Ontdek het grootste tv-aanbod

De meeste zenders en het beste tv-aanbod vind je bij Canal Digitaal. Meer zenders, meer films, meer live voetbal, meer series en meer kwaliteit: al vanaf € 22,95 p.m. En als je nu een 2-jarig abonnement neemt, krijg je de schotelset t.w.v. € 199 er gratis bij!

TV kijken en zenderoverzicht

Al je favoriete programma’s en meer

Met Canal Digitaal mis je nooit meer je favoriete tv-programma’s. Van Nederlandse actualiteiten, oer-Hollands amusement tot de geweldige sportprestaties van onze Hollandse helden. Daarnaast krijg je aantrekkelijke special-interest kanalen voor liefhebbers van comedy, muziek, sport, cultuur, erotiek en documentaires. Van Eurosport tot Hustler TV en van National Geographic tot VH1 Classic voor de muziekfanaten: met Canal Digitaal beleef je TV als nooit tevoren.

Begin Gemist met Canal Digitaal TV

Op al je schermen, waar en wanneer je wil

Beleef TV voortaan op al je schermen, waar en wanneer je maar wil. Op TV, laptop, tablet en je mobiel. Geniet van superscherp beeld en meer zenders dan ooit: live of kijk het terug met de gratis Canal Digitaal TV App. Ben je een sportfan, serie-binger, filmfanaat of andere TV liefhebber? Dan heeft Canal Digitaal nu jouw droomaanbod: 70 zenders, waarvan 24 HD en kijken en terugkijken waar en wanneer je wil. En dat allemaal voor maar € 22,95 p.m.

Verschillende devices iphone tablet laptop

Lees over onze tv-pakketten

Waar je ook graag naar kijkt, er is altijd een tv-pakket dat bij je past.

Naar de tv-pakketten

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet.

Stap 1:

Kies het voordelige tv-pakket dat bij jou past.

Stap 2:

Kies je apparatuur en bestel. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie.

What's next?

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen.

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Je Canal Digitaal televisiezenders

Blijf op de hoogte met deze televisiezenders

Heb je nog vragen?

  1. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal te kijken? Canal Digitaal biedt televisie aan via de satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan.. Vertel me meer
  2. Heeft Canal Digitaal ook interactieve tv? Ja, dat is beschikbaar als je onze interactieve HD-ontvanger of HD-recorder bestelt. Deze kun je aansluiten op internet. Om optimaal van onze diensten gebruik te maken moet je internetsnelheid minimaal 4 Mb/s zijn.
  3. Hoe installeer ik Canal Digitaal? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en onze instructievideo. Kom je er dan toch niet uit neem dan contact op met een van onze installateurs bij jou in de buurt via Verkooppuntenof bestel via onze klantenservice een monteur.
  4. Kan ik Canal Digitaal op meer televisies en apparaten ontvangen? Jazeker! Je kunt ook voor je tweede of derde televisie een abonnement afsluiten. De abonnementskosten hiervan zijn € 9,50 per extra aansluiting per maand. Per aan te sluiten tv-toestel heb je een ontvanger of CI+-module nodig. Je kunt ook onze Canal Digitaal TV App installeren op jouw smartphone, tablet of laptop om met meer personen tegelijk te kijken.
  5. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet-tv is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op een buitenlands adres ontvangen. Vertel me meer
  6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.