BBC-hits kijk je bij Canal+ Series
Terug naar de blog

BBC-hits kijk je bij Canal+ Series

1-6-2023 Kijktips

Britse films en series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste films en series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

Danny Boy

Te bekijken tot 31-09-23

Volgt Brian Wood die wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden in Irak door de mensenrechtenadvocaat Phil Shiner.

Sandition seizoen 2

Te bekijken tot 31-09-23

Dit kostuumdrama gaat over Charlotte Heywood, een pittige en impulsieve vrouw, die verhuist van haar landelijke huis naar Sanditon, een vissersdorpje dat probeert zichzelf opnieuw uit te vinden als badplaats.

Ragdoll

Te bekijken tot 31-08-23

Detective William "Wolf" Fawkes wordt betrokken bij een zaak waarbij een lichaam is gevonden dat bestaat uit de lichaamsdelen van zes verschillende mensen, die als een "ragdoll" zijn samengevoegd. Al snel ontdekken ze dat de moordenaar een persoonlijke wrok heeft tegen Wolf en zijn team en hen uitdaagt met een lijst van toekomstige slachtoffers.

The Watch

Te bekijken tot 31-08-23

Betreed de stad Ankh-Morpork, waar "The Watch", een bont gezelschap van onverwachte helden, zich inzet voor handhaving van de orde. Deze fascinerende wereld is gebaseerd op de "Discworld" boekenreeks, geschreven door Terry Pratchett.

Miss Scarlet & the Duke seizoen 2

Te bekijken tot 31-07-23

Eliza Scarlet werkt samen met een inspecteur van Scotland Yard om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.

Call The Midwife seizoen 11

Te bekijken tot 30-06-23

Volg het leven van een groep vroedvrouwen die eind jaren vijftig tot eind jaren zestig in Oost-Londen woonden.

Father Brown seizoen 9

Te bekijken tot 30-06-23

Een katholieke priester heeft een talent voor het oplossen van mysteries in zijn Engelse dorp. Geïnspireerd op de verhalen van GK Chesterton.