Met Canal Digitaal satelliet-tv ontvang je het beste van Nederlandse en buitenlandse televisie. Maak een keuze uit een van de onderdelen van je installatie voor alle informatie over installatie en gebruik.

Satellietontvangers, recorders en modules


M7 MZ-102


M7 MZ-101 en MP-201


M7 SAT-801


Canal Digitaal CI(+) modules


Andere ontvangers

Heb je een andere satellietontvanger? Dan staan de antwoorden op veelgestelde vragen vaak in de bijgeleverde handleiding of op de website van de fabrikant. Niets gevonden? Kijk dan op ikverhuismee.tv of je ontvanger erbij staat.


Schotel en LNB

Om beeld te krijgen met je ontvanger maak je gebruik van een schotelantenne en LNB (ontvangstkop). Zo ontvang je, onafhankelijk van je locatie, het beste tv-beeld. Handig voor op de camping, op vakantie en op plekken waar je geen andere aansluitingen hebt.

Canal Digitaal levert standaard een 64cm schotelantenne. Met dit formaat kun je in het grootste gedeelte van West-Europa het beste van Nederlandse en buitenlandse tv kijken. Als je schotel geplaatst is door een dealer, installateur of camperspecialist? Dan kan de schotel die je gebruikt afwijken van het standaardmodel. Zie de onderstaande pagina voor alle informatie over schotels en LNB's.

Zie de volgende pagina's voor meer informatie over schotels en LNB's.


Smartcards

Zenders die we uitzenden via satelliet zijn gecodeerd. Dit betekent dat je een abonnement moet hebben om de zenders te kunnen bekijken. Het decoderen/vrijgeven van deze zenders doe je met een smartcard.

Canal Digitaal levert tegenwoordig uitsluitend nog nieuwe abonnementen op ontvangers met een ingebouwde smartcard. Als je al langer een abonnement hebt kan het zijn dat je nog beschikt over een losse (oranje of grijze) smartcard.

Informatie over smartcards

Veelbekeken blogberichten

Opnieuw uitrichten

Richt je je schotel zelf opnieuw uit? Dan hebben we handige tips die je helpen. Zo heb je altijd het beste beeld.

Schotel uitrichten

TV App installeren

Met je Canal Digitaal abonnement maak je gratis gebruik van de Canal Digitaal TV App. Zo kijk je overal waar je bent op je computer, laptop, tablet of Smart-tv.

TV App installeren

Deze week op tv

Geen idee wat je moet kiezen? Gelukkig hebben we onze tv-specialisten paraat, zij zoeken iedere week het beste van de Nederlandse tv bij elkaar.

Deze week op tv