Beste Europese topfilms bij Canal Digitaal Films

Op Canal Digitaal Films kijk je wanneer je wilt de beste, prijswinnende Europese topfilms. En dat helemaal gratis. Je vindt hier de pareltjes uit de filmwereld die nergens anders op deze manier worden aangeboden.

Het aanbod op Canal Digitaal Films komt uit Italië, Frankrijk, Zweden en andere Europese landen. We vertonen on-demand de nieuwste films, met daarin zowel alle bekende sterren uit binnen- en buitenland, maar ook bijzonder nieuw talent. De films zijn altijd in hun originele versie te zien met Nederlandse ondertiteling.

Prijswinnende films

Wekelijks voegen we, helemaal gratis, nieuwe topfilms aan het aanbod toe. Niet altijd zijn dit de bekendste namen, wel zijn het vrijwel altijd prijswinnende films op landelijke en internationale filmfestivals zoals de Golden Bears en Oscars.

Zwijmelen, lachen of huiveren?

Hoe ziet jouw middag of avond eruit? Wil je zwijmelen bij een romantisch drama, gieren van het lachen bij een goede komedie of op het puntje van je stoel zitten bij een spannende thriller? Bij Canal Digitaal Films vind je een complete selectie met de nieuwste topfilms uit alle mogelijke segmenten, van actie tot komedie, van romantiek tot thriller en historische films. Zo weten we zeker dat er altijd iets voor je bij zit, in welke bui je ook bent!

Bestel Canal Digitaal en kijk Canal Digitaal Films direct!

Bestel direct