Tv kijken met internet

Genieten van alle gemakken van interactieve televisie, het grootste tv aanbod en een snel internetabonnement. Via onze verschillende partners kan je een passend tv-abonnement met internet uitkiezen. Doe de postcodecheck!

Meer over tv met internet
meisje-hoodie-beleeft-tv

Tv-kijken via satelliet

Met tv via satelliet ontvang je via een schotel bij jouw huis of caravan het tv-signaal van een satelliet in de ruimte.

gezin-kijkt-tv-thuis

Tv binnen Nederland

Samen met de kinderen tv-kijken op de bank, alleen ondergedompeld in een film of ’s avonds laat nog een serie kijken op je tablet in bed? Wat je tv-voorkeuren ook zijn: bij Canal Digitaal zie je heel veel zenders op heel veel schermen.

Meer over tv thuis
ouderen-buiten-nederland

Tv buiten Nederland

Ben je in je vakantiehuis of woon je in het buitenland? Het volgen van je favoriete Nederlandse tv-progamma kan gewoon doorgaan. TV van Canal Digitaal kent (bijna) geen grenzen. Waar je ook bent, al jouw favoriete tv-programma's gaan met je mee. Voor service of installatie kun je bij een van onze Europese partners terecht.

Meer over tv in het buitenland
camper-in-de-nacht

Tv op vakantie

Elke sportfan kijkt de wedstrijden het liefst live. Je wilt niet hoeven raden in welke trui Tom fietst of hoeveel aces Kiki geslagen heeft. Je wil het live zien, ook als je op vakantie bent. Met Canal Digitaal Op Vakantie maakt het niet uit waar je camper of caravan staat, want dankzij de satelliet ontvang je overal in Europa live Nederlandse televisie.

Meer over tv op vakantie

Tv overal

Met de Canal Digitaal TV App kijk je alles van tv live op je telefoon, tablet, laptop of (Smart) tv. Of stream je favoriete programma’s met Chromecast of AirPlay naar je tv om ze op een groter scherm te zien. Kijken kan wel met 5 tegelijk.

Meer over tv overal
meisje-voorkomt-spoilers

Heb je nog vragen?

  1. Hoe kan ik interactief kijken op mijn verschillende apparaten? Sluit je HD-ontvanger met een internetkabel aan op je modem. Je vindt vervolgens alle opties op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Liever kijken op je telefoon? Ga naar de Google Play Store of iOS App Store, download de Canal Digitaal TV App en log in. De TV App krijg je gratis bij je abonnement of schaf de TV App los aan. Als je op je computer (of Mac) wilt kijken, hoef je geen app te installeren. Ga naar livetv.canaldigitaal.nl, log in en geniet van het beste van Nederlandse tv.
  2. Kan ik op mijn adres tv via internet ontvangen? Doe de postcodecheck en ontdek welk tv-abonnement bij jou leverbaar is.
  3. Welke zenders biedt Canal Digitaal? Bekijk hier het zenderaanbod.
  4. Kan ik de Canal Digitaal TV App downloaden op mijn apparaat? We bieden de Canal Digitaal TV App voor verschillende apparaten. Er is dus altijd wel een manier waarop je gebruik kan maken van onze app. Wat je nodig hebt: een abonnement van Canal Digitaal, een apparaat dat voldoet aan de systeemvereisten, een internetverbinding met een minimale snelheid van 4 Mbit/s en inloggegevens.
  5. Kan ik in het buitenland tv-kijken via Canal Digitaal? Ja, kijken via de satelliet kan in bijna heel Europa. De Canal Digitaal TV App is in alle EU-landen te ontvangen. Tv via internet en de Smart TV App zijn helaas niet te gebruiken in het buitenland.
  6. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal via de schotel te ontvangen? Canal Digitaal biedt televisie aan via de satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan. Vertel me meer.