Soms kan een ontvanger, telefoon of tablet met de Canal Digitaal TV App een foutcode weergegeven. In de meeste gevallen zie je bij de foutcode ook een tekst, waaraan je de oorzaak van een probleem kunt aflezen. Zie je een foutcode zonder begeleidende tekst? Dan vind je in de onderstaande tabel een overzicht van foutcodes, met bijpassende uitleg.

Overzicht foutmeldingen

Code Probleem Beschrijving
A001, C001, S001, P001, W001 of K507 Geen rechten voor deze zender Je stemt af op een zender waarvoor je binnen je huidige abonnement geen rechten hebt. Wil je je abonnement uitbreiden? Dan kan je dat gemakkelijk zelf via Mijn Canal Digitaal.
A003, C003, S003, P003 of W003 A005, C005, S005, P005 of W005 K507 Voer je pincode in Zenders die ongeschikt zijn voor jeugdige kijkers zijn afgeschermd met een pincode. Voer je pincode in (standaard 1234) om de zender te bekijken, of schakel de pincode geheel uit via het menu van het apparaat.
A004, C004, S004, P004, W004 K520, K524 Kan programma niet afspelen Deze foutmelding geeft aan dat er geen verbinding met de server gemaakt kan worden. Controleer of je internetverbinding stabiel en snel genoeg is (minimaal 8Mbit/s). Wij raden te allen tijde aan gebruik te maken van een bekabelde verbinding (waar mogelijk) om problemen met draadloos internet uit te sluiten. Weet je zeker dat er geen probleem is met de verbinding? Dan is er mogelijk probleem aan onze kant. Je kunt dit probleem in dit geval niet oplossen.
A904, C904, S904, P904 of W904 A912, C912, S912, P912 of W912 Interne error Er gaat iets mis bij het verbinding maken met de server. Probeer het later nog eens. Blijft het probleem aanhouden? Neem dan contact op met onze klantenservice en vermeld het programma en dienst waarmee je het probleem ervaart.
S069 Te weining ruimte voor opname Er is te weinig ruimte op je lokale schijf om een programma op te nemen. Verwijder eerdere opnames om ruimte te maken voor nieuwe.
A006, C006, S006, P006 of W006 Kan op dit apparaat niet bekeken worden Niet alle zenders kunnen op alle apparaten bekeken worden. Zo mogen wij bijvoorbeeld geen erotiek tonen op Android of Apple-apparaten. Ook kunnen aanbieders van zenders rechten voor voor bepaalde apparaten verbieden. Je kunt dit probleem niet zelf oplossen. Krijg je deze foutmelding structureel op (een) zender(s) die je zou moeten kunnen bekijken? Neem dan contact op met onze klantenservice.
S151 of C151 Replay error Een programma kan niet worden teruggekeken. Probeer het later nog eens.
A936, C936, S936, P936 of W936 Op dit kanaal is het niet toegestaan om vooruit of terug te spoelen. Sommige aanbieders van zenders staan het niet toe dat in programma’s vooruit- of teruggespoeld wordt.
C002, S002 De kanalenlijst is leeg. Smart TV
Start bij gebruik van de Canal Digitaal Smart TV app de televisie opnieuw op. Start hierna de Canal Digitaal TV App. Is het probleem niet verholpen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Satelliet-ontvanger
De zenderlijst van de ontvanger is leeg. Laad opnieuw een zenderlijst in via het menu van de ontvanger.
A206, C206, S206, P206 of W206 Op dit moment kan het Begin Gemist niet geactiveerd worden. Begin gemist kan niet gestart worden omdat het programma pas te kort geleden is begonnen. Probeer het later nog eens.
A107, C107, S107, P107 of W107 Beperkte bandbreedte. Je internetverbinding is niet snel genoeg om het programma af te spelen. Sluit het apparaat bekabeld aan waar mogelijk, of verbeter de draadloze verbinding voor een betere kijkervaring.
C250 Kan niet pauzeren Op dit moment is het nog niet mogelijk om pauze-tv te gebruiken op de Canal Digitaal Smart TV App. We werken aan een oplossing voor dit probleem.
S023 Ontvanger probleem Er is een probleem opgetreden met je ontvanger. Neem contact op met onze klantenservice. Houd hiervoor het chip ID bij de hand, deze vind je op de sticker op je ontvanger.
S017, K523 Geen teletekst beschikbaar. Niet alle zenders hebben tegenwoordig nog teletext. Ook wordt teletekst niet met elk kanaal type meegezonden.
A252, C252, S252, P252 of W252 Het begin van de pauze buffer is bereikt. Je kan een programma maximaal één uur pauzeren.
A306, C306, S306, P306 of W306 Video kan niet afgespeeld worden De server met het programma kan niet gevonden worden. Probeer het later nog eens.

Houdt dit probleem aan? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Canal Digitaal Chat

• vandaag

• Welkom bij Canal Digitaal
  • Ben je al klant van Canal Digitaal?

• Ja

Nee

• Ja

• Nee

• Login met je emailadres en wachtwoord.

Loginnaam vergeten.
    Wachtwoord vergeten
    Ik heb nog geen inloggegevens
    Ik ben nog geen klant

• Ja

• Nee

• Leuk dat je bij ons komt kijken!

Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot