Champions League kijken bij Canal Digitaal
Terug naar de blog

Champions League kijken bij Canal Digitaal

8-3-2021 Kijktips

Wil je live elke spannende wedstrijd van de Champions League kijken? Of hou je meer van uitgebreide samenvattingen? De groepsfase van de Champions League is nu voorbij en de overgebleven ploegen maken zich op voor de zinderend spannende knock-outfase. Helaas kunnen we dit jaar geen Nederlandse of Belgische teams aanmoedigen. Wil je dit wel, hou dan zeker de Europa League in de gaten. Dit doe je het beste bij Canal Digitaal. Meld je aan voor satelliet-tv en vergeet niet onze TV App te downloaden. Met die app, beschikbaar voor iOS en Android, kun je jouw favoriete ploeg ook volgen op je telefoon, laptop of tablet. Zet hapjes en drankjes klaar en schakel in op RTL7 en je gaat écht genieten van topvoetbal.

Wat heeft de Champions League tot nu toe laten zien?

Is er iets mooiers dan de Champions League live kijken en je favoriete ploeg zien winnen? We hadden ons zo verheugd op nog meer successen van Ajax op het hoogste niveau. Helaas bleken Atalanta en Liverpool in Groep D toch een maatje te groot. De groepsfase liet sowieso een aantal afvallers zien die we eigenlijk in de knock-outfase hadden verwacht. Een Champions League zonder Manchester United, Inter Milan en Dinamo Kiev? We konden de wedstrijden uit de groepsfase zelf live kijken en zien hoe ze het onderspit dolven.

Europees voetbal live kijken: dit is het speelschema

Wil je de achtste finales van de Champions League kijken? Hieronder geven we je een overzichtelijk speelschema. Wie gaan volgens jou door naar de kwartfinales?

Wedstrijd

Datum heenwedstrijd

Uitslag

Datum return

RB Leipzig - Liverpool

16-2

0-2

10-3

Barcelona - Paris Saint Germain

16-2

1-4

10-3

Sevilla - Dortmund

17-2

2-3

9-3

Porto - Juventus

17-2

2-1

9-3

Atlético Madrid - Chelsea

23-2

0-1

17-3

Lazio Roma - Bayern München

23-2

1-4

17-3

Atalanta BC - Real Madrid

24-2

0-1

16-3

Borussia Mönchengladbach - Manchester City

24-2

0-2

16-3

Live kijken naar Paris Saint Germain tegen Barcelona

Barça en PSG lijken aan elkaar gewaagd. Beide topteams hebben een enorm budget om de beste spelers aan te trekken. Spelers die met hun individuele kwaliteiten een wedstrijd helemaal naar hun hand kunnen zetten. Met verbazing zagen we in de eerste wedstrijd hoe makkelijk de Fransen afrekenden met de Catalanen. Nadat Barcelona door een penalty van Messi de leiding nam, verloren ze steeds meer grip op het spel. Een ontketende Mbappé tekende voor de gelijkmaker, om vervolgens een hattrick neer te zetten. Ronald Koeman heeft als trainer van Barça geen gemakkelijke taak. We moeten eerlijk zijn en toegeven dat de Parijzenaars op 10 maart in Camp Nou de favoriet zijn. Alleen als Messi en zijn teamgenoten alles geven, geen tegendoelpunten toelaten en minimaal zelf driemaal scoren, kunnen we Frenkie de Jong in de kwartfinales tegenkomen.

Live kijken naar RB Leipzig tegen Liverpool

Liverpool doet het in de Premier League minder goed dan Jürgen Klopp aan het begin van het seizoen hoopte. De veelgeplaagde Duitse oefenmeester weet dat hij de komende maanden nog niet op Virgil van Dijk kan rekenen. De beste verdediger van Europa is nu bezig met een herstelprogramma na een zware blessure. De uitoverwinning op Leipzig kwam een beetje als een verrassing, maar het was goed om te zien dat Mohammed Salah weer helemaal terug is. Van hem kunnen we nog veel schitterende acties verwachten. De kans dat Leipzig op 10 maart in Anfield aan het langste eind trekt, lijkt ons echt klein.

Start je gratis week op Canal Digitaal en geniet van topsport

Wil je alles van de Champions League kijken en genieten van nog veel meer topsport? Meld je aan bij Canal Digitaal en ga voor satelliet-tv. Je hebt de keuze uit drie uitgebreide pakketten, RiantRijk of Royaal. Met onze handige TV App kan je alles ook op je mobiele apparaten volgen. Voetbal uit de Champions League kijk je op RTL7. Als je je nu aanmeldt, krijg je van ons de eerste week gratis.