•  
 • Installatie informatie
  man naast caravan met tv

  TV Op Vakantie: zomers vaar- én kijkplezier

   

  Begint het ‘vaarvirus’ te kriebelen zodra de eerste lentezon in het water weerspiegelt? En meer je de boot pas definitief af als de lucht weer ‘Hollands staalgrijs’ is? Met TV Op Vakantie van Canal Digitaal kijk je de hele lente en zomer naar de beste Nederlandse zenders - of juist in de maanden van jouw keuze! Op zo’n beetje alle waterwegen die het prachtige Europa rijk is.

   

  Trek je er het hele jaar door met de boot op uit? Dan is Basis HD een betere keuze.

 • Ontdek onze tv-pakketten

   
 • Op Vakantie

  Kies zelf de maanden waarin je wilt kijken

  Dit zijn dé pakketten om in je vakantiemaanden te kijken. Met Op Vakantie Basis kijk je van 21 maart t/m 21 september de beste Nederlandse zenders. En met Op Vakantie Flex 3 en 6 kies je zelf de maanden waarin je wilt kijken.

  • 55 tv-zenders waarvan 23 in HD
  • Inclusief gratis Canal Digitaal TV App
  • In bijna heel Europa te ontvangen
  • Superieure beeld- en geluidskwaliteit
  Nu vanaf € 7,95 per maand

   

  Basis HD  

  Het hele jaar kijkplezier

  Heb je een tweede huis of ga je regelmatig naar je vakantieadres? Kies dan voor gemak en bestel Basis HD voor al je favorieten, vier seizoenen lang.

  • 56 tv-zenders waarvan 21 in HD
  • Inclusief gratis Canal Digitaal TV App
  • Alle bekende Nederlandse tv-zenders
  • Meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders (40 HD)
  € 22,95 per maand

   

   
 • Ga internationaal
  Ga internationaal  

  Ga internationaal

  Met Canal Digitaal kijk je naar veel Nederlandstalige zenders. Maar je kunt ook de grens over. Naar Frankrijk bijvoorbeeld (oh la la) voor het betere vakantiegevoel. En naar zo’n beetje alle andere landen. Zonder extra kosten of moeilijk gedoe.

  Het free to air zenderaanbod is te groot om hier kort samen te vatten. Highlights zijn de Britse HD-zenders, de vele special interest kanalen (inclusief internationale nieuwszenders) en het aanbod van onze zuiderburen. Behalve als Nederland tegen Duitsland speelt.

  Wonen en werken buiten Nederland is niet hetzelfde als wonen en werken in Nederland. Andere wet- en regelgeving, andere omgangsnormen, andere ‘eigenaardigheden’ en andere eetgewoonten; als expat moet je je behoorlijk aanpassen. Behalve dan als het om jouw televisieconsumptie gaat. Alle programma’s waar je thuis graag naar kijkt, zijn namelijk ook in het buitenland te zien. In dezelfde beeld- en geluidskwaliteit.

  Download de zenderlijst (PDF)
 • Welke apparatuur heb je nodig?

  Bestel eenvoudig via onze website of bij een van onze premium partners.
 • Complete recreatieset
  Complete Schotelset Recreatieset  

  Complete recreatieset

  Makkelijk tv-kijken op de camping? Het kan met de Canal Digitaal Recreatieset! De Recreatieset is een ‘alles-in-één’ set waarmee je perfect tv kunt kijken in bijna heel Europa. Heb je al een schotel en televisie op de camping? Als onze CI+-module met jouw tv overweg kan, is dat een supergoedkoop alternatief.  

  1. Alles-in-éénpakket
  2. Eenvoudige installatie
  3. Werkt in bijna heel Europa

  Beschikbaar voor € 199

  Bestellen  
  HD-ontvangers
  ontvangers  

  HD-ontvangers

  Bij Canal Digitaal kies je uit twee HD-ontvangers. De interactieve MZ-101 combineert superieure beeldkwaliteit met interactieve opties. Voor interactieve tv moet je wel een internetverbinding op de camping hebben. Met de MP-201 profiteer je van dezelfde hoge (HD-)beeldkwaliteit en interactieve features. Maar met deze ontvanger kun je bovendien opnemen. Handig als je net onderweg bent wanneer je favoriete programma wordt uitgezonden.

  1. HDtv bijna overal in Europa
  2. Interactieve tv mogelijk binnen Nederland
  3. Programma's opnemen met de M7 MP-201

  Beschikbaar vanaf €139

  Bestellen  
  HD-ontvangers
  CI module  

  CI+-module

  De CI+-module M7 CAM-701 gebruik je in je tv-toestel of satellietontvanger met CI-ingang. Zo ben je verzekerd van honderden tv- en radiozenders via de satelliet. Je tv-toestel dient wel geschikt te zijn voor CI+ en moet beschikken over een DVBS2-tuner voor satellietontvangst. Onze CI+-module heeft een geïntegreerde Canal Digitaal-smartcard.

  1. Goedkoopste oplossing
  2. Geen extra installatie
  3. Geschikt voor (veel) tv's en satellietontvangers

  Beschikbaar voor € 99

  Bestellen  
   
 • Het beeld is op de boot even goed als thuis!

  Geniet in bijna heel Europa van al je Nederlandse favorieten.
 • Bereik informatie
  Bereik digitale tv via satelliet  

  Bereik in bijna heel Europa

  Canal Digitaal satelliet TV trekt zich niets aan van landsgrenzen, meren, bergruggen of gebouwen. En dus kijk je in bijna heel Europa naar het Canal Digitaal aanbod. Alleen aan de buitengrenzen kan het bereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je misschien een grotere of aangepaste schotel nodig. Op het kaartje: hoe donkerder blauw, hoe beter het bereik.

 • Installatie informatie

  Je schotel uitrichten

  Om de ontvangst te optimaliseren moet de schotel worden uitgericht. Klinkt ingewikkeld? Valt erg mee! Het komt erop neer dat de schotel vrij zicht moet hebben op het zuiden. Oftewel: de plek waar de zon rond 13:00 uur staat. Met de gratis DishPointer-app voor Android en iOS bepaal je de juiste richting. Kies in de app voor 23.5E ASTRA 3A-satelliet en je weet snel of je goed zit! 

  Bekijk de installatievideo Download de installatiehandleiding  
  Installatie informatie  
 • Heb je nog vragen?

 •