Canal Digitaal Op Vakantie

Kijk sport en al het andere van Nederlandse tv live op vakantie. Dankzij een stabiel ontvangstsignaal heb je superieur beeld en geluid.

Kijk live naar sport, nieuws en meer

Als sportfan wil je niet van je campingburen horen dat Ajax de koploper is in de Eredivisie. Je wilt niet op Facebook lezen hoe Tom knalt op Wereldkampioenschap Wereldrennen, of via via horen hoe Epke wint op het WK Turnen.

Wielrennen op tv kijken

Lees over onze tv-pakketten

Welk type vakantieganger je ook bent, er is altijd een tv-pakket dat bij je past.

Naar de tv-pakketten

Hoe werkt het?

Het superieure beeld en geluid zijn te danken aan het stabiele ontvangstsignaal van de satelliet. Zo heb je geen gedoe met wankele wifi en kijk je live het beste van sport én nieuws tijdens je vakantie.

Stap 1:

Kies het voordelige tv-pakket dat bij jouw vakantieplannen past.

Stap 2:

Kies je apparatuur en bestel. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie.

Stap 3:

Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen.

Toch niet tevreden? Canal Digitaal biedt je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.

Je Canal Digitaal Op Vakantie televisiezenders

Bekijk hier alle televisiezenders die je kunt kijken als je op vakantie bent in Europa.

Heb je nog vragen?

  1. Wat is Canal Digitaal Op Vakantie? Met Canal Digitaal Op Vakantie tv-pakket kijk je het beste van Nederlandse televisie gewoon live op vakantie. Nieuws, entertainment, series, films, documentaires: je neemt het allemaal mee. Dankzij satelliet heb je in bijna heel Europa een superieur beeld- en geluidssignaal. Zo ben je niet afhankelijk van andermans wankele wifi, haperende streams of vertraagd geluid en hoef je niet bang te zijn voor een hoge telefoonrekening.
  2. Wat heb ik nodig om te kijken? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Om dit te ontvangen heb je een tv-pakket nodig, schotelantenne en een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. We bieden een complete, alles-in-één-vakantieset aan.
  3. Wat kost het? Op Vakantie Basis tv-pakket, waarbij je van maart tot september kijkt, kost € 15,95 per maand. Op Vakantie Flex3, met 3 maanden kijktegoed die je zelf in kunt plannen, kost € 25 per maand en je zit niet vast aan een abonnement. Op Vakantie Flex6, met 6 maanden kijktegoed die je zelf in kunt plannen, kost € 20 per maand en je zit niet vast aan een abonnement.
  4. Hoe werkt het bestellen? Kies het tv-pakket. Daarna kies je jouw apparatuur (we bieden een complete, alles-in-één-vakantieset) en kun je bestellen. Je ontvangt het tv-pakket met de apparatuur van jouw keuze binnen 2 werkdagen. In het pakket vind je alle informatie voor een eenvoudige installatie. Ben je niet tevreden? We bieden je 14 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
  5. Hoe installeer ik het? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en Instructievideo.
  6. Ik heb nog meer vragen Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief).