•  
 • Installatie informatie
  Installatie informatie

  Recreatie Basis HD: tv van thuis, gewoon op de camping

  Met Recreatie Basis HD kijk je het hele vakantieseizoen naar de lievelingszenders van thuis. De tv-zenders van het Recreatie Basis HD-pakket zie je van 21 maart t/m 21 oktober (dit jaar), op zo’n beetje alle campings van Europa. Wil je er buiten het seizoen op uit? Ook dan is er genoeg te ontdekken. Meer dan 170 vrij te ontvangen televisiezenders om precies te zijn.

  Bovendien heb je in Nederland ook toegang tot de mobiele tv app. Hiermee kun je overal waar je wilt tv kijken op je pc, tablet en mobiel. Zoals de vele films op Canal Digitaal Films!

  Reis je vaak op en neer naar de camping? Dan is Basis HD misschien een betere keuze.

 • Ontdek onze tv-pakketten

   
 • Recreatie Basis HD  

  Een seizoen lang kijkplezier

  Hét pakket als je vooral tijdens de ‘mooi weer maanden’ op vakantie bent. Met Recreatie Basis HD zie je van 21 maart t/m 21 september de beste Nederlandse zenders.

  • Nederlandse tv van 21 maart t/m 21 september
  • 48 tv-zenders, waarvan 18 in HD
  • Het hele jaar meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders
  • Canal Digitaal TV App

   

  € 15,95 per maand*

   

  Basis HD  

  Het hele jaar kijkplezier

  Heb je een tweede huis of ga je heel regelmatig naar je vakantieadres? Kies dan voor gemak en bestel Basis HD voor al je favorieten, vier seizoenen lang.

  • Alle bekende Nederlandse tv-zenders
  • 56 tv-zenders, waarvan 21 in HD
  • Meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders (40 HD)
  • Canal Digitaal TV App

   

  € 22,95 per maand

   

   
 • Ga internationaal
  Ga internationaal  

  Ga internationaal

  Met Canal Digitaal kijk je naar veel Nederlandstalige zenders. Maar je kunt ook de grens over. Naar Frankrijk bijvoorbeeld (oh la la) voor het betere vakantiegevoel. En naar zo’n beetje alle andere landen. Zonder extra kosten of moeilijk gedoe.

  Het free to air zenderaanbod is te groot om hier kort samen te vatten. Highlights zijn de Britse HD-zenders, de vele special interest kanalen (inclusief internationale nieuwszenders) en het aanbod van onze zuiderburen. Behalve als Nederland tegen Duitsland speelt.

  Wonen en werken buiten Nederland is niet hetzelfde als wonen en werken in Nederland. Andere wet- en regelgeving, andere omgangsnormen, andere ‘eigenaardigheden’ en andere eetgewoonten; als expat moet je je behoorlijk aanpassen. Behalve dan als het om jouw televisieconsumptie gaat. Alle programma’s waar je thuis graag naar kijkt, zijn namelijk ook in het buitenland te zien. In dezelfde beeld- en geluidskwaliteit.

  Download de zenderlijst (PDF)
 • Welke apparatuur heb je nodig?

  Bestel eenvoudig via onze website of bij een van onze premium partners.
 • Complete recreatieset
  Complete Schotelset Recreatieset  

  Complete recreatieset

  Makkelijk tv-kijken op de camping? Het kan met de Canal Digitaal Recreatieset! De Recreatieset is een ‘alles-in-één’ set waarmee je perfect tv kunt kijken in bijna heel Europa. Heb je al een schotel en televisie op de camping? Als onze CI+-module met jouw tv overweg kan, is dat een supergoedkoop alternatief.  

  1. Alles-in-éénpakket
  2. Eenvoudige installatie
  3. Werkt in bijna heel Europa

  Beschikbaar voor € 199

  Bestellen  
  HD-ontvangers
  ontvangers  

  HD-ontvangers

  Bij Canal Digitaal kies je uit twee HD-ontvangers. De interactieve MZ-101 combineert superieure beeldkwaliteit met interactieve opties. Voor interactieve tv moet je wel een internetverbinding op de camping hebben. Met de MP-201 profiteer je van dezelfde hoge (HD-)beeldkwaliteit en interactieve features. Maar met deze ontvanger kun je bovendien opnemen. Handig als je net onderweg bent wanneer je favoriete programma wordt uitgezonden.

  1. HDtv bijna overal in Europa
  2. Interactieve tv mogelijk binnen Nederland
  3. Programma's opnemen met de M7 MP-201

  Beschikbaar vanaf €139

  Bestellen  
  HD-ontvangers
  CI module  

  CI+-module

  De CI+-module M7 CAM-701 gebruik je in je tv-toestel of satellietontvanger met CI-ingang. Zo ben je verzekerd van honderden tv- en radiozenders via de satelliet. Je tv-toestel dient wel geschikt te zijn voor CI+ en moet beschikken over een DVBS2-tuner voor satellietontvangst. Onze CI+-module heeft een geïntegreerde Canal Digitaal-smartcard.

  1. Goedkoopste oplossing
  2. Geen extra installatie
  3. Geschikt voor (veel) tv's en satellietontvangers

  Beschikbaar voor € 99

  Bestellen  
   
 • Het beeld is op de camping even goed als thuis!

  Geniet in bijna heel Europa van al je Nederlandse favorieten.
 • Bereik informatie
  Bereik digitale tv via satelliet  

  Bereik in bijna heel Europa

  Satelliet-tv van Canal Digitaal trekt zich niets aan van landsgrenzen, meren, bergruggen of gebouwen. En dus kijk je in bijna heel Europa naar het Canal Digitaal-aanbod. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je misschien een grotere of aangepaste schotel nodig. Op het kaartje: hoe donkerder blauw, hoe beter het bereik en hoe kleiner de schotel (60cm).

 • Installatie informatie

  Je schotel uitrichten

  Om de ontvangst te optimaliseren moet de schotel worden uitgericht. Klinkt ingewikkeld? Valt erg mee! Het komt erop neer dat de schotel vrij zicht moet hebben op het zuiden. Oftewel: de plek waar de zon rond 13.00 uur staat. En er moeten geen bomen zijn die dat zicht belemmeren. Met de gratis DishPointer-app voor Android en iOS bepaal je de juiste richting. Kies in de app voor 23.5E ASTRA 3A-satelliet en je weet of je goed zit!

  Bekijk de installatievideo Download handleiding  
  Installatie informatie  
 • Heb je nog vragen?

 • *Recreatie Basis HD-actie: Nieuwe klanten betalen zes maanden lang géén abonnementskosten (t.w.v. € 15,95 per maand)
  bij aanschaf van een digitale ontvanger van Canal Digitaal (vanaf € 99) i.c.m. een Recreatie Basis HD-abonnement.
  Je betaalt wel éénmalig registratievergoeding van € 49,95.
  Deze actie loopt tot en met 27 maart 2018.
  Lees hier de actievoorwaarden.