Waar kan ik met het TV op Vakantie-pakket tv-kijken?
Terug naar de blog

Waar kan ik met het Canal Digitaal op Vakantie Basis-pakket tv-kijken?

30-5-2017 Op de hoogte

Met het Canal Digitaal Op Vakantie Basis-pakket kijk je ook op vakantie gewoon naar de Nederlandse tv. Ideaal als je ’s avonds het journaal wil kijken of geen etappe van de Tour de France met het commentaar van Maarten Ducrot en Herbert Dijkstra wil missen! Maar waar kun je met het recreatiepakket eigenlijk allemaal Nederlandse zenders kijken?

Op de camping in Frankrijk

Laten we beginnen met de camping in Frankrijk, aangezien dit land al jaren dé favoriete vakantiebestemming van Nederland is. Hier kun je overal satelliet-tv kijken. Of je nou op een camping in de Ardèche staat of een huisje aan de kust in Normandië hebt gehuurd. Je moet alleen wel goed de schotel uitrichten. Let daarbij goed op, want de verticale kantelhoek verschilt per regio. In Noord-Frankrijk is 31 graden de juiste hoek. In het zuiden, ter hoogte van Nice, is 37 graden de juiste verticale kantelhoek.

In het vakantiehuisje in Kroatië

Als vakantieland is Kroatië steeds meer in trek. Het is best een eindje rijden, maar daar krijg je mooie natuur, campings, betaalbare restaurantjes en ‘hotspots’ voor terug. En het mooie is: overal kun je televisie via de satelliet ontvangen. Met een paar tips richt je supersnel je schotel uit. Of je nou in Zagreb of Split bent! Ook in andere landen die ‘in de buurt zijn’, zoals Macedonië en Griekenland is’s avonds bijvoorbeeld RTL Late Night te ontvangen.

Op de aangemeerde boot in de haven

Natuurlijk kun je ook overal in Nederland met ons TV op Vakantie-pakket tv-kijken. Ook met een boot die is aangemeerd in de haven. Op open water is het lastiger om Canal Digitaal te ontvangen. Je bent dan immers continu in beweging. Zo verander je van positie en schommelt de boot door het water, waardoor het signaal niet optimaal is. In een haven kun je wél tv kijken op je boot. Het beste is dan om, als het mogelijk is, de schotel van de satelliet-tv op de kade te installeren. Zo weet je zeker dat je het best mogelijke signaal hebt!

Tv-kijken in het buitenland, dat doe je met het Canal Digitaal TV op Vakantie-pakket

Om op vakantie in het buitenland Nederlandse tv te kijken is de Canal Digitaal recreatieset ideaal. Deze recreatieset bestaat uit een schotel en een interactieve tv-ontvanger. Hij is makkelijk mee te nemen: gewoon een kwestie van kabels ontkoppelen, schotel inklappen… en klaar is Kees! Naast de recreatieset heb je een tv-abonnement van Canal Digitaal nodig. Tip: het Op Vakantie Basis-pakket is lekker goedkoop en bevat tijdens het recreatieseizoen alle belangrijke Nederlandse zenders!