BBC-hits kijk je bij Canal+ Series
Terug naar de blog

BBC-hits kijk je bij CANAL+ Series

1-11-2023
Vincent Louter (Content Manager)
Kijktips

Britse films en series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op CANAL+ Series kijk je nu de beste films en series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

The Chelsea Detective

Te bekijken tot 29-02-24

De bescheiden DI Max Arnold heeft weinig gemeen met de rijke elite van Chelsea. Max is onlangs gescheiden en woont nu op een vervallen woonboot, ver weg van de charmante bewoners van de buurt. Hij en partner DS Priya Shamsie lossen een reeks schokkende moorden op en ontdekken de duistere wereld achter de iconische gebouwen van Chelsea.

Life After Life

Te bekijken tot 29-02-24

Ursula Todd werd geboren op een besneeuwde nacht in 1910, maar stierf voordat ze voor het eerst adem kon halen. Diezelfde nacht werd Ursula herboren, en deze keer overleeft ze het. Zo begint een buitengewoon verhaal over het lot en tweede kansen.

All Creatures Great and Small

Te bekijken tot 31-01-24

Seizoen drie begint in de lente van 1939. Tristan is nu een gekwalificeerde dierenarts en James gaat een nieuwe fase van zijn leven in met Helen. Maar nu de Tweede Wereldoorlog dreigt, moeten ze allemaal nadenken over hun doel in Darrowby en daarbuiten.

This is Going to Hurt

Te bekijken tot 31-01-24

Volg het dagelijkse leven van een jonge arts vol met grappige en emotionele momenten. De serie biedt een eerlijke kijk op het zware leven van een jonge arts en laat zien hoe deze baan zijn tol kan eisen, zowel op het werk als thuis.

The Split

Te bekijken tot 31-12-23

De complexe persoonlijke en professionele strijd van de familie Defoe wordt voortgezet, terwijl ze worstelen met uitdagende familierechtszaken. Nieuwe intriges en onverwachte wendingen testen hun loyaliteit en brengen diepgaande veranderingen in hun juridische praktijk en relaties, met hartverscheurende en hoopvolle momenten. Met Barry Atsma.

Guilt

Te bekijken tot 31-12-23

De spanningen nemen toe wanneer de broers Max en Jake zich in nog gevaarlijkere situaties begeven. Na de moord op een invloedrijke figuur ontrafelen schokkende onthullingen hun familiegeschiedenis. Terwijl schuld en geheimen toenemen, moeten ze vechten om hun vrijheid en reputatie te behouden.

Hope Street

Te bekijken tot 31-11-23

De komst van DC Leila Hussain maakt tongen los. Wat brengt deze stadse dame naar een slaperig kustplaatsje in Noord-Ierland? Terwijl de gemeenschap zich afvraagt wat haar motivatie is, begint Leila aan haar onderzoek naar een verontrustende misdaad, waarbij ze geheimen onthult die diep geworteld zijn in de plaatselijke bevolking en de stad voorgoed veranderen.