BBC-hits kijk je bij Canal+ Series
Terug naar de blog

BBC-hits kijk je bij Canal+ Series

26/02/2021 Kijktips

Britse series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

Us (S1)

Te bekijken tot 31-07-2021

Vol humor en liefdesverdriet, in deze miniserie spelen Tom Hollander (Baptiste), Saskia Reeves (Luther) en Sofie Gråbøl (The Killing). Connie en Douglas zijn klaar voor een grote tour door Europa. Het is een laatste gezinsvakantie voordat hun enige zoon Albie naar de universiteit vertrekt. Maar enkele dagen voor vertrek kondigt Connie aan dat ze wil scheiden. Desalniettemin zetten ze de reis voort in enkele van 's werelds mooiste steden - van Amsterdam en Parijs tot Venetië en Barcelona. Douglas ziet dit als een kans om Connie terug te winnen en zijn moeizame relatie met hun tienerzoon te herstellen. Zal Douglas, terwijl de liefde een omweg maakt, zijn huwelijk weer op de rails krijgen?

Death in Paradise (S9)

Te bekijken tot: 30-04-2021

Inspecteur Richard Poole is een typische stijve Engelsman die naar een eiland wordt gestuurd om een moord op te lossen en vervolgens te horen krijgt dat hij daar voor onbepaalde tijd moet blijven. Deze komische politieserie speelt zich af op het fictieve Caraïbische eilandje Saint-Marie. Nadat hij de moordenaar heeft gevonden, krijgt Poole tot zijn grote verbazing van zijn supervisors de opdracht om het slachtoffer te vervangen en te blijven werken als de inspecteur van het eiland.

Midsomer Murders (S20)

Te bekijken tot 31-05-2021

Groene weilanden, schattige cottages, lokale pubs, vriendelijke inwoners en... moord! Als je bekend bent met het fictieve Engelse gebied Midsomer, weet je dat dit precies is wat je mag verwachten van deze Britse detectiveserie. In de pittoreske dorpjes van Midsomer vinden met enige regelmaat moorden plaats. De moorden (en een hoop andere misdaden) moeten worden opgelost door de rechercheurs Barnaby en Troy. Maar wanneer ze in de misdaden duiken, stuiten ze ook op zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Honour (S1)

Te bekijken tot 31-05-2021

Honour is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de 20-jarige Londense Banaz Mahmod, die door haar familie is vermoord omdat ze verliefd werd op de verkeerde man. Hoofdinspecteur Caroline Goode (Keeley Hawes, bekend van ‘Bodyguard’) ontdekt dat Banaz voor haar dood vijf(!) keer bij de politie is geweest om bedreigingen van leden van haar eigen familie te melden. Ze zweert dat ze niet zal rusten voordat ze gerechtigheid voor Banaz krijgt.

We Hunt Together (S1)

Te bekijken tot 30-06-2021

In deze bloedstollende misdaadserie schiet voormalig kindsoldaat Baba de manipulatieve Freddy tijdens een gewelddadig incident te hulp. Er ontstaat direct een bijzondere band tussen de twee, waarna zij een moordend duo vormen. DeZE zaak belandt op het bureau van rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy, die elkaars tegenpolen zijn. Terwijl het moordlustige stel een spoor van slachtoffers achter zich laat, moeten de twee rechercheurs hun verschillen opzijzetten om het duo zo snel mogelijk te stoppen.