BBC-hits kijk je bij Canal+ Series
Terug naar de blog

BBC-hits kijk je bij Canal+ Series

29-9-2021 Kijktips

Britse series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

The North Water

Te bekijken tot 31-1-2022

Deze langverwachtte serie is gebaseerd op de roman van Ian McGuire en vertelt het verhaal van Patrick Sumner (Jack O'Connell), een in ongenade gevallen ex-legerchirurg die zich aan boord als scheepsarts aanmeldt voor een walvisexpeditie. Maar de wreedheid van de elementen wordt geëvenaard door het geweld van zijn bemanningsleden (Drax, gespeeld door Colin Farrell) en duidelijk brute natuurkracht. Als het ware doel van de expeditie duidelijk wordt, barst de confrontatie tussen de twee mannen los en worden ze meegenomen op een reis ver van vaste grond en voorbij de veilige ankerplaatsen van de beschaving.

The Sister

Te bekijken tot 30-11-2021

Een traumatische nacht uit het verleden achtervolgt de gelukkig getrouwde Nathan. Alleen de excentrieke Bob en hij weten wat er die nacht is gebeurd. Jaren later staat Bob opeens op zijn stoep met angstaanjagend nieuws. Hoe ver gaat Nathan om zijn geheim te bewaren?

Life

Te bekijken tot 31-10-2021

De dramaserie Life van de meermaals bekroonde schrijver Mike Bartlett gaat over het menselijk vermogen tot verbinding in een steeds meer versplinterde samenleving. De bewoners van vier appartementen in een groot huis in Manchester, Engeland, gaan ieder hun eigen gang. Maar het leven heeft een manier om mensen die elkaar meestal negeren, samen te brengen.