BBC-hits kijk je bij Canal+ Series

Britse series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

Vienna Blood

Deze detectiveserie teleporteert ons naar het begin van de twintigste eeuw. In Wenen wordt in een kamer het lichaam van een jonge vrouw gevonden. Gek genoeg is de deur aan de binnenkant op slot en de kogel verdwenen. Sigmund Freuds eigenwijze oud-leerling Max Liebermann smult van dit soort mysteries. Hij krijgt de Weense politie zover dat hij hen mag observeren en wordt een gouden team met inspecteur Oskar Rheinhardt – die trouwens wel even moet wennen aan Max’ eindeloos durende analyses.

The Five

De vier schoolvrienden Mark, Danny, Slade en Pru hebben spijt als haren op hun hoofd als Marks 5-jarige broertje Jesse voorgoed verdwijnt nadat zij hem hebben weggestuurd uit het park. Twintig jaar later vindt Danny – die inmiddels detective is – Jesse’s DNA op het lichaam van een dode vrouw…

The Durrells

Als Louisa Durrell in de jaren 30 van de vorige eeuw weduwe wordt, kan ze kiezen: trouwen met een oude rijke man of zelf de eindjes aan elkaar knopen in haar te dure huis. Beide zijn geen optie, dus ze sleurt haar vier tegenstribbelende kinderen mee naar een vervallen woning zonder fatsoenlijke riolering of elektra op het Griekse eiland Corfu. Lukt het de familie om zich aan te passen? Seizoen 4 kijk je nu bij ons.

The Trouble with Maggie Cole

Af en toe onschuldige informatie uitwisselen over haar buren, daar ziet Maggie Cole geen kwaad in. Sterker nog, ze ziet zichzelf als een orakel. Maar deze roddeltante werkt zich flink in de nesten wanneer ze nét iets te veel details deelt met een radiojounalist. De inwoners van het kleine kustplaatsje kunnen na de uitzending fluiten naar hun onbezorgde levens. Maggie zelf ook trouwens.

Waar kijk je BBC-series?

Nieuwsgierig geworden? De BBC-series kijk je via de TV App op je mobiel, tablet, laptop en/of smart-tv. Met het Rijk- of Royaal-pakket kijk je ook via de satelliet. Naast BBC-series bieden we nog veel meer series aan in onze Canal+ Series. De beste Europese series haal je hiermee gewoon in huis.