Image

TV Thuis in Nederland

Samen met de kinderen tv-kijken op de bank, alleen ondergedompeld in een film of ’s avonds laat nog een serie kijken op je tablet in bed? Wat je tv-voorkeuren ook zijn: bij Canal Digitaal zie je heel veel zenders op heel veel schermen.

Meer over tv thuis
Image

TV in Nederland en erbuiten

Ben je in je vakantiehuis of woon je in het buitenland? Het volgen van je favoriete Nederlandse tv-progamma kan gewoon doorgaan. TV van Canal Digitaal kent (bijna) geen grenzen. Waar je ook bent, al jouw favoriete tv-programma's gaan met je mee. Voor service of installatie kun je bij een van onze Europese partners terecht.

Meer over tv in het buitenland
kijk-hier-live-leeuwinnen-wk

Tv op vakantie

Elke sportfan kijkt de wedstrijden het liefst live. Je wilt niet hoeven raden in welke trui Tom fietst of hoeveel aces Kiki geslagen heeft. Je wil het live zien, ook als je op vakantie bent. Met Canal Digitaal Op Vakantie maakt het niet uit waar je camper of caravan staat, want dankzij de satelliet ontvang je overal in Europa live Nederlandse televisie.

Meer over tv op vakantie

Bij Canal Digitaal blijf je je verwonderen

Kijk waar en wanneer je wilt. Thuis of op vakantie

Televisiezenders

  • Uitgebreid zenderaanbod 100 themazenders en 400 zenders via satelliet
  • Scherpste beeld met wel 60 HD zenders
  • Populaire Nederlandse radio zenders (160+)
Bekijk alle zenders

Filteren:

Entertaiment HD


Familie HD


Basis HD


Channels

Uitgebreid tv-aanbod via digitale satelliet-tv

Met digitale tv van Canal Digitaal krijg je ruim 400 radio- en tv-zenders die gratis beschikbaar zijn via de satelliet. De zenders ontvang je via de gratis Canal Digitaal App 2.0 op al je schermen.

Voor een uitgebreide tv-avond boordevol entertainment zit je goed met digitale tv van Canal Digitaal.

Bekijk het zenderaanbod (PDF)

Niet genoeg aan 56 Nederlandstalige zenders?

Premiumzenders van Canal Digitaal

Film1

Vier kanalen met topfilms en -series

Fox Sports

Kijk Eredivisie- en Bundesliga-voetbal

Ziggo Sport Totaal

Premier League-voetbal en golf

Man-X

Voor macho's die meer willen

Channels

Thuis in bijna heel Europa

Canal Digitaal trekt zich niets aan van landsgrenzen, meren, bergruggen of gebouwen. En dus kijk je in bijna heel Europa naar het Canal Digitaal-aanbod. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je misschien een grotere of aangepaste schotel nodig. Op het kaartje: hoe donkerder blauw, hoe beter het bereik.

Eenvoudig te installeren

Satelliet-tv is eenvoudig zelf te installeren. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor digitale tv in minder dan 2 uur gereed.

Voor je aan de slag gaat, lees je het beste even onze handige installatiehandleiding (PDF) of bekijk je de stap-voor-stap installatievideo.

Vertel me meer over installeren
Channels

Heb je nog vragen?

  1. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal te kijken? Canal Digitaal biedt televisie aan via de satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan.. Vertel me meer
  2. Heeft Canal Digitaal ook interactieve tv? Ja, dat is beschikbaar als je onze interactieve HD-ontvanger bestelt. Deze kun je aansluiten op internet. Om optimaal van onze diensten gebruik te maken moet je internetsnelheid minimaal 4 Mb/s zijn.
  3. Hoe installeer ik Canal Digitaal? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en onze instructievideo. Kom je er dan toch niet uit neem dan contact op met een van onze installateurs bij jou in de buurt via Verkooppuntenof bestel via onze klantenservice een monteur.
  4. Kan ik Canal Digitaal op meer televisies en apparaten ontvangen? Jazeker! Je kunt ook voor je tweede of derde televisie een abonnement afsluiten. De abonnementskosten hiervan zijn € 9,50 per extra aansluiting per maand. Per aan te sluiten tv-toestel heb je een ontvanger of CI+-module nodig. Je kunt ook onze Canal Digitaal TV App installeren op jouw smartphone, tablet of laptop om met meer personen tegelijk te kijken.
  5. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet-tv is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op een buitenlands adres ontvangen. Vertel me meer
  6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.