Tv-gids FilmBox

Met zo’n groot aanbod aan films is het altijd handig om vooraf in de tv-gids te kijken of er iets voor jou tussen zit. Bekijk de tv-gids in de app en stel een herinnering in voor je favoriete films om geen seconde te missen!

tv-gids van FilmBox

Non-stop films kijken met FilmBox

Elke dag geniet je van een groot aanbod aan films met het programma van FilmBox. Elke maandag kijk je altijd een Film van de Week. Deze films zijn premières en beloven topkwaliteit met de grootste namen. De Film van de Week is elke week weer totaal anders dan de week ervoor. Zo kijk je de ene week naar een prijswinnende arthousefilm en geniet je de week erop van een echte Hollywood blockbuster. Ook biedt FilmBox sterke films aan met acteurs van eigen bodem.

Als je na de Film van de Week nog geen genoeg hebt en door wilt kijken, blijf je gewoon zitten voor twee afleveringen van de hitserie Narcos. Met deze bomvolle programmering van FilmBox is er altijd iets te kijken. Als filmfanaat zit je dus helemaal goed bij FilmBox!

  • Elke maand publiceren we het FilmBox programma voor alle Films van de Week. Zo weet je precies wat je kan verwachten
  • Heb je Narcos gemist? Kijk de afleveringen dan op zondag terug

Programmering FilmBox

Naast filmpremières, heeft FilmBox ook een geweldige themaprogrammering waar je een dagdeel lang helemaal op gaat in een specifiek genre of thema.

  • Zin in wat golden oldies? In het weekend kan je je hart ophalen met de mooiste klassiekers die Hollywood te bieden heeft
  • Elke vrijdagavond is horroravond bij FilmBox! Zin om lekker te griezelen? Houd de vrijdagavond dan vrij om voor de buis te zitten voor 3 horrorfilms achter elkaar!
  • Ook voor kinderen is er elke woensdag en in het weekend genoeg te zien

Geen reclame tijdens de film

Als er iets vervelend is, is het wel een ongevraagde onderbreking van de film waar je hélemaal in zit. Gelukkig is FilmBox het daar mee eens. Daarom zijn er bij FilmBox geen reclameonderbrekingen tijdens de films die je kijkt. Zo wordt de filmervaring niet verstoord en kan je volop genieten van het aanbod. Wel zo fijn!

Bekijk FilmBox op kanaal 14 in de 3-in-1 TV App van Canal Digitaal!