Het Perfecte Plaatje gemist?

Wil je een aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken? Met de TV App is dat geen enkel probleem en je kan tot 7 dagen het programma alsnog zien. Ideaal voor wanneer je op een nog later moment wilt kijken naar de fotografiekunsten van de deelnemers. Was je net te laat voor het begin van Het Perfecte Plaatje? Met Begin Gemist start je direct de uitzending vanaf het begin!

perfecte-plaatje-alle-apparaten’

Het Perfecte Plaatje gemist

Wil je een aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken? Met de TV App is dat geen enkel probleem en je kan tot 7 dagen het programma alsnog zien. Maar net zo eenvoudig neem je de hele aflevering op. Ideaal voor wanneer je op een nog later moment wilt kijken naar de fotografiekunsten van de deelnemers. Was je net laat voor het begin van Het Perfecte Plaatje? Met Begin Gemist start je direct de uitzending vanaf het begin!

Het Perfecte Plaatje 2022: wie bezit het verborgen fotografietalent?

In Het Perfecte Plaatje nemen 10 BN’ers het tegen elkaar op door lastige foto-opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Van actiefoto’s tot portretfotografie en van landschappen tot kunstzinnige creaties, ook in dit seizoen zullen alle facetten van fotografie de revue passeren.

Presentor Tijl Beckand zal wederom met een gezonde dosis humor de deelnemers begeleiden en klaarstomen voor het oordeel van juryleden uit het vak. Wie van de deelnemers blijkt een verrassend talent voor het maken van prachtige kiekjes te hebben? Vanaf oktober is Het Perfecte Plaatje weer te zien op RTL4 met Canal Digitaal.

Dit zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje 2022

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje betekent automatisch ook een nieuw deelnemersveld. Zoals je van het succesvolle RTL-programma gewend bent, kent ook Het Perfecte Plaatje 2022 een zeer divers clubje BN’ers die de camera oppakken: Trijntje Oosterhuis, Najib Amhali, Tina de Bruin, Filemon Wesselink, Inge Ipenburg, Geraldine Kemper, Maik de Boer, Linda Hakeboom, Edwin Jonker en Bente Fokkens gaan dit seizoen de strijd met elkaar aan. De winnaar van Het Perfecte Plaatje mag een fotoreportage maken voor het gerenommeerde blad National Geographic.

Altijd wat te zien met de TV App!

Alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje kijk je live met de TV App. Met de keuze uit 60+ tv-zenders, topsport met ESPN en de beste films & series on demand valt er genoeg te beleven. Zeker wanneer je bedenkt dat de TV App beschikbaar is voor je smart-tv, telefoon, tablet en laptop. Een serietje in de trein, een gemiste aflevering terugkijken op de camping, geen enkel probleem! En dat voor slechts € 14,95 per maand!

Het perfecte plaatje
 • Kijk live alle foto-opdrachten van Het Perfecte Plaatje
 • Elke dag topsport met ESPN Compleet
 • De beste series en films on demand
 • Live tv-kijken naar 60+ zenders of tot 7 dagen terugkijken
 • Kijk op al je schermen overal binnen de EU
 • Maandelijks opzegbaar
Start je 1e week gratis

Daarna slechts € 14,95 per maand

FAQ’s

 1. Op welke zender wordt Het Perfecte Plaatje uitgezonden? Het Perfecte Plaatje is te zien op RTL4. Deze en nog 77 andere tv-zenders zijn live te bekijken met de Canal Digitaal TV App voor slechts € 14,95 per maand.
 2. Vanaf wanneer is Het Perfecte Plaatje te zien? Het Perfecte Plaatje is vanaf oktober te zien op RTL 4. Een aflevering gemist? Met Canal Digitaal TV App kijk je eenvoudig jouw favoriete show terug!
 3. Waar heb ik allemaal toegang tot met de TV App? Live toegang tot alle tv-programma’s van de zenders die in jouw pakket zitten inclusief het ESPN Compleet-pakket. Kijk het live, tot 7 dagen terug. Daarnaast krijg je toegang tot een groot aanbod on demand series en films. Kijk in de hele EU en gebruik de TV App op 5 apparaten.
 4. Op welke apparaten kan ik kijken? Je kan kijken op je telefoon, tablet, je laptop of tablet. En als je de gratis Smart TV App download kijk je via een app op je smart-tv zonder kabels en kastjes. De mobiele app download je gratis via de App Store of Google Play. Of kijk op je laptop via je browser
 5. Hoe werkt de eerste week gratis? De eerste week nemen wij voor onze rekening, je pakket is dan op elk moment opzegbaar. Daarna start je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Je abonnement stopzetten is makkelijk: Bel 088-003 85 55 (lokaal tarief). We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.
  Na je gratis week betaal je via automatische incasso. Rond de 27e van de maand incasseren we het abonnementsgeld voor de maand erop. Je betaalt dus altijd een maand vooruit. Dit is conform de machtiging die je aan Canal Digitaal afgeeft. Je digitale nota staat minimaal drie dagen van tevoren klaar in je Mijn Canal Digitaal.
 6. Kan ik via Canal Digitaal alle Eredivisiewedstrijden kijken? Ja, ESPN-Compleet is onderdeel van je abonnement. Hier kijk je live naar alle duels in de Eredivisie. Maar je krijgt nog veel meer want ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied.
 7. Welke sporten kan ik volgen met ESPN-Compleet via Canal Digitaal? Met ESPN kijk je naar veel sporten op al jouw devices. Van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Bekertoernooi, Eredivisie Vrouwen, Conference League, Major League Soccer, Copa Libertados tot de Europa League, maar ook american football uit de NFL. Kijk verder naar WTA-tennis en niet te vergeten NHL ijshockey.
 8. Waarom moet ik €0,01 betalen als ik een gratis periode wil starten? Door de € 0,01 verificatietransactie uit te voeren via iDEAL, creditcard of PayPal kunnen wij een deel van de persoonsgegevens geverifieerd opvragen en je rekeningnummer controleren. Op deze manier geef je Canal Digitaal toestemming om na je gratis periode de kosten maandelijks af te schrijven van je bankrekening. Je pakket is in de gratis periode op elk moment opzegbaar. Daarna start automatisch je betaalde abonnement. Je kan dit per maand opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Als je binnen jouw gratis periode opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht. Je komt eenmalig in aanmerking voor de proefperiode.
 9. Ik ben al Canal Digitaal-klant, wat nu? Als Canal Digitaal-klant heb je al gratis toegang. Dus je ziet al alles!
 10. Hoe kan ik op mijn tv-scherm kijken? Met de Canal Digitaal Smart TV App kan je op een groot scherm kijken. Heb je geen geschikte smart-tv? Stream dan je favoriete programma naar je grote scherm via Chromecast of Apple AirPlay.
  Indien jouw smart-tv wel geschikt is voor onze Smart TV-App kan je hier gratis gebruik van maken.
  • 1. Ga naar de appstore van jouw smart tv.
  • 2. Zoek op "Canal Digitaal". Wordt de app niet gevonden? Dan is de tv die je gebruikt waarschijnlijk niet geschikt.
  • 3. Installeer de Canal Digitaal Smart TV-App.
 11. Wat is mijn contractduur? Dit abonnement is contractvrij. Binnen de eerste week is je pakket op elk moment opzegbaar. Houd na deze week rekening met een maand opzegtermijn.
 12. Welke series en films kan ik on demand kijken? In ons aanbod vind je standaard de beste series en films van bijvoorbeeld Canal+, BBC en Lionsgate+. Kijk dit on demand op al je devices. Je raakt nooit uitgekeken, want we vullen het aanbod voortdurend aan.