Het Canal Digitaal recreatieseizoen is weer begonnen!

Het Canal Digitaal recreatieseizoen is weer begonnen! Met ons recreatiepakket kun je vanaf nu dus naar nóg meer zenders kijken. Ideaal als je deze zomer lekker op de camping staat of er bijvoorbeeld op uit trekt met de boot.

Even bijpraten: wat is ook alweer het Canal Digitaal recreatieseizoen?

Het recreatieseizoen is de periode waarin het recreatiepakket van Canal Digitaal extra veel zenders heeft. Ons recreatieseizoen begint op 21 maart en duurt tot en met 21 september. In die periode kijk je voor 15,95 per maand tv. Waar en wanneer jij maar wil. Dus ook in andere West-Europese landen, zonder extra kosten. Ideaal voor als je bijvoorbeeld met de caravan op vakantie gaat naar Frankrijk. Met een schotel van Canal Digitaal kun je dan ’s avonds gewoon het Nederlandse journaal kijken. Geen moeilijk gedoe met streamen en mogelijke roamingkosten.

Het recreatieseizoen: alleen van toepassing op het Canal Digitaal recreatiepakket

Heb je het gewone zenderpakket van Canal Digitaal? De wijzigingen in het recreatiepakket zijn dan niet voor jou van toepassing. Jij kunt namelijk altijd genieten van onze extra zenders. Ook buiten het recreatieseizoen om. Het recreatieseizoen geldt alleen voor als je ons recreatiepakket hebt. Het recreatiepakket is ons betaalbare schotel tv-pakket. Ideaal voor je vaste standplaats op de camping, op je boot of voor je camper.

Deze zenders kun je met het recreatiepakket altijd kijken

Heb je een recreatiepakket van Canal Digitaal? Je kunt dan altijd gratis kijken naar deze 160 zenders uit het binnen- en buitenland. Tussen 22 september en 20 maart is het recreatiepakket gratis. Je hoeft dan dus niets te betalen voor schotel tv!

Deze zenders kun je nu weer kijken

Nu het recreatieseizoen weer is begonnen, kun je met het Canal Digital recreatiepakket ook weer naar de grootste Nederlandse zenders kijken. Je kunt dus weer het journaal bij de publieke omroep kijken en bijvoorbeeld Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL4. Met zulke zenders is er altijd wel wat leuks op tv! Het recreatiepakket kost tijdens het recreatieseizoen 15,95 euro per maand.

Dat wil ik ook!

Heb je de zomer in je bol gekregen en wil je ook graag een recreatiepakket? Dat kan! Hiervoor kun je onze recreatieset nemen. Je bent vast benieuwd waar de set uit bestaat:

  • Een schotel. De doorsnede hiervan is 64 centimeter.
  • Een DUO LNB Quad. Hiermee is je schotel verbonden met meerdere satellieten, zodat je altijd goed bereik hebt.
  • Een coaxkabel. Deze kabel geeft het ontvangen beeld door naar de HD-ontvanger
  • Een HD-ontvanger. Dit kastje zorgt ervoor dat het beeld op je beeldscherm komt. Ook kun je met de HD-ontvanger zappen.
  • Een HDMI-kabel. Hiermee verbind je de HD-ontvanger met de televisie.
  • Een kompas: zo kun je namelijk de schotel optimaal afstellen!

Installeer je de recreatieset voor de eerste keer of weet je niet meer precies hoe het ook alweer moest? Geen probleem. Bekijk onze instructievideo’s waarin je stap voor stap ziet hoe je de recreatieset installeert.

Volg ons op
FacebookTwitter  
Telefoon: 088 00 38 555 (lokaal tarief)
Inschrijven voor de nieuwsbrief van Canal Digitaal
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief van CanalDigitaal.
 
X