
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

Alles op een rijtje

 1. Op welke zender wordt Ik Vertrek uitgezonden? Ik Vertrek wordt uitgezonden op NPO1. Deze en 77 andere zenders zijn altijd en overal te zien met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug of neem op. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 3. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 4. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
 5. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 6. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 7. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 8. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 9. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay. Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken. 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt. 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 10. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn
 11. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en STARZPLAY. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.