De beste Nederlandse series stream je bij Canal Digitaal
Terug naar de blog

De beste Nederlandse series stream je bij Canal Digitaal

6-2-2023

De beste Nederlandse series stream je bij Canal Digitaal

Bij Canal Digitaal zit je goed voor de beste series van eigen bodem. Je streamt deze CANAL+ series waar en wanneer je wilt. Geniet van ontroerende verhalen, hilarische taferelen en bloedspannende thrillers. Wij zetten ons aanbod prijswinnende, Nederlandse series graag voor je op een rijtje!

I.M.

I.M. geeft een intiem portret van schrijver, journalist en interviewer Ischa Meijer. Deze vierdelige serie is naar het gelijknamige boek van Connie Palmen. Ze beschrijft naast de bijzondere man Ischa Meijer, ook haar bewogen en intense liefdesrelatie met hem. Ramsey Nasr heeft voor zijn rol als Ischa Meijer in 2020 een Gouden Kalf gewonnen.


Morten

Morten Mathijsen heeft een prachtige vrouw, drie dochters, een succesvolle carrière en een mooie toekomst in de landelijke politiek. Dankzij een onverwachte ontmoeting met een oud-klasgenoot, grijpt Morten de kans aan om zich kandidaat te stellen voor het minister-presidentschap. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar Mortens verleden kan zorgen voor de nodige problemen…


Harkum

Het kleine dorpje Harkum staat op zijn kop wanneer het opeens ruim 700 miljoen euro rijker is. Burgemeester Tom Verweij heeft meer geld dan hij aankan en hoeft zich geen zorgen meer te maken over bezuinigen. Nu alles mogelijk lijkt voor Harkum, slaat de grootheidswaanzin toe.


Exportbaby

Echtpaar Hanna en Paul adopteerde tien jaar geleden een meisje genaamd Zawadi uit Oeganda. Met zijn drieën vormen ze een gelukkig gezin, maar na het zien van een documentaire over kinderhandel onstaan er twijfels. Is de adoptie al die jaren geleden wel gegaan zoals het hoort?


Riphagen

Dries Riphagen wordt ongekend rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers tijdens de Tweede Wereldoorlog en lijkt niet te stoppen. Maar een jonge politieagent en verzetsstrijder opent de jacht wanneer Riphagen een prominente verzetsgroep verraadt.

Deze miniserie is eerder uitgebracht als bioscoopfilm.