Channels

TV Op Vakantie: zomers vaar- én kijkplezier

Begint het ‘vaarvirus’ te kriebelen zodra de eerste lentezon in het water weerspiegelt? En meer je de boot pas definitief af als de lucht weer ‘Hollands staalgrijs’ is? Met TV Op Vakantie van Canal Digitaal kijk je de hele lente en zomer naar de beste Nederlandse zenders - of juist in de maanden van jouw keuze! Op zo’n beetje alle waterwegen die het prachtige Europa rijk is.

Trek je er het hele jaar door met de boot op uit? Dan is Basis HD een betere keuze.

Image description

Tv op vakantie

Kies zelf de maanden waarin je wilt kijken

Dit zijn dé pakketten om in je vakantiemaanden te kijken. Met Op Vakantie Basis kijk je van 21 maart t/m 21 september de beste Nederlandse zenders. En met Op Vakantie Flex 3 en 6 kies je zelf de maanden waarin je wilt kijken.

 • 55 tv-zenders waarvan 23 in HD
 • Inclusief gratis Canal Digitaal TV App
 • In bijna heel Europa te ontvangen
 • Superieure beeld- en geluidskwaliteit
Nu vanaf
€7,95
per maand
Lees meer
Image description

Basis HD

Het hele jaar kijkplezier

Heb je een tweede huis of ga je regelmatig naar je vakantieadres? Kies dan voor gemak en bestel Basis HD voor al je favorieten, vier seizoenen lang.

 • 56 tv-zenders waarvan 21 in HD
 • Inclusief gratis Canal Digitaal TV App
 • Alle bekende Nederlandse tv-zenders
 • Meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders (40 HD)
€22,95
per maand
Bestel direct
Ga internationaal

Ga internationaal

Met Canal Digitaal kijk je naar veel Nederlandstalige zenders. Maar je kunt ook de grens over. Naar Frankrijk bijvoorbeeld (oh la la) voor het betere vakantiegevoel. En naar zo’n beetje alle andere landen. Zonder extra kosten of moeilijk gedoe.

 1. Free to air? Het free to air zenderaanbod is bij Canal Digitaal gewoon inbegrepen. Je kijkt dus zonder extra kosten naar de leukste en meest inspirerende buitenlandse zenders. Ideaal voor meertalige gezinnen. En voor iedereen die graag meerdere talen wil leren.
 2. Zenderaanbod Het free to air zenderaanbod is te groot om hier kort samen te vatten. Highlights zijn de Britse HD-zenders, de vele special interest kanalen (inclusief internationale nieuwszenders) en het aanbod van onze zuiderburen. Behalve als Nederland tegen Duitsland speelt.
 3. De (HD) kwaliteit die je van thuis kent Wonen en werken buiten Nederland is niet hetzelfde als wonen en werken in Nederland. Andere wet- en regelgeving, andere omgangsnormen, andere ‘eigenaardigheden’ en andere eetgewoonten; als expat moet je je behoorlijk aanpassen. Behalve dan als het om jouw televisieconsumptie gaat. Alle programma’s waar je thuis graag naar kijkt, zijn namelijk ook in het buitenland te zien. In dezelfde beeld- en geluidskwaliteit.
Channels

Bereik in bijna heel Europa

Canal Digitaal trekt zich niets aan van landsgrenzen, meren, bergruggen of gebouwen. En dus kijk je in bijna heel Europa naar het Canal Digitaal aanbod. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je misschien een grotere of aangepaste schotel nodig. Op het kaartje: hoe donkerder blauw, hoe beter het bereik.

Je schotel uitrichten

Om de ontvangst te optimaliseren moet de schotel worden uitgericht. Klinkt ingewikkeld? Valt erg mee! Het komt erop neer dat de schotel vrij zicht moet hebben op het zuiden. Oftewel: de plek waar de zon rond 13:00 uur staat. Met de gratis DishPointer-app voor Android en iOS bepaal je de juiste richting. Kies in de app voor 23.5E ASTRA 3A-satelliet en je weet snel of je goed zit!

Channels

Heb je nog vragen?

 1. Werkt satelliet tv van Canal Digitaal wel in combinatie met een boot? Ja dat kan werken. Heb je een losse satelliet schotel, dan is het van belang dat deze stabiel op de kade wordt neergezet, bijvoorbeeld met onze driepoot. Heb je een volautomatische schotel dan kun je het best onze CI+ module met geïntegreerde kaart aanschaffen. Deze kun je in de daartoe geschikte tv stoppen of in een eigen ontvanger.
 2. Kan ik ook in het buitenland gebruik maken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet televisie is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Vertel me meer
 3. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal tv te kijken in de boot? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een smartcard en een tv pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete recreatieset, inclusief een driepoot voor naast de boot op de kade Vertel me meer
 4. Kan ik kiezen uit aanvullende abonnementen met nog meer zenders? Op dit moment kun je helaas geen extra aanvullende pakketten afnemen. FOX Sports 1 zit wel inbegrepen in Op Vakantie Flex 3 en Op Vakantie 6-pakketten.
 5. Waar vind ik het antwoord op veelgestelde vragen over Canal Digitaal? Op onze klantenservice vind je veelgestelde vragen en antwoorden, maar ook instructie-video’s en download-bestanden zoals handleidingen, formulieren en onze algemene voorwaarden.
 6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.