Standaard Triax 64cm schotelantenne

Wanneer je bij Canal Digitaal een abonnement met een schotel (en ontvanger) bestelt krijg ontvang je de Triax 64cm schotelantenne. Met deze schotel kun je in het grootste gedeelte van West-Europa satelliet-televisie ontvangen.

Installatie van je schotel

Als je de schotel zelf installeert kun je gebruik maken van verschillende handleidingen. Zo hang je de schotel gemakkelijk zelf ophangen en afstellen. Belangrijke opmerking: zorg er altijd voor dat je dit op een veilige manier doet!

Dealers en installateurs

Als je zelf niet de mogelijkheid  hebt om de schotelantenne op te hangen, dan kun je contact opnemen met een van de bij ons aangesloten dealers. Zij kunnen je helpen met het installeren van of uitrichten van je schotel. Daarnaast kun je bij hen terecht voor informatie en advies over de juiste schotel voor jouw situatie.

  • Gunstig geprijsd
  • Professionele hulp
  • Altijd het beste signaal

Verkooppunt zoeken

Veelbekeken blogberichten

Opnieuw uitrichten

Richt je je schotel zelf opnieuw uit? Dan hebben we handige tips die je helpen. Zo heb je altijd het beste beeld.

Schotel uitrichten

TV App installeren

Met je Canal Digitaal abonnement maak je gratis gebruik van de Canal Digitaal TV App. Zo kijk je overal waar je bent op je computer, laptop, tablet of Smart-tv.

TV App installeren

Deze week op tv

Geen idee wat je moet kiezen? Gelukkig hebben we onze tv-specialisten paraat, zij zoeken iedere week het beste van de Nederlandse tv bij elkaar.

Deze week op tv