BBC-hits kijk je bij Canal+ Series
Terug naar de blog

BBC-hits kijk je bij Canal+ Series

27-6-2022 Kijktips

Britse series: wie houdt er niet van? Ze zitten steengoed in elkaar en het sarcasme spat ervanaf. Goed nieuws, want op Canal+ Series kijk je nu de beste series van de BBC. Elke maand voegen we nieuwe titels en seizoenen toe aan de BBC-galerij. Elke BBC-serie is 4 maanden beschikbaar. We zetten ons Britse aanbod graag even in de spotlights!

Home season 1

Te bekijken tot 31-10-2022

Peter en Katy, en Katy's zoon John, rijden terug naar Groot-Brittannië. Maar wanneer de familie thuiskomt in (het niet zo opwindende) Dorking, ontdekt Peter een verrassings in de kofferbak. Peter vindt Sami, een Syrische vluchteling. In eerste instantie stuurt Peter Sami weg. Maar geleidelijk aan verwelkomt de familie Sami in hun leven. Ze helpen hem zijn vrouw en kind te vinden, die zich in Duitsland hebben gevestigd. Kunnen Sami en zijn geadopteerde familie Sami's dierbaren overtuigen om in Groot-Brittannië te gaan wonen? Doordacht en verrassend onderzoekt Home de fragiele krachten die families uit elkaar halen en weer samenbinden.

Home BBC seizoen 1

Home season 2

Te bekijken tot 31-10-2022

Het is zes maanden geleden dat de Syrische vluchteling Sami in Groot-Brittannië aankwam, verborgen in de kofferbak van Peters auto. Sami wacht nog steeds om te horen of hij in het VK kan blijven. Het wachten is niet makkelijk, het VK is streng, en Sami's nieuwe kamergenoot - een vervelende Nigeriaanse tandarts - is ook niet de makkelijkste. Sami trekt uiteindelijk weer in bij Peter, Katy en John, die allemaal hun eigen problemen hebben. Kan Sami de familie bij elkaar houden of zal hij ze uit elkaar halen?

Home BBC seizoen 2

The Smother

Te bekijken tot 30-9-2022

In de nasleep van de tragische dood van haar man onderzoekt Val Ahern wat er gebeurd kan zijn in de uren nadat hij chaos veroorzaakte op haar verjaardagsfeestje door hun geplande breuk aan te kondigen. Val onderzoekt opnieuw het leven van de man met wie ze 30 jaar getrouwd was en onderzoekt de complexe en beschadigde relaties van Denis met zijn dochters, stiefdochter en broer. Hoe dieper Val graaft in eerder verborgen familiegeheimen, hoe meer ze zich realiseert hoezeer Denis' controlerende, manipulatieve gedrag elk lid van haar familie heeft beïnvloed. En ze wordt geconfronteerd met het schokkende besef dat een van hen wel eens tot moord gedreven zou kunnen zijn.

The Split season 2

Te bekijken tot 30-9-2022

De Defoes zijn terug bij het pas gefuseerde advocatenkantoor Noble Hale Defoe. En Hannah's laatste zaak - de echtscheiding van het machtigste Britse sterrenkoppel - zal NHD op de kaart zetten. Terwijl Hannah een van de meest publieke zaken van haar carrière behandelt, voert ze ook een privéstrijd om haar eigen huwelijk te redden. Na de verwoestende onthulling van Nathans verraad, begint haar voorheen rotsvaste huwelijk te kraken. En als ze een gepassioneerde affaire krijgt met Christie, zal ze dan een weg inslaan die het einde van haar huwelijk kan betekenen? Of kan ze alles hebben?

The Split season 1

Te bekijken tot 31-8-2022

Drama van de bekroonde schrijfster Abi Morgan met een grote rol voor Barry Atsma. De getalenteerde echtscheidingsadvocate Hannah verlaat het advocatenkantoor van haar familie om te gaan werken bij de concurrent: Noble & Hale. Hierdoor komt de relatie met haar moeder Ruth en haar zussen Nina en Rose onder grote druk te staan.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot