Channels

HET BESTE VAN NEDERLANDSE TV OP DE CAMPING

Met Canal Digitaal Op Vakantie kijk je zonder haperende streams naar belangrijke sport-, nieuws- of entertainment-momenten. Dankzij het sattelietsignaal heb je gegarandeerde superieure beeld- en geluidskwaliteit in bijna heel Europa.

Hoelang en waar naartoe je ook gaat, er is altijd een Op Vakantie-pakket die bij jouw vakantiewensen aansluit. Kijk een aansluitende periode met Op Vakantie Basis (21 maart tot 21 september) of koop 3 of 6 maanden kijktegoed met een van onze Op Vakantie Flex-pakketten die je zelf kunt inplannen.

Kies het tv-pakket passend bij jouw vakantieplannen

Meest gekozen

Op Vakantie Flex 6

€ 20,00 per maand

Kijk eerste maand gratis
 • 6 maanden kijktegoed, plan zelf in
 • Prepaid, dus geen abonnement
 • Met gratis FOX Sports 1
Over vakantie flex 6

Kies Op Vakantie Flex 3

€ 25,00 per maand

Kijk eerste maand gratis
 • 3 maanden kijktegoed, plan zelf in
 • Prepaid, dus geen abonnement
 • Met gratis FOX Sports 1
Over vakantie flex 3

Op Vakantie Basis

€ 15,95 per maand

Kijk eerste maand gratis
 • Van 21 maart t/m 21 september kijken
 • Laagste prijs
 •  
Over vakantie basis
Exclusief eventuele apparatuur Bekijk de actievoorwaarden
Ga internationaal

Ga internationaal

Met Canal Digitaal kan je je favoriete Nederlandse tv in bijna heel Europa ontvangen. Richt naast je camper of caravan de schotel uit en mis geen belangrijke sportmomenten.

 1. Free to air? Het free to air zenderaanbod is bij Canal Digitaal gewoon inbegrepen. Je kijkt dus zonder extra kosten naar de leukste en meest inspirerende buitenlandse zenders. Ideaal voor meertalige gezinnen. En voor iedereen die graag meerdere talen wil leren.
 2. Zenderaanbod Het free to air zenderaanbod is te groot om hier kort samen te vatten. Highlights zijn de Britse HD-zenders, de vele special interest kanalen (inclusief internationale nieuwszenders) en het aanbod van onze zuiderburen. Behalve als Nederland tegen Duitsland speelt.
 3. De (HD) kwaliteit die je van thuis kent Wonen en werken buiten Nederland is niet hetzelfde als wonen en werken in Nederland. Andere wet- en regelgeving, andere omgangsnormen, andere ‘eigenaardigheden’ en andere eetgewoonten; als expat moet je je behoorlijk aanpassen. Behalve dan als het om jouw televisieconsumptie gaat. Alle programma’s waar je thuis graag naar kijkt, zijn namelijk ook in het buitenland te zien. In dezelfde beeld- en geluidskwaliteit.
Channels

Bereik in bijna heel europa

Satelliet-tv van Canal Digitaal trekt zich niets aan van landsgrenzen, meren, bergruggen of gebouwen. En dus kijk je in bijna heel Europa naar het Canal Digitaal-aanbod. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je misschien een grotere of aangepaste schotel nodig. Op het kaartje: hoe donkerder blauw, hoe beter het bereik en hoe kleiner de schotel (60cm).

Je schotel uitrichten

Om de ontvangst te optimaliseren moet de schotel worden uitgericht. Klinkt ingewikkeld? Valt erg mee! Het komt erop neer dat de schotel vrij zicht moet hebben op het zuiden. Oftewel: de plek waar de zon rond 13.00 uur staat. En er moeten geen bomen zijn die dat zicht belemmeren. Met de gratis DishPointer-app voor Android en iOS bepaal je de juiste richting. Kies in de app voor 23.5E ASTRA 3A-satelliet en je weet of je goed zit!

Channels

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet televisie is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op buitenlands adres ontvangen.
 2. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal-tv te kijken in de camper? Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een smartcard en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete recreatieset aan, inclusief een driepoot voor naast de camper of je vakantieadres. Vertel me meer
 3. Kan ik een automatische schotel en/of 12 volt-voeding aansluiten op de M7 MZ-101, M7 MP-201 of CI+-module CAM-701 ontvanger van Canal Digitaal ? Voor de combinatie van een automatische schotel met Canal Digitaal apparatuur raden wij je aan gebruik te maken van de CI+-module CAM-701. Jouw caravan- en camperspecialist kan je hierover verder adviseren. Wil je de M7 MZ-101 of M7 MP-201 gebruiken in combinatie met 12 volt-voeding? Schaf dan een beveiligde 12 volt-adapter aan in de detailhandel.
 4. Kan ik kiezen uit aanvullende abonnementen met nog meer zenders? Nee, dit is bij onze Op Vakantie-pakketten niet mogelijk.
 5. Waar vind ik het antwoord op veelgestelde vragen over Canal Digitaal? Op onze klantenservice vind je veelgestelde vragen en antwoorden, maar ook instructie-video’s en download-bestanden zoals handleidingen, formulieren en onze algemene voorwaarden.
 6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.