BBC-hits kijk je bij Canal+ Series
Terug naar de blog

BBC-hits kijk je bij Canal+ Series

1-5-2022 Kijktips

Britse series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

The Split

The Split: Series 1 Recap

Drama van de bekroonde schrijfster Abi Morgan met een grote rol voor Barry Atsma. De getalenteerde echtscheidingsadvocate Hannah verlaat het advocatenkantoor van haar familie om te gaan werken bij de concurrent: Noble & Hale. Hierdoor komt de relatie met haar moeder Ruth en haar zussen Nina en Rose onder grote druk te staan.

Silent Witness

Te bekijken tot 31-5-2022

In seizoen 18 besluipt een sluipschutter Londen, wordt een man vermoord in de Londense metro, een vermoedelijke pedofiel wordt dood aangetroffen in een speeltuin en de oppas van een Russische oligarch wordt vermoord.

Shakespeare & Hathaway

Te bekijken tot 31-5-2022”

Nu Lu haar privé-detective-examens heeft gehaald en Frank weer zichzelf is, is het duo niet te stoppen. Moord, ontvoering, chantage en ontrouw is er nog steeds in overvloed in het mooie toeristenstadje Stratford-upon-Avon. Een heavy metal-ster maakt een pact met de duivel. Ze komen een Shakespeare-museum vol dodelijke geheimen tegen. Het criminele circuit zorgt ook in dit derde seizoen weer voor een heerlijk drama.

Call the Midwife

Te bekijken tot 30-4-2022

Call the Midwife is een dramaserie van de BBC over een groep vroedvrouwen in het Londense East End en speelt zich af in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw.